Συχνές ερωτήσεις συμβατότητας συμβατών με το Xbox One

Όταν η Rock Band 4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, η Harmonix υποσχέθηκε ότι εργάστηκε για να καταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα παλιά τύμπανα Xbox 360 / κιθάρες / μικρόφωνα συμβατά με το νέο παιχνίδι, αλλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες εκείνη τη στιγμή. Έχουμε τελικά νέα για συμβατό υλικό, και είναι ως επί το πλείστον καλές ειδήσεις, αλλά και κάποιες κακές για τους οπαδούς του Xbox One . Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Απαιτείται προσαρμογέας κληρονομιάς στο Xbox One

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι χρησιμοποιώντας τα παλιά ασύρματα όργανα Xbox 360 στο Xbox One θα χρειαστεί ένας πρόσθετος προσαρμογέας. Επειδή οι ελεγκτές Xbox 360 χρησιμοποίησαν ιδιόκτητο ασύρματο σήμα και το Xbox One χρησιμοποιεί WiFi Direct για τους ελεγκτές του, δεν μπορούν πραγματικά να μιλήσουν μεταξύ τους εύκολα, γι 'αυτό και απαιτείται ο προσαρμογέας. Για την εγγραφή, το PS3 και το PS4 χρησιμοποιούν απλά bluethooth, οπότε δεν χρειάζεται προσαρμογέας στο PS4.

Αυτός ο προσαρμογέας Legacy για το Xbox One είναι μια μικρή συσκευή USB που θα συνδέσετε στο Xbox One. Στη συνέχεια, θα μπορεί να λαμβάνει σήματα από τα ασύρματα τυμπάνια και τις κιθάρες Xbox 360.

Η διαθεσιμότητα του Legacy Adapter θα είναι λίγο περίεργη. Έχει ανακοινωθεί ότι έρχεται μαζί με την αυτόνομη έκδοση του Rock Band 4 (χωρίς νέο υλικό) με ένα MSRP των $ 80. Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε αυτόνομο Rock Band 4 στο Xbox One χωρίς το Legacy Adapter ή το καινούργιο υλικό. Αν αγοράσετε την ψηφιακή έκδοση του Rock Band 4 στο Xbox One, θα σας δοθούν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του Legacy Adapter.

Σε αυτή τη σημείωση, οι νέες δέσμες υλικού που συνοδεύουν το παιχνίδι μαζί με τις νέες κιθάρες / τύμπανα / μικρόφωνα Xbox One, ΔΕΝ θα έρθουν με τον προσαρμογέα Legacy. Τα νέα περιφερειακά λειτουργούν προφανώς με το Xbox One εγγενώς και δεν χρειάζονται τον προσαρμογέα.

Πού αφήνει αυτό το λαό που θέλει να αγοράσει το νέο υλικό, αλλά έχει και τα παλαιότερα όργανα του Xbox 360 που βρίσκονται γύρω από που θέλουν να χρησιμοποιήσουν; Λοιπόν, έχουμε επιβεβαιώσει με την Harmonix ότι ο Legacy Adapter θα πωληθεί από μόνη της κατά την κυκλοφορία, αλλά δεν μπορούσαν να μας δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση. Με βάση την τιμή του πακέτου παιχνιδιών / προσαρμογέων, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο αυτόνομος προσαρμογέας Legacy θα είναι περίπου 20-30 δολαρίων.

Και, τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα νέα όργανα RB4 με τα παλιά σας X360 όργανα, όπως σας παρακαλώ μέχρι τέσσερα όργανα συνολικά κάθε φορά.

Γιατί είναι σημαντική η συμβατότητα προς τα πίσω της συσκευής;

Γιατί θα πρέπει να νοιάζεις αυτά τα νέα; Επειδή έχετε έναν τόνο κιθάρων που ήδη κάθονται στο ντουλάπι σας. Επειδή έχετε μια αγαπημένη παλαιότερη κιθάρα που θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε. Γιατί ξοδεύετε χρήματα για νέα πράγματα όταν έχετε ήδη πολλά παλιά όργανα. Για μένα προσωπικά, πραγματικά δεν μου αρέσουν οι κιθάρες Rock Band και θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη μου Guitar Hero World Tour ή Guitar Hero 5 κιθάρες.

Κατάλογος των Xbox 360 Συσκευών Συμβατό με το Xbox One Rock Band 4

Επομένως, ποια όργανα Xbox 360 θα είναι συμβατά με το Rock Band 4 στο Xbox One; Ακριβώς για όλα τα ασύρματα, ευτυχώς, τα ενσύρματα όργανα όπως το τύμπανο RB1 και η κιθάρα ή η κιθάρα εξερευνητών GH2 δεν θα είναι συμβατά. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι μόνο τα όργανα της ίδιας οικογένειας κονσολών θα είναι συμβατά προς τα πίσω, επομένως μόνο τα όργανα PlayStation 3 (και κάποια PS2) θα λειτουργήσουν στο PS4 και μόνο τα Xbox 360 θα λειτουργήσουν στο Xbox One. Αυτός ο κατάλογος δεν είναι 100% πλήρης και μπορούν να προστεθούν περισσότερα μέσα καθώς πλησιάζουμε στην εκκίνηση, αλλά είναι αρκετά εκτεταμένη και περιλαμβάνει ήδη όλα τα πιο δημοφιλή μέσα.

Κιθάρες

Τύμπανα

Μικρόφωνα