Κορυφαίο λογισμικό δημιουργίας δωρεάν μουσικής

Χρησιμοποιήστε δωρεάν προγράμματα δημιουργίας μουσικής για να δημιουργήσετε τη δική σας ψηφιακή μουσική

Φανταστείτε τη δική σας ψηφιακή μουσική; Εάν αισθάνεστε περιπετειώδης και θέλετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο, τότε το δωρεάν λογισμικό δημιουργίας μουσικής είναι το επόμενο βήμα σας. Μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική την παραγωγή του πρώτου σας κομματιού μουσικής και μπορείτε επίσης να το μεταφορτώσετε για άλλους να ακούν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το MySpace. Αν είστε αρχάριος, τότε το λογισμικό δημιουργίας μουσικής με βάση το βρόχο είναι πιθανώς ένας από τους ευκολότερους τρόπους να αποκτήσετε τις μουσικές σας ιδέες έξω. απλά χρησιμοποιήστε βρόχους ήχου για να κάνετε γρήγορα μουσική. Πάνω απ 'όλα, διασκεδάστε στη δημιουργία του πρώτου αριστουργήματός σας χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό που παρατίθεται σε αυτόν τον οδηγό.

01 από 03

Sony Acid Express 7

Linghe Zhao / Getty Εικόνες

Το Acid Express 7 είναι ο πολύ ικανός μικρός αδερφός της Sony στο πολύ δημοφιλές Acid Pro. Πρόκειται για ένα απίστευτα πλούσιο σε χαρακτηριστικά βρόχο πρόγραμμα. αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν είστε αρχάριος και ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να αρχίσετε να παίζετε μουσική χωρίς την απότομη καμπύλη εκμάθησης που είναι χαρακτηριστική του προηγμένου λογισμικού ήχου. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα είναι ένας 10-κομμάτι sequencer που έχει inline επεξεργασίας MIDI, punch-in καταγραφή, και απεριόριστη MP3 κωδικοποιεί για την παραγωγή του τελικού σας μίγμα κάτω. Περισσότερο "

02 του 03

DarkWave Studio

Το DarkWave Studio έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον αρχάριο, αλλά μπορεί επίσης να επεκταθεί για προηγμένη χρήση. Χρησιμοποιεί εικονικές μηχανές που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για να παράγουν ένα ευρύ φάσμα ήχων (παρόμοιο με το λογισμικό Propellerhead's Reason). Η πραγματική ισχύς του DarkWave Studio είναι η υποστήριξή του για plug-ins VST που επεκτείνουν τις δυνατότητες των προγραμμάτων. Μπορείτε είτε να αγοράσετε αυτά είτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν VST plugins από τοποθεσίες όπως το VST 4 Free. Όταν τελειώσετε το αριστούργημά σας, μπορεί να καταγραφεί χρησιμοποιώντας την πρόσθετη δυνατότητα HDRecorder για να δημιουργήσετε την ψηφιακή σας μουσική ως αρχείο WAV. Περισσότερο "

03 του 03

Magix Music Maker για το MySpace

Διαθέσιμο για τα Windows XP και Vista, αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας μουσικής βρόχου είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους. Αν θέλετε ποτέ να φτιάξετε τη δική σας ψηφιακή μουσική και να την ανεβάσετε στο MySpace, τότε αυτό το πρόγραμμα καθιστά όλη τη διαδικασία ένα αεράκι. Υπάρχουν δύο πακέτα ήχου που περιλαμβάνονται στην εγκατάσταση (συνολικά 187 βρόχους), και αν αυτό δεν αρκεί, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βρόχο χωρίς δικαιώματα. Εάν δεν χρειάζεται να φορτώσετε τη μουσική σας στο MySpace, μπορείτε να την εξαγάγετε ως αρχείο ψηφιακής μουσικής και να την εγγράψετε σε CD κτλ. Συνολικά, ένα μεγάλο πρόγραμμα δημιουργίας μουσικής που θα χρησιμοποιηθεί για την γρήγορη παραγωγή ψηφιακής μουσικής με βρόχο. Περισσότερο "