Το Pinball Arcade Xbox Ένα Επισκόπηση

Το Pinball Arcade φέρνει στο Xbox One ψηφιακά remakes κλασικών πινάκων πινγκ-πονγκ πραγματικού κόσμου και είναι απολύτως φανταστικό. Με περισσότερα από 50 τραπέζια και πολλά άλλα που έρχονται στο μέλλον, το όνειρο του fan του φλίπερ είναι πραγματικότητα. Εφ 'όσον μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κρατήσετε το κέλυφος έξω για νέα τραπέζια, δηλαδή. Το Pinball Arcade είναι διαθέσιμο σε άλλες πλατφόρμες για κάποιο διάστημα τώρα, αλλά η φυσική και τα οπτικά δεν ήταν ποτέ καλύτερα από ό, τι είναι εδώ στην έκδοση Xbox One του παιχνιδιού.

Στοιχεία παιχνιδιού

Τι είναι το Arcade Pinball;

Το Pinball Arcade είναι μια πλατφόρμα περιεχομένου αφιερωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας ψηφιακών αναπαραστάσεων κλασικών μηχανών φλίπερ παλαιού σχολείου. Σε αντίθεση με τη σειρά Pinball FX του Zen Studios, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από τραπέζια που δημιουργήθηκαν για το παιχνίδι, τα τραπέζια The Pinball Arcade είναι πίνακες πραγματικού κόσμου από τις δεκαετίες του '60, του '70, του '80, του '90 και στις αρχές του '00 που πραγματικά υπήρχαν σε στοές. Το FarSight Studios φωτογραφίζει σχολαστικά και καταγράφει και διερευνά κάθε λεπτομέρεια από τα πραγματικά τραπέζια και είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόση δουλειά πηγαίνει σε κάθε τραπέζι. Υπάρχει μια μεγάλη "Κάνοντας Pinball Arcade" βίντεο στο YouTube που σας δείχνει αυτή τη διαδικασία.

Πόσο κοστίζει το κόστος Arcade Pinball;

Το Pinball Arcade δεν είναι ένα παιχνίδι τόσο πολύ όσο είναι μια πλατφόρμα για την παράδοση των τραπέζων pinball οι ίδιοι. Το Pinball Arcade είναι στην πραγματικότητα ένα δωρεάν download που έρχεται με ένα τραπέζι - Tales of the Arabian Nights - και στη συνέχεια θα πρέπει να αγοράσετε τα υπόλοιπα τραπέζια που θέλετε ξεχωριστά. Επί του παρόντος υπάρχουν τραπέζια τριών εποχών, για περισσότερα από 50, με περισσότερα να έρχονται στο μέλλον.

Μπορείτε να αγοράσετε τραπέζια, μερικά από τα οποία είναι διαθέσιμα σε πακέτα των 2, για $ 5 το καθένα. Ή μπορείτε να αγοράσετε κάθε σεζόν για 30 δολάρια το καθένα - Η σεζόν 1 έχει 21 τραπέζια, Η σεζόν 2 έχει 19 και Η σεζόν 3 έχει 10. Φαίνεται λίγο άδικο ότι η Σεζόν 3 προσφέρει πολύ λιγότερους πίνακες, αλλά κοστίζει το ίδιο, αλλά το κόστος αδειοδότησης και η πολυπλοκότητα των πινάκων σημαίνει ότι κάθε τραπέζι κοστίζει περισσότερο, το οποίο είναι ένα πρότυπο που είναι πιθανό να συνεχιστεί καθώς το FarSight έχει σχεδόν εξαντλήσει όλες τις φθηνές και εύκολες επιλογές τραπέζης.

Υπάρχουν επίσης εκδόσεις Pro για κάθε τραπέζι, που κοστίζουν λίγο περισσότερο - $ 8 ανά τραπέζι / πακέτο και προσθέτουν $ 10 στην τιμή μιας σεζόν - που σας επιτρέπουν να μετακινήσετε την κάμερα γύρω για να δείτε ελεύθερα κάθε τραπέζι, αλλά και σας δίνει πρόσβαση στα Pro Menus που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη δυσκολία και άλλα πράγματα στο τραπέζι. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έθιμα πακέτα μπάλα για $ 2 το καθένα που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα και στυλ των ίδιων των μπάλες. Το παιχνίδι έρχεται με κάποιες έθιμες μπάλες, οι οποίες είναι ωραίες σε μερικά τραπέζια, όπου η φυσιολογική μπάλα αργύρου είναι δύσκολη, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε το custom ball DLC αν δεν θέλετε.

Η αγορά των πακέτων εποχής είναι σαφώς η καλύτερη συμφωνία έναντι της αγοράς των τραπεζιών ξεχωριστά, αλλά εξακολουθεί να σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε τουλάχιστον 90 δολάρια για να πάρετε τα πάντα. Ρίξτε τις επαγγελματικές εκδόσεις των εποχών και κοιτάτε τα $ 120.

Εάν θέλετε μόνο συγκεκριμένα τραπέζια, όπως τα αδειοδοτημένα όπως το Star Trek: Η επόμενη γενιά, η ζώνη λυκόφωτος ή το Terminator 2 ή ένας από τους άλλους τίτλους που μπορεί να θυμάστε ως παιδί, έχοντας την επιλογή να τα αγοράσετε μόνοι σας σίγουρα ωραία.

Πραγματικά ρίξτε μια ματιά σε τι τραπέζια θέλετε, όμως, επειδή πρέπει μόνο να πάρετε μια χούφτα από κάθε σεζόν πριν αγοράσετε όλη την σεζόν για $ 30 μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση. Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να παίζετε δωρεάν ένα demo από κάθε τραπέζι για δωρεάν πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε, έτσι δεν πρέπει να μπείτε τυφλά. Παίρνετε την ευκαιρία να παίξετε κάθε τραπέζι λίγο και να δείτε πραγματικά αν σας αρέσει την αίσθηση και τον τρόπο λειτουργίας όλων.

Παιχνίδι

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να περάσετε ώρες παίζοντας κάθε τραπέζι, έχετε πραγματικά πολύ αξία εδώ. Η δαπάνη $ 5 σε ένα τραπέζι μοιάζει πολύ, αλλά σίγουρα παίρνετε την αξία του χρήματός σας. Παίζοντας φλίπερ δεν είναι για τύχη ή απλώς χτυπήσει τυχαία την μπάλα για να κρατήσει το παιχνίδι σας πηγαίνει για λίγο περισσότερο. Τα τραπέζια φλίπερ έχουν όλα στόχους και στόχους, ακόμα και ιστορίες που πρέπει να πουν, και απαιτεί μια τεράστια δεξιότητα για να τα δεις όλα. Πρέπει να μάθετε πώς λειτουργεί κάθε τραπέζι και στη συνέχεια να εφαρμόσετε τις ικανότητές σας για να κάνετε την μπάλα να πάει εκεί που θέλετε να κερδίσετε υψηλά αποτελέσματα.

Εκτός από τις ώρες και τις ώρες παιχνιδιού που παίρνετε με κάθε τραπέζι, όλοι έχουν επίσης έργα τέχνης και φυλλάδια και διαφημίσεις και άλλες πληροφορίες από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Κάθε τραπέζι έχει επίσης ένα σύνολο pro στόχους, και στη συνέχεια οδηγούς στόχους που είναι δύσκολο να πάρει και πολύ διασκέδαση. Και, φυσικά, συνεχίζετε να κυνηγείτε συνεχώς για κορυφαίους βαθμολογικούς πίνακες, οι οποίοι μπορούν πραγματικά να σας προσκυνήσουν.

Εμφανίσεις μιας έκδοσης του Xbox

Όσον αφορά την έκδοση του Xbox One του παιχνιδιού, αυτό (μαζί με την έκδοση PS4) είναι το καλύτερο ακόμα. Η φυσική έχει ρυθμιστεί και ρυθμιστεί ώστε να είναι ακόμα πιο σφιχτή και πιο ρεαλιστική από ποτέ, και όλα τα τραπέζια παίζουν σπουδαία. Υπάρχουν ακόμα κάποιες δυσκολίες εδώ και εκεί, όπου η φυσική μπορεί να είναι λίγο off περιστασιακά ή τα μενού μπορεί να φρικάρουν έξω, αλλά έπαιξα σε όλα τα τραπέζια των 50+ και δεν βίωσε τίποτα το σπάσιμο του παιχνιδιού.

Τα γραφικά έλαβαν επίσης μια πολύ ωραία υψηλή αναβάθμιση, η οποία πραγματικά σας επιτρέπει να δείτε όλες τις λεπτομέρειες των πινάκων και να διαβάσετε πολύ καθαρά όλο το κείμενο. Ακόμα καλύτερα είναι ότι τώρα υπάρχουν επιλογές φωτισμού, ώστε να μπορείτε να προσομοιώσετε να παίζετε ένα τραπέζι σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Η επιλογή "Σκοτεινός" κάνει πραγματικά τα φώτα στα τραπέζια να φεύγουν και ενώ μπορεί να κάνει το παιχνίδι ελαφρώς πιο δύσκολο να παίξει (επειδή δεν μπορείτε να δείτε και την μπάλα) προσφέρει αναμφισβήτητα την πιο ρεαλιστική εμπειρία.

Ο κατάλογος επιτεύξεων είναι αρκετά απογοητευτικός, καθώς υπάρχουν μόνο λίγα συνολικά επιτεύγματα και απαιτούν να αγοράσετε την εποχή 1 και την εποχή 2 (αν και πληρώνετε $ 60 για το 1000 GamerScore συνολικά συμβαδίζει με τις κανονικές κυκλοφορίες). Απλώς επιθυμούσαμε να είναι λίγο πιο δημιουργικοί από το να ορίσετε ένα υψηλό σκορ ή να πάρετε τους στόχους του οδηγού σε κάθε τραπέζι.

Ενημερώστε την έκδοση Xbox 360 / XBLA του Arcade Pinball

Θα είμαστε remiss εάν δεν μιλήσαμε για την αποτυχημένη εκτόξευση XBLA XBLA του The Pinball Arcade πριν από μερικά χρόνια. Λόγω των πολιτικών της Microsoft την εποχή εκείνη, σε συνδυασμό με την ξαφνική χρεοκοπία του εκδότη του παιχνιδιού, το Pinball Arcade στο XBLA δεν απογειώθηκε ποτέ πραγματικά. Είχε μόνο τα πρώτα 10 τραπέζια που ξεκίνησε και τελικά τραβήχτηκε από την υπηρεσία εξ ολοκλήρου.

Τα καλά νέα είναι ότι η έκδοση του Xbox One δεν υπέστη την ίδια μοίρα. Το Pinball Arcade έχει επανεκδοθεί με επιτυχία στο Xbox 360 / XBLA με όλα τα τραπέζια μέχρι την εποχή 3 διαθέσιμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αν έχετε ήδη την αρχική έκδοση XBLA (πριν την κατάργησή της), κανένας από αυτούς τους πίνακες ή τίποτα δεν μεταφέρεται στο Xbox One, οπότε πρέπει να ξαναγοράσετε τους πίνακες ξανά. Αυτό είναι ατυχές, αλλά υπήρξε η πολιτική σε όλες τις πλατφόρμες μέχρι στιγμής με το Arcade Pinball.

Κατώτατη γραμμή του Arcade Pinball

Συνολικά, η απελευθέρωση του Pinball Arcade στο Xbox One είναι ακριβώς αυτό που οι φίλαθλοι φλίπερ περιμένουν. Μοιάζει εξαιρετικό, παίζει υπέροχα και δεν πρόκειται να έχει κανένα από τα προβλήματα που είχε η έκδοση του XBLA με το να μην πάρει νέο περιεχόμενο, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση. Οι οπαδοί του hardcore pinball θα αγαπήσουν κάθε δευτερόλεπτο που περνούν με σχεδόν κάθε τραπέζι. Οι πιο casual fans μπορεί να θέλουν απλώς να αγοράσουν μεμονωμένα τραπέζια που ενδιαφέρονται. Και στις δύο περιπτώσεις, σίγουρα πρέπει να το παίξετε. Το Pinball είναι φοβερό και το Pinball Arcade προσφέρει το καλύτερο καθαρό φλίπερ γύρω.