Αναπαραγωγή κινούμενου ήχου και PowerPoint στον ίδιο χρόνο

Ένας αναγνώστης ρωτά:

"Προσπαθούσα να κάνω τον ήχο σε ένα slide του PowerPoint ταυτόχρονα με ένα κινούμενο σχέδιο , αλλά απλά δεν θα λειτουργήσει. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;"

Αυτό είναι ένα άλλο από αυτά τα αδιάκριτα PowerPoint . Μερικές φορές λειτουργεί και μερικές φορές δεν το κάνει. Έχω διαπιστώσει ότι όλα εξαρτώνται από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να πείτε τη μουσική να παίζει ταυτόχρονα με το κινούμενο σχέδιο.

Για το σκοπό αυτό, θα σας δείξω πρώτα ποιος είναι ο λάθος τρόπος για να το ρυθμίσετε.
Σημείωση - Πρέπει να πω όμως ότι εσείς, ως δημιουργός αυτής της παρουσίασης, έχετε οδηγήσει τη διαδρομή του κήπου από τη Microsoft. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο αυτό δεν θα έπρεπε να λειτουργήσει, αλλά οι προγραμματιστές έχασαν μια σύνδεση με κάποιο τρόπο κατά τη δημιουργία αυτής της διαδικασίας.

01 από 03

Βήματα για να κάνετε αναπαραγωγή ήχου ταυτόχρονα με την κίνηση

Ξεκινήστε τον ήχο με προηγούμενη κίνηση του PowerPoint. © Wendy Russell
  1. Προσθέστε μια κινούμενη εικόνα στο αντικείμενο της διαφάνειας (είτε πρόκειται για πλαίσιο κειμένου είτε για γραφικό αντικείμενο όπως εικόνα ή διάγραμμα Excel ).
  2. Τοποθετήστε το αρχείο ήχου στη διαφάνεια.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Κινούμενες εικόνες της κορδέλας .
  4. Προς τη δεξιά πλευρά της κορδέλας, στην ενότητα " Προηγμένη κινούμενη εικόνα ", κάντε κλικ στο κουμπί " Παράθυρο κινούμενων εικόνων ". Το παράθυρο κινούμενων εικόνων θα ανοίξει στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
  5. Στο παράθυρο κινούμενων εικόνων κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος στο δεξιό άκρο της καταχώρησης για το αρχείο ήχου που προσθέσατε. (Το αρχείο ήχου μπορεί να έχει γενικό όνομα ή συγκεκριμένο όνομα, ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο αρχείο ήχου.)

** Σταματήστε μετά από το βήμα 5 που φαίνεται παραπάνω και διαβάστε την **
Σημειώστε την καταχώρηση σε αυτήν τη λίστα επιλογών που ονομάζεται Έναρξη με Προηγούμενο . Κατά τον έλεγχο αυτής της επιλογής, είναι κατανοητό ότι το αρχείο ήχου θα αναπαράγεται ταυτόχρονα με την κινούμενη εικόνα (το προηγούμενο στοιχείο). Εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.

02 του 03

Ο λόγος για τον οποίο ο ήχος δεν θα παίξει με το PowerPoint Animation

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ήχος δεν θα παίξει με την κινούμενη εικόνα του PowerPoint. © Wendy Russell
  1. Ακολουθήστε τα βήματα 1 - 5 στην προηγούμενη σελίδα. Όλα αυτά τα βήματα λειτουργούν καλά. Το πρόβλημα προκύπτει εάν στη συνέχεια επιλέξετε την επιλογή Έναρξη με Προηγούμενο από το αναπτυσσόμενο μενού επιλογών.
  2. Δοκιμάστε την προβολή παρουσίασης πατώντας το πλήκτρο συντόμευσης F5 για να ξεκινήσετε την προβολή διαφανειών και θα παρατηρήσετε ότι ο ήχος δεν αναπαράγεται με την κινούμενη εικόνα σε αυτή τη διαφάνεια.
    ( Σημείωση - Για να ξεκινήσει η προβολή διαφανειών από την τρέχουσα διαφάνεια - εάν η διαφάνειά σας με το αρχείο ήχου δεν είναι η πρώτη διαφάνεια - χρησιμοποιήστε το συνδυασμό πλήκτρων συντόμευσης πληκτρολογίου Shift + F5 .)
  3. Στο παράθυρο κινούμενων εικόνων , κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο αρχείο ήχου και επιλέξτε Χρονισμός ... Το παράθυρο διαλόγου Αναπαραγωγή ήχου θα ανοίξει.
  4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Χρονοδιάγραμμα των επιλογών του παραθύρου διαλόγου.
  5. Ανατρέξτε στην παραπάνω εικόνα και σημειώστε ότι με το Previous ( Προηγούμενο) έχει επιλεγεί δίπλα στην επιλογή Start (Έναρξη):.
  6. Το πιο σημαντικό είναι ότι η επιλογή Animate ως μέρος της ακολουθίας κλικ δεν έχει επιλεγεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μουσική ή το αρχείο ήχου δεν παίζουν. Αυτή η επιλογή πρέπει να επιλεγεί και θα έπρεπε να είχε επιλεγεί αν δεν υπήρχε μια μικρή δυσλειτουργία σε αυτό το χαρακτηριστικό προγραμματισμού.
  7. Επιλέξτε Ζωντανή ως μέρος της ακολουθίας κλικ και κάντε κλικ στο κουμπί OK . Το πρόβλημα είναι σταθερό.

03 του 03

Αποθηκεύστε τα βήματα για να κάνετε αναπαραγωγή ήχου ταυτόχρονα με την κίνηση του PowerPoint

Ακολουθία βημάτων για την αναπαραγωγή ήχου με την κινούμενη εικόνα του PowerPoint. © Wendy Russell
  1. Ακολουθήστε τα βήματα 1-5 στην πρώτη σελίδα αυτού του οδηγού.
  2. Στο παράθυρο κινούμενης εικόνας , κάντε κλικ στην επιλογή Χρονοδιάγραμμα ... στη λίστα επιλογών για το αρχείο ήχου.
  3. Στο παράθυρο διαλόγου Αναπαραγωγή ήχου που ανοίγει, επιλέξτε Με το προηγούμενο δίπλα στην επιλογή για Έναρξη:
  4. Σημειώστε ότι η κινούμενη εικόνα ως τμήμα της ακολουθίας κλικ επιλέγεται αυτόματα. Αυτό είναι σωστό.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να εφαρμόσετε αυτές τις επιλογές και κλείστε το παράθυρο διαλόγου.
  6. Δοκιμάστε την προβολή διαφανειών πιέζοντας το πλήκτρο F5 για να ξεκινήσετε την προβολή από την αρχή ή αντί για το συνδυασμό πλήκτρων συντόμευσης Shift + F5 για να ξεκινήσετε την προβολή από την τρέχουσα διαφάνεια εάν η εν λόγω διαφάνεια δεν είναι η πρώτη διαφάνεια.
  7. Ο ήχος πρέπει να παίζει με την κινούμενη εικόνα όπως προβλέπεται.