Πώς να καθαρίσετε γρήγορα ένα φάκελο Εισερχομένων στο Outlook.com

Εξετάστε γρήγορα όλα τα μηνύματα σε ένα φάκελο

Τα εισερχόμενα του Outlook.com και άλλοι φάκελοι τείνουν να γεμίζουν με αλληλογραφία και μερικές φορές μόνο μια ριζική θεραπεία μπορεί να βοηθήσει. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για γρήγορο και έξυπνο καθαρισμό ενός φακέλου Outlook.com με μερικά κλικ.

Καθαρίστε ένα φάκελο, τα εισερχόμενά σας ριζικά στο Outlook.com

Για να καθαρίσετε ένα φάκελο ριζικά στο Outlook.com, εδώ υπάρχουν δύο μέθοδοι για να το κάνετε γρήγορα.

1. Η μέθοδος με το δεξιό κλικ

2. Η μέθοδος Επιλογή όλων των πλαισίων ελέγχου

Διαγράψατε κάτι που δεν θέλετε να διαγράψετε;

Με οποιαδήποτε από τις μεθόδους, μπορείτε να μεταβείτε στο φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία" και να βρείτε μηνύματα που θα προτιμούσατε να αποθηκεύσετε σε διαφορετικό φάκελο ή να επιστρέψετε στα Εισερχόμενα. Απλά επιλέξτε αυτά τα μηνύματα και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Μετακίνηση σε" για να τα μετακινήσετε ξανά στη θέση που θέλετε.

Αν έχετε διαγράψει το μήνυμα από το φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία", εξακολουθείτε να έχετε την ευκαιρία να το επαναφέρετε. Αυτός είναι ο κίνδυνος, ιδίως αν έχετε ορίσει το Outlook.com να διαγράψει τα Διαγραμμένα στοιχεία όταν κλείσετε την περίοδο σύνδεσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Recover deleted items για να τα επαναφέρετε από τους νεκρούς. Στον φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία", επιλέξτε το σύνδεσμο "Ανάκτηση διαγραμμένων στοιχείων".

Ωστόσο, για τους λογαριασμούς των παιδιών, όταν τα μηνύματα διαγράφονται, παραμένουν για πάντα και δεν μπορούν να ανακτηθούν.