Οι καλύτεροι ιστότοποι ηλεκτρονικής κάρτας 25 πατρών για το 2018

Αφήστε τον μπαμπά σας να μάθει πόσο σημαίνει για εσάς

Μπορεί να γνωρίζετε τον πατέρα σας τόσο καλά ώστε να μπορεί να σας εκπλήξει σε κάθε σειρά με κάτι νέο. Ημέρα του Πατέρα είναι μια μεγάλη μέρα για να πιάσει τον μπαμπά από την βάση με ένα έκπληκτο email χαιρετισμό της δικής σας. Είτε είναι παραδοσιακό, μοντέρνο, αδιάφορο, χιουμοριστικό, είτε γεμάτο γοητευτικό, μπορείτε να βρείτε μόνο τη σωστή ηλεκτρονική κάρτα γι 'αυτόν.

Ελέγξτε τις 25 καλύτερες ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές κάρτες της Ημέρας του Πατέρα.

01 από 25

Jacquie Lawson - Ημέρα του Πατέρα E-Cards

Jacquie Lawson Κάρτες ημέρας Πατρός. Jacquie Lawson

Chudleigh η σοκολάτα Labrador πηγαίνει στην αλιεία, στο Γουίμπλεντον, και γκολφ. Αυτά δεν είναι με κανένα τρόπο οι μόνοι τρόποι με τους οποίους η Jacquie Lawson σχεδιάζει την αγάπη της ημέρας του Πατέρα με την αγάπη, χαιρετίζει, χαλαρώνει και ευχαριστεί τον πατέρα που την λαμβάνει. Αυτές οι γοητευτικές κάρτες έχουν ένα άγγιγμα της αγγλικής υπαίθρου που έθεσε τη διάθεση για την ειδική ημέρα του πατέρα σας. Περισσότερο "

02 από 25

Punchbowl-Ημέρα του Πατέρα E-Cards

Punchbowl Ηλεκτρονικές Κάρτες Ημέρας Πατρός. Punchbowl, Inc.

Τα ηλεκτρονικά χαιρετισμούς είναι ένας βολικός, κινούμενος τρόπος για να αφήσετε τον μπαμπά σας να ξέρει πόσο σημαίνει για εσάς. Οι ηλεκτρονικές κάρτες στο Punchbowl είναι κομψές και δημιουργημένες με τρόπο υψηλής ποιότητας. Είναι κατασκευασμένα για να ευχαριστήσουν τόσο τον πατέρα όσο και τον αποστολέα. Αυτές οι κάρτες φαίνονται και λειτουργούν σαν κάρτες χαρτιού. Εξατομικεύστε τους για τον μπαμπά σας με ηλεκτρονικές επενδύσεις φακέλων, προσαρμοσμένες ταχυδρομικές σφραγίδες και ελαστικά γραμματόσημα. Περισσότερο "

03 από 25

AmericanGreetings.com - Ηλεκτρονικές Κάρτες ημέρας Πατρός

AmericanGreetings.com Εκδόσεις πατέρα. AGCM, Inc.

Όταν πληρώνετε για να στείλετε μια κάρτα, θέλετε να είναι εντυπωσιακή. Οι κάρτες της ημέρας Πατρός στο AmericanGreetings.com είναι εντυπωσιακές και η συλλογή καρτών υψηλής ποιότητας είναι τεράστια. Γιορτάστε τον μπαμπά σας για όλα τα πράγματα που κάνει για εσάς με μία από αυτές τις κορυφαίες ηλεκτρονικές κάρτες. Περισσότερο "

04 από 25

Hallmark.com - Ηλεκτρονικές κάρτες ημέρας Πατρός

Hallmark.com Ημέρες Πατέρων. Hallmark Labs, LLC

Δεν είναι η μεγαλύτερη συλλογή των καρτών της ημέρας του Πατέρα και όχι η πιο φανταστική, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσετε το Hallmark.com, το οποίο είναι γεμάτο από υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικές κάρτες για υψηλής ποιότητας μπαμπάδες. Δεν μπορείτε ποτέ να τον επιστρέψετε για όλα όσα έχει κάνει για σας, αλλά να τον εκπλήσσει με την τέλεια ηλεκτρονική κάρτα είναι μια καλή αρχή. Περισσότερο "

05 από 25

Απεικόνιση ηλεκτρονικών καρτών μετά την Πατέλ

Ηλεκτρονικές κάρτες μετά την αποτύπωση χωρίς χαρτί. Paperless Post ®

Ο μπαμπάς δεν θα νιώσει την τραχιά δομή του βαρύ χαρτί στην οθόνη, αλλά θα το δει και, πιθανότατα, θα εκτιμήσει τις αριστοκρατικές κάρτες που εντυπωσιάστηκαν σε αυτό από το Paperless Post. Επιλέξτε ανάμεσα σε ειλικρινή, αστεία και παραδοσιακά σχέδια καρτών. Περισσότερο "

06 από 25

Someecards.com - Ηλεκτρονικές κάρτες ημέρας του πατέρα

Someecards.com Κάρτες Ημέρας Πατέρα. Someecards.com

Όσο ο μπαμπάς σας έχει την αίσθηση του χιούμορ, θα εκτιμήσει τις ιδιόμορφες ηλεκτρονικές κάρτες στο Someecards.com. Αυτή η αδιάφορη συλλογή χαιρετισμών της Ημέρας του Πατέρα εκφράζει την εκτίμησή σας με μερικά από τα λιγότερο τυπικά συναισθήματα της Ημέρας του Πατέρα. Περισσότερο "

07 από 25

Ojolie-Ημέρα του Πατέρα E-Cards

Οι eCards της ημέρας του πατέρα της Ojolie. Ojolie

Στείλτε στον μπαμπά σας μια όμορφα σχεδιασμένη κάρτα Πατέρα της ημέρας από την Ojolie. Αυτή η συλλογή εικόνων, γεμάτη με κινούμενα σχέδια και μουσική συνοδεία, δείχνει ότι νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος. Περισσότερο "

08 από 25

Οι κάρτες E-Day του πατέρα του Wink-Father

Οι κάρτες στο Just Wink είναι ευφυείς και καθαρά σχεδιασμένες ώστε να κάνουν τον μπαμπά (ή τους μπαμπάδες) στη ζωή σας να νιώθουν ιδιαίτερα ξεχωριστά. Πηγαίνετε συναισθηματικά ή ξεκαρδιστικά. Είτε κάρτα τύπου θα κάνει την ημέρα του! Περισσότερο "

09 από 25

BirthdayAlarm.com - Ηλεκτρονικές κάρτες της ημέρας του Πατέρα

BirthdayAlarm.com προσφέρει πολλές μεγάλες ευχές για να γιορτάσει την ειδική ημέρα του μπαμπά σας. Μερικοί είναι εξατομικευμένοι με τις φωτογραφίες σας, πολλοί είναι ξεκαρδιστικοί, και όλοι είναι ειλικρινείς στις επιθυμίες τους ότι έχει μια αξέχαστη Ημέρα του Πατέρα. Περισσότερο "

10 από 25

Victorian Trading Company - Ηλεκτρονικές κάρτες ημέρας Πατρός

Οι εικόνες vintage στην Victorian Trading Company προκαλούν μια διαφορετική εποχή, αλλά είναι τέλειες για να επιτρέψουν στον πατέρα σας να γνωρίζει ότι εκτιμάτε ό, τι έκανε για εσάς. Επιλέξτε από τις εκπληκτικά ξεκαρδιστικές ή γοητευτικές ευχετήριες κάρτες της βικτοριανής εποχής. Περισσότερο "

11 από 25

Κάρτες Katie - E-Cards της ημέρας του Πατέρα

Το όμορφα σχεδιασμένο και όμορφα ζωντανό χαιρετισμό των Πατέρων για τις κάρτες της Katie είναι αναγκασμένο να κάνει κάθε μπαμπά ένα ευτυχισμένο camper - ειδικά οι ποδοσφαιριστές, οι παίκτες του γκολφ, οι ψαράδες και οι super dads. Περισσότερο "

12 από 25

BlueMountain-Ημέρα του Πατέρα E-Cards

Για τα μέλη πληρωμών της BlueMountain, οι δυνατότητες είναι εκτεταμένες. Υπάρχουν κάρτες για τον μπαμπά που είναι αθλητικός ανεμιστήρας και πολλά αστεία ευχετήριες κάρτες, αλλά μπορείτε επίσης να στείλετε μια κινούμενη και αλληλεπιδραστική κάρτα ή μια που περιέχει ποίηση.

Περισσότερο "

13 από 25

CrossCards - Ηλεκτρονικές κάρτες ημέρας Πατρός

Το CrossCards συνδυάζει τις ηλεκτρονικές κάρτες της με θέμα τα Χριστιανικά θέματα με μια συλλογή σύγχρονων καρτών με καθαρά σχέδια που εκφράζουν την εκτίμησή σας γι 'αυτόν την ιδιαίτερη μέρα του. Περισσότερο "

14 από 25

123 Χαιρετισμοί-Ηλεκτρονικές Κάρτες Ημέρας Πατρός

Δώστε στον μπαμπά σας πόση φροντίδα έχετε με μια από τις ηλεκτρονικές κάρτες της Πατρικής ημέρας από τις 123 χαιρετισμούς. Μερικοί είναι χιουμοριστικοί, και κάποιοι είναι ειλικρινείς, αλλά όλοι τους ενημερώνουν πόσο τον εκτιμάτε. Περισσότερο "

15 από 25

Care2 - E-Cards της Ημέρας του Πατέρα

Η Care2 έχει τόσο ευχάριστες και γοητευτικές ευχετήριες κάρτες του Πατέρα, και η εταιρεία έχει και μια μεγάλη ιδέα. Όταν στέλνετε μια ηλεκτρονική κάρτα Care2, όχι μόνο δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε για τον μπαμπά σας αλλά και για το περιβάλλον μας - μέρος των εσόδων του Care2 πηγαίνει σε μη κερδοσκοπικούς περιβαλλοντικούς οργανισμούς. Περισσότερο "

16 από 25

Κάρτες E-Cards του Kisseo-Father

Η συλλογή ηλεκτρονικών καρτών της ημέρας Πατρών στο Κισέο είναι σχετικά μικρή, αλλά οι κάρτες είναι αληθείς στο όνομα της ηλεκτρονικής κάρτας. Είναι εξαιρετικά γλυκιά. Επιθυμείτε στον πατέρα σας μια ξεχωριστή μέρα με μία από αυτές τις χαρούμενες ηλεκτρονικές κάρτες. Περισσότερο "

17 από 25

HiGreetings.com - Ηλεκτρονικές κάρτες ημέρας Πατρός

Ο μπαμπάς σας ήταν εκεί όταν τον χρειαζόταν. Δείξτε του ότι εκτιμάτε όλα όσα έκανε για εσάς. Μαλακά και ευγενικά, οι κάρτες HiGreetings.com Father's Day αποδίδουν υπέροχους χαιρετισμούς ηλεκτρονικής κάρτας. Περισσότερο "

18 από 25

GreetingSpring - Ημέρα του Πατέρα E-Cards

Οι ηλεκτρονικές κάρτες της ημέρας ευχετήριων γιορτών είναι λίγες στην άσχημη πλευρά, αλλά είναι ιδανικές για τον μπαμπά που δεν είναι παρά παραδοσιακό. Ελέγξτε αυτές τις μοναδικές κάρτες για τον τέλειο τρόπο να πείτε στον μπαμπά σας ότι τον εκτιμάτε και τον αγαπάτε. Περισσότερο "

19 από 25

MyFunCards - Ημέρα του Πατέρα Ηλεκτρονικές Κάρτες

Ένα γελοιογραφικό στυλ και μια διασκέδαση συνδυάζουν το ευρύ φάσμα των χαιρετισμών που μπορείτε να στείλετε για την Ημέρα του Πατέρα από το MyFunCards. Επιθυμείτε στον πατέρα σας μια ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα με μια ηλεκτρονική κάρτα που σίγουρα θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Περισσότερο "

20 από 25

Regards.com - Ηλεκτρονικές Κάρτες ημέρας Πατρός

Δεν υπάρχει τίποτα συμβατικό για τον πατέρα σας, οπότε η ευχετήρια κάρτα που παίρνει για την Ημέρα του Πατέρα από εσάς θα πρέπει να είναι και ασυνήθιστη. Δείτε τις κινούμενες κάρτες στο Regards.com. Θα βρείτε ακριβώς τη σωστή κάρτα για να πείτε στο μπαμπά σας τι σημαίνει για εσάς. Περισσότερο "

21 από 25

DoozyCards.com - Ηλεκτρονικές κάρτες ημέρας Πατρός

Όταν τα ζεστά σκυλιά παίζουν μουσική και ντόνατς τραγουδούν μαζί. όταν οι μπριζόλες τραγουδούν χώρα και η μπύρα αρχίζει να ψάλλει, πρέπει να είναι Ημέρα του Πατέρα. Το DoozyCards.com έχει αυτές τις εκκεντρικές ηλεκτρονικές κάρτες και άλλες που προσφέρονται για το χαιρετισμό του μπαμπά στο ύφος του γέλιου. Περισσότερο "

22 από 25

E-Cards.com-Ηλεκτρονικές κάρτες ημέρας Πατρός

Μοναδικές και γοητευτικές, οι ηλεκτρονικές κάρτες της Ημέρας του Πατέρα από το αρχικό E-Cards.com είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθούν. Η συλλογή των αστείων θεμάτων με βάση τη φύση και το γέλιο δίνει κάτι που να ταιριάζει με την προσωπικότητα κάθε μπαμπού. Περισσότερο "

23 από 25

Καουτσούκ Κάρτες Κοτόπουλο-E-Cards Ημέρα του Πατέρα

Το όνομα της εταιρίας Rubber Chicken σας λέει τι μπορείτε να περιμένετε - αστείες, αβλαβείς, μερικές φορές αχνές ηλεκτρονικές κάρτες της ημέρας του Πατέρα που ξεχωρίζουν από τις άλλες ηλεκτρονικές κάρτες που λαμβάνει. Εάν έχει μια αίσθηση του χιούμορ, σταματήστε στις κάρτες καουτσούκ καουτσούκ για να στείλετε μια κάρτα που δεν θα ξεχάσει σύντομα.

Περισσότερο "

24 από 25

Χαρτοπετσέτες κάρτες-Ημέρα του Πατέρα E-Cards

Αν ο μπαμπάς σας έχει έναν καλύτερο φίλο κυνηγού, θα εκτιμήσει μια ηλεκτρονική κάρτα για τα Καλά Χριστούγεννα κάρτες και τα χαριτωμένα σκυλιά που εμφανίζονται σε αυτά. Αφήστε τον να γνωρίζει ότι νοιάζεστε, ή ότι ο σκύλος σας-ο παππούς του- νοιάζεται.

Ο μπαμπάς σου δεν είναι εραστής σκυλιών; Τα Sloppy Kiss Cards έχουν ηλεκτρονικές κάρτες πατρικής ημέρας με γάτες για μπαμπάδες που προτιμούν τις γάτες. Περισσότερο "

25 από 25

DeepestFeelings - E-Cards της Ημέρας του Πατέρα

Οι περισσότερες από τις ηλεκτρονικές κάρτες της ημέρας του Πατέρα από τα Deepest Feelings αγγίζουν. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος γραμματοσειράς, το χρώμα ή το φόντο στις περισσότερες περιπτώσεις. Βεβαιωθείτε ότι ο μπαμπάς σας αισθάνεται ξεχωριστός στέλνοντας μία από αυτές τις ειλικρινείς και καρδιακές κάρτες. Περισσότερο "