Η τηλεόραση LG 65EG9600 4K Ultra HD OLED κερδίζει 2015 τηλεοπτική μετάδοση

Ημερομηνία αναφοράς: 06/26/2015

Ποια τηλεόραση είναι καλύτερη για το σπίτι σας θέατρο;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν καθορίζεται μόνο από τους αριθμούς, αλλά από την υποκειμενική γνώμη που βασίζεται στις αντιλήψεις και τις ανάγκες κάθε θεατή.

Το τηλεοπτικό σουτ

Για να προσδιορίσουμε με ακρίβεια ποια είναι η καλύτερη τηλεόραση, πρέπει να ληφθούν υπόψη τόσο οι τεχνικοί όσο και οι παρατηρητικοί παράγοντες. Για να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή, η Value Electronics διοργανώνει ετήσιο τηλεοπτικό πέναλτι (τώρα στο 11ο έτος), στο οποίο συμμετέχει μια επιλεγμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων και καταναλωτών.

Φέτος, η Value Electronics έσπασε με την παράδοση και αντί να κρατήσει το τηλεοπτικό πέναλτι σε αυτήν τη συνηθισμένη τοποθεσία στο Scarsdale της Νέας Υόρκης, φιλοξένησε τον διαγωνισμό στην CE Week, η οποία είναι μια εμπορική έκθεση mini-CES που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο.

Οι τηλεοράσεις που επιλέχθηκαν για το πυροβολισμό 2015 συμπεριλήφθηκαν όλα τα 4K UltraHD σετ και συμπεριλάμβαναν τρία σύνολα LED / LCD και μία μονάδα OLED .

Οι υποψήφιοι του 2015

Ακολουθεί η λίστα των κατασκευαστών και των υποβληθέντων τηλεοπτικών μοντέλων τους (τα οποία εμφανίζονται από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία που επισυνάπτεται σε αυτό το άρθρο):

LG 65EG9600 Οπτική τηλεόραση 65 ιντσών - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Panasonic TC-65CX850U 65 ιντσών LED / LCD τηλεόρασης με οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς και τοπικό φωτισμό - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Samsung UN78JS9500 78 ιντσών LED / LCD τηλεόραση με οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς και τοπικό φωτισμό - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Τηλεόραση LED LED / LCD 75 ιντσών XBR-75X940C με οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς και τοπικό φωτισμό - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Συνθήκες δοκιμής

Οι δημοσιογράφοι, οι επαγγελματίες της βαθμονόμησης της τηλεόρασης και άλλοι συμμετέχοντες της εβδομάδας CE κλήθηκαν να κρίνουν τις τηλεοράσεις και οι τέσσερις τηλεοράσεις ήταν παραλληλισμένες για προβολή. Για να δείτε τις πραγματικές συνθήκες δοκιμής και τις δοκιμαστικές συνεδρίες, ανατρέξτε σε ένα βίντεο ημερολόγιο του συμβάντος μέσω του Livestream

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που πρέπει να έχετε κατά νου για το Shootout της τηλεόρασης.

- Αν και η Value Electronics κάλεσε τους Sharp και Vizio να συμμετάσχουν, δεν έδωσαν συμμετοχές.

- Όχι όλα τα μεγέθη οθόνης ήταν τα ίδια, ενώ οι καταχωρίσεις LG και Panasonic είχαν και τα δύο μεγέθη οθόνης 65 ιντσών, η είσοδος Sony ήταν 75 ίντσες και η είσοδος της Samsung ήταν 78 ίντσες.

- Παρόλο που όλα τα σετ είναι τρισδιάστατα , η απόδοση 3D δεν ήταν μια μετρούμενη κατηγορία.

- Δύο από τις τηλεοράσεις (LG και Samsung) είχαν κυρτές οθόνες, ενώ οι καταχωρήσεις της Panasonic και της Sony ήταν σετ επίπεδης οθόνης.

- Όλες οι τηλεοράσεις ήταν τοποθετημένες κατά μήκος του ίδιου οριζόντιου επιπέδου.

- Οι εγγραφές της Samsung και της Sony είναι συμβατές με HDR , αλλά αυτό δεν αξιολογήθηκε ειδικά για αυτή τη δοκιμή.

Ο νικητής!

Μετά από μια σειρά αντικειμενικών δοκιμών που λαμβάνουν παράγοντες όπως το επίπεδο μαύρου χρώματος, η αντίθεση, η ακρίβεια χρώματος, η απόδοση εκτός ορίων (προβολή εκατέρωθεν του κεντρικού γλυκού σημείου), ομοιόμορφη απεικόνιση οθόνης (ο οπίσθιος φωτισμός ή η εκπομπή pixel στην περίπτωση του OLED, ολόκληρη η οθόνη), η σαφήνεια της κίνησης και η δυνατότητα προβολής θερινής ώρας σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο, η Value Electronics κήρυξε την LG 65EG9600 65 ιντσών τηλεόραση OLED ως το συνολικό νικητή του 2015 TV Shootout.

Η LG ξεπέρασε τα αποτελέσματα σε επίπεδο μαύρου επιπέδου, αντιληπτή αντίθεση και απόδοση εκτός ορίων (η οποία είναι ενδιαφέρουσα για την καμπύλη οθόνη) και επαγγελματίες μη βαθμονόμησης δίνουν στην LG κορυφαία βαθμολογία για τη σαφήνεια της κίνησης.

Εντούτοις, η είσοδος της Samsung απέρριψε απροσδόκητα την LG από την άποψη της ομοιομορφίας της οθόνης, όπως είναι γνωστό για το OLED (εκτός από τα αστέρια μαύρα επίπεδα).

Επίσης, οι επαγγελματίες βαθμονόμησης έδωσαν στη Sony την κορυφαία βαθμολογία για τη σαφήνεια της κίνησης. Επιπλέον, η Samsung πήρε το κορυφαίο νεύμα για την απόδοση προβολής της ημέρας. Όσον αφορά τις επιδόσεις χρώματος, η LG προτιμάται από τα επαγγελματικά μη βαθμονόμησης, αλλά η Samsung προτιμάται από τα πλεονεκτήματα βαθμονόμησης. Το καλό χρώμα που δείχνει η Samsung μπορεί να είναι το αποτέλεσμα αν ενσωματωθεί η τεχνολογία Quantum Dot .

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε τηλεοπτική συσκευή που τοποθετείται στο shootout, η οποία περιλαμβάνει επίσης ανάλυση κατά κατηγορία για την ισχύ και τις αδυναμίες κάθε τηλεόρασης, ελέγξτε το διάγραμμα αποτελεσμάτων που δημοσιεύτηκε από την Value Electronics .

Για πρόσθετη προοπτική στα αποτελέσματα λήψης τηλεοπτικών προγραμμάτων, διαβάστε επίσης: Είναι η LG 65EG9600 πραγματικά η καλύτερη τηλεόραση στον κόσμο; καθώς και μια αναθεώρηση του LG 65EG9600 από τον John Archer, About.com / Expert TV / Video .

Ο Τελικός Λόγος - Είδος ...

Τα τελικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι ότι ακόμη και με τους επαγγελματίες βαθμολογητές, τους δημοσιογράφους και τους καταναλωτές "videophile", υπάρχει κάποια υποκειμενική παραλλαγή για το πώς κάθε άτομο μεταξύ και εντός αυτών των ομάδων αντιλαμβάνεται το χρώμα και το φως. Με άλλα λόγια, αν και αυτός ο τύπος τηλεοπτικής μετάδοσης πιθανότατα παρέχει τον καλύτερο τρόπο για να αξιολογήσει την ποιότητα της τηλεοπτικής εικόνας σε περιβάλλον προβολής δίπλα-δίπλα, οι ψηφοφόροι ψηφοφορίας μπορεί να μην παρέχουν απαραιτήτως την καλύτερη επιλογή για κάθε καταναλωτή και, φυσικά, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τον προϋπολογισμό.

Άρθρα μπόνους:

Διαβάστε μια αναθεώρηση dwc.com του Samsung UN65JS9500 65-ιντσών 4K Ultra HD TV

Ελέγξτε τα αποτελέσματα του Shootout Ηλεκτρονικής Αξίας Τηλεόρασης 2014