Αντιγραφή διαφανειών σε άλλη παρουσίαση PowerPoint

Αντιγράψτε διαφάνειες PowerPoint σε άλλη παρουσίαση για να είστε πιο παραγωγικοί

Η αντιγραφή διαφανειών από μια παρουσίαση PowerPoint σε άλλη είναι μια γρήγορη και εύκολη εργασία. Υπάρχουν μερικές πολλές μεθόδους για την αντιγραφή διαφανειών από μία παρουσίαση σε άλλη και δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος - απλώς μια προτίμηση εκ μέρους του παρουσιαστή.

Αντιγραφή διαφανειών στο PowerPoint 2010, 2007 και 2003

Για να αντιγράψετε διαφάνειες από μια παρουσίαση PowerPoint σε άλλη, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο αντιγραφής και επικόλλησης ή μια μέθοδο σύλληψης και μεταφοράς .

  1. Ανοίξτε και τις δύο παρουσιάσεις για να τις εμφανίσετε ταυτόχρονα στην οθόνη. Η αρχική παρουσίαση περιέχει τις διαφάνειες που σκοπεύετε να αντιγράψετε και η παρουσίαση προορισμού είναι όπου θα πάει? μπορεί να είναι μια υπάρχουσα παρουσίαση ή μια νέα παρουσίαση.
  2. Για το PowerPoint 2007 και το 2010 , στην καρτέλα Προβολή της κορδέλας στην ενότητα Παράθυρο , κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή όλων . Για το PowerPoint 2003 (και νωρίτερα), επιλέξτε Window > Arrange All από το κύριο μενού.
  3. Για όλες τις εκδόσεις του PowerPoint, επιλέξτε μία από τις ακόλουθες δύο μεθόδους για να αντιγράψετε τις διαφάνειες σας:
    • Μέθοδος αντιγραφής και επικόλλησης
      1. Κάντε δεξί κλικ στη διαφάνεια μικρογραφιών που θέλετε να αντιγράψετε στο παράθυρο εργασιών Slides / Outline της αρχικής παρουσίασης.
      2. Επιλέξτε Αντιγραφή από το μενού συντομεύσεων.
      3. Στην παρουσίαση προορισμού, κάντε δεξί κλικ σε μια κενή περιοχή του παραθύρου εργασιών Slides / Outline όπου θέλετε να τοποθετήσετε την αντιγραμμένη διαφάνεια. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην ακολουθία των διαφανειών στην παρουσίαση.
      4. Επιλέξτε Επικόλληση από το μενού συντόμευσης.
    • Μέθοδος κλικ και μεταφοράς
      1. Στο παράθυρο εργασιών Slides / Outline της αρχικής παρουσίασης, κάντε κλικ στην έκδοση μικρογραφίας της επιθυμητής διαφάνειας.
      2. Κρατήστε το κουμπί του ποντικιού και σύρετε τη διαφάνεια μικρογραφιών στο παράθυρο εργασιών Slides / Outline της παρουσίασης προορισμού στην προτιμώμενη θέση για τη διαφάνεια. Ο δείκτης του ποντικιού αλλάζει για να υποδείξει την τοποθέτηση της διαφάνειας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε ανάμεσα σε δύο διαφάνειες ή στο τέλος της παρουσίασης.

Η προσφάτως αντιγραμμένη διαφάνεια αναλαμβάνει το θέμα του σχεδίου στο PowerPoint 2007 ή το πρότυπο σχεδίασης στο PowerPoint 2003 της δεύτερης παρουσίασης. Στο PowerPoint 2010, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το θέμα σχεδίασης της παρουσίασης προορισμού, διατηρώντας τη μορφοποίηση της πηγής ή τοποθετώντας μια μη επεξεργάσιμη εικόνα της αντιγραμμένης διαφάνειας αντί της διαφάνειας.

Εάν έχετε ξεκινήσει μια νέα παρουσίαση και δεν έχετε εφαρμόσει ένα θέμα σχεδίασης ή ένα πρότυπο σχεδίασης , η νέα αντιγραμμένη διαφάνεια εμφανίζεται στο λευκό φόντο του προεπιλεγμένου προτύπου σχεδίασης.