Πώς να κερδίσετε περισσότερους υποστηρικτές με τις συλλογές Google Plus

Γιατί όλοι πρέπει να χρησιμοποιούν συλλογές στο Google Plus

Το Google Plus μπορεί να μην έχει πολλούς ενεργούς χρήστες όπως το Facebook και το Twitter, αλλά χάρη σε μια ανανέωση του σχεδιασμού και πολλές νέες λειτουργίες, το κοινωνικό δίκτυο της Google έχει γίνει γρήγορα προϊόν που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Ένας από τους μεγαλύτερους τρόπους με τους οποίους το νέο Google Plus έχει αναζωογονηθεί ήταν το λανσάρισμα των Συλλογών, ένα νέο χαρακτηριστικό που έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους γρηγορότερους, ευκολότερους και φθηνότερους τρόπους να αυξήσει τους οπαδούς, να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα και να συνδεθεί με άλλα άτομα με παρόμοια συμφέροντα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε και πώς να ξεκινήσετε.

Τι είναι το Google Plus;

Το Google Plus είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που δεν είναι πολύ διαφορετικό από τους αντιπάλους του, το Facebook και το Twitter. Στο Google Plus, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα προσωπικό προφίλ, να δημοσιεύσουν γραπτές δημοσιεύσεις ή μηνύματα πολυμέσων και να ακολουθήσουν άλλους λογαριασμούς για να λαμβάνουν επιλεγμένο περιεχόμενο στην κύρια ροή του σπιτιού τους . Σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες του Google Plus δεν χρειάζεται να δημιουργούν έναν εντελώς νέο λογαριασμό για να έχουν πρόσβαση σε αυτό, καθώς το δίκτυο ενσωματώνει τους ίδιους λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση σε άλλες υπηρεσίες Google, όπως το Gmail και το YouTube.

Όταν το Google Plus ξεκίνησε το 2011 , πολλοί χρήστες μπερδεύτηκαν από τη λειτουργία των Κύκλων, η οποία ουσιαστικά ήταν ένας τρόπος για να οργανώσετε συνδέσεις και να δημοσιεύσετε περιεχόμενο για να επιλέξετε το κοινό-στόχο αντί για μια δημόσια δημοσίευση που θα μπορούσε να δει όλοι. Με την πάροδο του χρόνου η εστίαση στους κύκλους έχει μειωθεί σημαντικά και τώρα το δίκτυο απλά ενθαρρύνει τους χρήστες να ακολουθούν άλλους χρήστες, όπως στο Twitter ή το Instagram, και να δημοσιεύουν δημόσια. Ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών, πολλοί άνθρωποι και εταιρείες που εγκατέλειψαν το Google Plus λόγω της αρχικής σύγχυσης του έχουν αρχίσει να επιστρέφουν και, παρόλο που δεν μπορούν να καυχηθούν με τους ίδιους αριθμούς χρηστών όπως το Facebook, γίνεται σταδιακά μια ισχυρή εναλλακτική λύση για τη σύνδεση με ένα κοινό και την οικοδόμηση ενός ακόλουθου.

Τι είναι οι συλλογές Google Plus;

Οι Συλλογές Google Plus λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο με τις ετικέτες και τις κατηγορίες σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες blogging και είναι πολύ παρόμοιες με τα Boards on Pinterest . Είναι ένας απλός τρόπος για τους χρήστες να οργανώνουν το δικό τους περιεχόμενο ανά θέμα στο κοινωνικό δίκτυο Google Plus. Οι νέες αναρτήσεις στις οποίες έχει εκχωρηθεί μια συλλογή θα εμφανίζονται στη σελίδα προφίλ του συντάκτη του Google Plus στο πάνω μέρος της ροής τους και επίσης εντός της επιμέρους σελίδας της συλλογής που περιλαμβάνεται στο προφίλ χρήστη.

Όταν ένας χρήστης του Google Plus ακολουθεί το κύριο προφίλ άλλου χρήστη, εγγράφεται σε όλες τις δημόσιες αναρτήσεις και αναρτήσεις που αναθέτει σε όλες τις συλλογές του. Ως εναλλακτική λύση, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν μια συλλογή μόνο. Αυτό θα τους προσυπογράψει σε αναρτήσεις που προστίθενται μόνο στη συγκεκριμένη Συλλογή.

Για παράδειγμα: ο Tom θα μπορούσε να έχει τρεις συλλογές για δημοσιεύσεις στο προφίλ του στο Google Plus. Κάποιος θα μπορούσε να είναι για τις θέσεις σχετικά με την κηπουρική, ενώ οι άλλες δύο θα μπορούσε να καλύψει τις θέσεις σχετικά με το ταξίδι και Star Wars . Ακολουθώντας το προφίλ του Tom, θα εμφανιστούν όλες οι αναρτήσεις του στον τομέα Κηπουρική, Ταξίδια και Αστροί Πόλεων στο σπίτι σας. Επιλέγοντας να μην ακολουθήσετε το κύριο προφίλ του και να ακολουθήσετε απλώς τη συλλογή Star Wars θα σας δείξει μόνο το περιεχόμενό του σχετικό με τα Star Wars. Αυτό είναι σπουδαίο αν δεν ενδιαφέρεστε για την Κηπουρική ή το Ταξίδι αλλά θέλετε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις Star Wars. Πολύ βολικό.

Γιατί λειτουργούν οι συλλογές Google Plus

Οι συλλογές είναι σημαντικά πιο ελκυστικές για τους χρήστες από ένα πλήρες προφίλ Google Plus, καθώς εγγυώνται θέσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Ένας χρήστης μπορεί να μην ακολουθήσει τον αγαπημένο του συγγραφέα στο Google Plus λόγω της ποικιλίας των διαφορετικών θεμάτων που δημοσιεύουν αλλά μπορεί να ακολουθήσει μία ή δύο από τις Συλλογές του συγγραφέα που περιέχουν μόνο αναρτήσεις σχετικές με θέματα που τους ενδιαφέρουν. Οι Συλλογές Google Plus έχουν συχνά πολύ μεγαλύτερους αριθμούς ακόλουθων από τα προφίλ χρηστών και αυτός είναι ένας από τους λόγους.

Ο άλλος λόγος για τον οποίο οι συλλογές είναι τόσο δημοφιλείς οφείλεται στο πόσο ισχυρά προωθούνται μέσα στο δίκτυο Google Plus. Το Google Plus προωθεί ενεργά τις Συλλογές των χρηστών δωρεάν τόσο μέσα από ειδικά διαφημιστικά widgets στην κύρια ροή Αρχική σελίδα όσο και στη σελίδα ειδικών Συλλογών που συνδέεται εμφανώς με το κύριο μενού πλοήγησης.

Η δημοσίευση περιεχομένου στις Συλλογές Google Plus θα μπορούσε επίσης να έχει επίδραση στο SEO . Η δημοσίευση ενός συνδέσμου σε μια ιστοσελίδα στο Google Plus έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι αποτελεί έναν από τους ταχύτερους τρόπους για την καταχώρησή της μέσα στην μαζική βάση δεδομένων μηχανών αναζήτησης Google, αλλά η τοποθέτηση της θέσης με τη σύνδεση μέσα σε μια Συλλογή Google Plus θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει την Google να κατηγοριοποιήσει το περιεχόμενο σωστά.

Για παράδειγμα: Η σύνδεση με ένα άρθρο που ονομάζεται "5 καλύτερες συνταγές ποτών" μέσα σε μια συλλογή Google Plus με την ονομασία "βιολογικά τρόφιμα" θα μπορούσε να βοηθήσει το άρθρο να ταξινομήσει τις συνταγές βιολογικών ποτών αντί να ανταγωνιστεί όλες τις γενικές συνταγές ποτών γενικής χρήσης.

Οι χρήστες μπορούν ακόμα να επιλέξουν να αποφύγουν την ανάρτηση σε Συλλογές, αν θέλουν αλλά με τη μη χρήση αυτής της δωρεάν και εύχρηστης δυνατότητας, μειώνουν τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να δουν το περιεχόμενό τους σημαντικά.

Δημιουργία συλλογής Google Plus

Η δημιουργία μιας Συλλογής στο Google Plus είναι πολύ απλή και διαρκεί μόνο ένα λεπτό. Δεν φαίνεται να υπάρχει όριο στον αριθμό των Συλλογών που μπορεί να κάνει ένας χρήστης.

  1. Αφού συνδεθείτε στο Google Plus στη διεύθυνση http://www.plus.google.com, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Συλλογές στο κύριο μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
  2. Το Google Plus θα πρέπει τώρα να σας δείχνει όλες τις Προτεινόμενες συλλογές του που δημιουργούνται από άλλους χρήστες. Θα υπάρχουν τρεις σύνδεσμοι στο επάνω μέσον της οθόνης για τα Προτεινόμενα (όπου είστε τώρα), Ακολουθώντας (που παραθέτει όλες τις Συλλογές που έγιναν από άλλους χρήστες που ακολουθείτε) και Η δική σας. Κάντε κλικ στο δικό σας.
  3. Σε αυτήν την επόμενη σελίδα, θα δείτε τώρα ένα λευκό πλαίσιο με σύμβολο + και το κείμενο Δημιουργία συλλογής. Κάντε κλικ σε αυτό.
  4. Θα σας ζητηθεί τώρα να εισαγάγετε ένα όνομα για τη συλλογή σας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε και όπως όλες οι παρακάτω ρυθμίσεις, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή στο μέλλον.
  5. Το απόρρητο της συλλογής πρέπει να έχει οριστεί ως Δημόσιο από προεπιλογή. Αυτό θα το καταστήσει ορατό από άλλους χρήστες και θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να δει τις αναρτήσεις σας, ακόμα και αν δεν ακολουθούν εσάς ή τη Συλλογή.
  6. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το πεδίο περιγραφής. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επιτρέψετε σε άλλους χρήστες να γνωρίζουν τι είναι η Συλλογή και θα βοηθήσει επίσης το Google να το συστήσει σε άλλα άτομα στο Google Plus. Αφού γίνει αυτό, κάντε κλικ στο Δημιουργία.
  1. Στο επόμενο πλαίσιο, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια προεπιλεγμένη εικόνα εξωφύλλου που παρέχεται από το Google Plus. Μπορείτε επίσης να μεταφορτώσετε μια από τις δικές σας εικόνες για να τις χρησιμοποιήσετε, αν θέλετε. Αυτή η εικόνα θα εμφανίζεται σε όλες τις απεικονίσεις αυτής της Συλλογής στο Google Plus.
  2. Επιλέξτε ένα χρώμα. Οποιοδήποτε χρώμα είναι καλό, αν και είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε Συλλογή που δημιουργείτε για να βοηθήσετε καθεμία να ξεχωρίζει στη σελίδα του προφίλ σας.
  3. Κάτω από τις ρυθμίσεις χρώματος θα εμφανιστεί το κείμενο "Άτομα που έχουν εσείς σε κύκλους να ακολουθούν αυτόματα αυτή τη συλλογή" και ένα διακόπτη. Συνιστάται να τη διατηρείτε ενεργοποιημένη έτσι ώστε όλοι οι υπάρχοντες οπαδοί σας να βλέπουν τις αναρτήσεις σας σε αυτήν τη Συλλογή. Απενεργοποιώντας αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά θα ξεκινάτε από την πρώτη και θα πρέπει να ζητήσετε από τους οπαδούς σας να ακολουθήσουν το συμβούλιο.
  4. Μόλις κλειδωθούν όλες οι ρυθμίσεις σας, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα.
  5. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Αποθήκευση θα μεταφερθείτε στη νέα συλλογή. Τελείωσες!

Βελτιστοποίηση συλλογής

Ακριβώς όπως είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε έναν ιστότοπο για τις μηχανές αναζήτησης , είναι επίσης απαραίτητο να κάνετε μια συλλογή Google Plus όσο το δυνατόν πιο εύστοχη και σχετική. Το Google Plus συνιστά δυναμικά συλλογές σε άλλους χρήστες βάσει των ενδιαφερόντων τους, γι 'αυτό είναι σημαντικό να καθορίσετε το θέμα μιας συλλογής τόσο στον τίτλο όσο και στην περιγραφή με τις σωστές λέξεις-κλειδιά προορισμού. Μια συλλογή που ονομάζεται "Διακοπές 2016" δεν θα πάρει μεγάλη έκθεση λόγω του διφορούμενου τίτλου της, αλλά μια συλλογή που ονομάζεται "Travel Travel Tips" θα είναι επειδή θα παρουσιαζόταν σε στοχοθετημένους χρήστες που ενδιαφέρονται για την Κίνα, Travel ή ένα συνδυασμό των δύο.

Η περιγραφή θα πρέπει επίσης να βελτιστοποιηθεί με τις σχετικές λέξεις-κλειδιά με ένα καλό παράδειγμα της περιγραφής της συλλογής ταξιδιωτικών συμβουλών της Κίνας που είναι κάτι σαν "Πρακτικές και ενδιαφέρουσες συμβουλές και ειδήσεις για ταξίδια στην Κίνα και την Ασία". Η χρήση της λέξης "Ασία" θα βοηθήσει τη συλλογή που εμφανίζεται σε ένα ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για γενικά ταξίδια στην Ασία ενώ χρησιμοποιεί "ταξίδια" αντί να επαναλαμβάνει "ταξίδι" από τον τίτλο εξακολουθεί να στοχεύει το ίδιο ακροατήριο αλλά δεν μοιάζει με τον ιδιοκτήτη της συλλογής προσπαθώντας να παίξετε το σύστημα επαναλαμβάνοντας τις ίδιες λέξεις κλειδιά ξανά και ξανά.

Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάστε είναι η μετά συχνότητα. Οι ενεργές συλλογές τείνουν να προωθούνται περισσότερο στο Google Plus από εκείνες με λίγες μόνο δημοσιεύσεις, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημοσιεύσετε τις συλλογές τόσο σταθερά όσο και συχνά. Μια νέα θέση κάθε δύο έως τρεις ώρες είναι ένα καλό ποσοστό για να δημοσιεύσετε στο. Αυτό μπορεί να γίνει με το χέρι ή μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συλλογές Google Plus

Οι Συλλογές Google Plus είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα ένα κοινό που μπορεί να στοχεύσει αργότερα για την προώθηση προϊόντων, τη διανομή συνδέσεων θυγατρικών ή την απλή οικοδόμηση ενός εμπορικού σήματος . Όπως και με άλλα κοινωνικά δίκτυα, δεν είναι απαραίτητο να επικεντρωθείτε στην απόσπαση του περιεχομένου σας (ή της εταιρείας σας) 100% του χρόνου. Πράγματι, αν δεν συμβεί να έχετε αποδώσει χιλιάδες ηλεκτρονικά άρθρα ή βίντεο, αυτό θα ήταν δύσκολο να το κάνετε ούτως ή άλλως. Οι χρήστες τείνουν να ακολουθούν αρχικά τις Συλλογές λόγω ενδιαφέροντος για ένα γενικό θέμα και θα συνδεθούν πολύ αργότερα με τον χρήστη. Είναι εντάξει και συνιστάται να καθαρίζετε περιεχόμενο από διάφορες πηγές που σχετίζονται με τα θέματα της συλλογής σας και στη συνέχεια, μετά τη συλλογή, να έχει πάνω από έναν ή δύο χιλιάδες οπαδούς (κάτι που θα έπρεπε να διαρκέσει μόνο ένα έως δύο μήνες, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα ροής εργασίας που παρουσιάζεται παρακάτω). ξεκινήστε να δημοσιεύετε σχετικά με τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες.

Ποιο περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα στις Συνδέσεις Google Plus;

Τα άρθρα, τα σχόλια και οι λίστες λαμβάνουν ένα σωστό ποσό (1 +) από το Google Plus, αλλά το πιο αποτελεσματικό περιεχόμενο που μπορείτε να δημοσιεύσετε είναι μίμεις στο διαδίκτυο, gifs και αστείες εικόνες που σχετίζονται με το θέμα Συλλογή. Παρόλο που αυτές οι διασκεδαστικές εικόνες είναι γενικά πολύ δημοφιλείς με τους οπαδούς τους, συνήθως κρατούν τη δραστηριότητα των χρηστών ψηλά και δεν παρέχουν μεγάλη αξία. Είναι σημαντικό να μην ξεπεράσετε τα μιμίδια και τις gifs και να τα θεωρήσετε ως ανταμοιβή για τον οπαδό και όχι ως συνολική στρατηγική.

Μια καλή σχέση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι ένα meme ή gif για κάθε πέντε άρθρα.

Τι να μην κάνετε

Το Google Plus μετριάζεται συνήθως από αλγόριθμους αντί για ανθρώπους και δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι το σύστημα μπορεί να προστατεύει υπερβολικά το τι είδους περιεχόμενο αναρτάται στο δίκτυο και πώς είναι κοινόχρηστο. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους χρήστες να χαρακτηρίζουν τους λογαριασμούς τους ως spammers και η αιτία μπορεί να είναι πολύ διφορούμενη λόγω της απόφασης της Google να μην μοιράζεται πραγματικά λεπτομέρειες σχετικά με κάθε περίπτωση υποστήριξης (ακόμα και με τους εμπλεκόμενους). Εδώ είναι τα δύο μεγαλύτερα πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα:

Συντομευτές σύνδεσης. Σε γενικές γραμμές, το Google Plus συνδέει συντομευμένους συνδέσμους με ανεπιθύμητα μηνύματα ακόμα και αν προωθούν σε εγκεκριμένο ιστότοπο. Οι πλήρεις συνδέσεις με τις σελίδες προϊόντων στο Amazon.com είναι ωραία παραδείγματος χάριν, αλλά χρησιμοποιώντας τις σύντομες διευθύνσεις URL του amzn.to της Google στο Google Plus μπορεί να οδηγήσει σε μια ολόκληρη Συλλογή να χαρακτηρίζεται ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία και όλες οι δημοσιεύσεις της να κρύβονται από τις οικιακές ροές των οπαδών.

Κοινή χρήση στις Κοινότητες. Αν και η κοινή χρήση μιας από τις δικές σας θέσεις σε μια κοινότητα για να την προωθήσετε είναι τεχνικά αποδεκτή, το Google Plus είναι γνωστό ότι χαρακτηρίζει τους χρήστες ως ανεπιθύμητους χρήστες, αν το κάνουν πολύ συχνά. Ένα άλλο πρόβλημα με την κοινή χρήση μηνυμάτων στις Κοινότητες είναι ότι πολλοί κοινοτικοί διαχειριστές προτιμούν τους χρήστες να δημιουργούν αρχικές / μοναδικές αναρτήσεις αντί να διαγράψουν συχνά μια κοινή θέση ή ακόμα και να την χαρακτηρίσουν ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία (ακόμα και αν δεν είναι τεχνικά). Όσο δελεαστικό μπορεί να είναι η κοινή χρήση , είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείται αυτή η λειτουργικότητα. Εκτός αυτού, εάν μια Συλλογή είναι αρκετά ενεργή, το Google Plus θα το προωθήσει.

Δείγμα G & # 43; Ροή εργασίας συλλογής

Για να διατηρήσετε μια σταθερή ροή δημοσιεύσεων σε μια Συλλογή Google Plus, η οποία θα σας βοηθήσει να προωθηθείτε δωρεάν στο κοινωνικό δίκτυο Google Plus , συνιστάται ιδιαίτερα να εγγραφείτε για ένα εργαλείο προγραμματισμού αναρτήσεων. Ένα από τα καλύτερα εργαλεία online προγραμματισμού είναι το SocialPilot, το οποίο είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που υποστηρίζει τις Συλλογές Google Plus και προσφέρει επίσης μια δωρεάν επιλογή που παρέχει μια σταθερή εμπειρία χρήστη. Σημειώστε ότι όταν χρησιμοποιείτε το SocialPilot ότι κάθε Συλλογή θα θεωρηθεί ως ένας λογαριασμός κοινωνικών μέσων. Αφού ρυθμίσετε τον προγραμματιστή σας, δοκιμάστε αυτή τη ροή εργασίας για να ξεκινήσετε.

  1. Ανοίξτε το SocialPilot (ή άλλο παρόμοιο εργαλείο) σε μια καρτέλα προγράμματος περιήγησης στο Web.
  2. Ανοίξτε μια άλλη καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης και πηγαίνετε στο Bing News. Το Bing News είναι γενικά καλύτερο από το Google News για αυτό, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομούν τα νέα ανάλογα με την συνάφεια και την ημερομηνία.
  3. Κάντε αναζήτηση για τη λέξη-κλειδί της συλλογής σας. Για παράδειγμα, εάν η συλλογή σας αφορά τον Διακόπτη Nintendo, απλώς αναζητήστε το "Nintendo Switch".
  4. Περιηγηθείτε στα αποτελέσματα. Αγνοήστε τα αποτελέσματα που δεν διαθέτουν εικόνα μικρογραφίας καθώς αυτές οι ιστορίες δεν θα εμφανίζουν εικόνα όταν μοιράζονται στο Google Plus. Επιλέξτε περίπου 10 ειδήσεις που θα τραβήξουν το μάτι σας και θα τα ανοίξουν σε νέες καρτέλες κάνοντας δεξί κλικ στους συνδέσμους και επιλέγοντας "Άνοιγμα σε νέα καρτέλα".
  5. Κάντε ένα προς ένα, αντιγράψτε τον τίτλο και την διεύθυνση ιστού κάθε ιστορίας ειδήσεων στον συνθέτη αναρτήσεων στην καρτέλα χρονοπρογραμματιστή και προγραμματίστε τις αναρτήσεις. Μη διστάσετε να γράψετε το δικό σας κείμενο αντί του τίτλου ενός άρθρου.
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή συλλογή στον συνθέτη συντάξεων.
  7. Η ανάρτηση θα δημοσιευτεί αυτόματα στην αντίστοιχη ώρα που έχετε επιλέξει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
  8. Προγραμματίστε αρκετές αναρτήσεις για μια ημέρα ή ακόμα και μια εβδομάδα. Λάβετε υπόψη ότι αν προγραμματίζετε τις αναρτήσεις μια εβδομάδα εκ των προτέρων, θα είναι ηλικίας εβδομάδας όταν δημοσιεύουν, οπότε είναι καλύτερο να προγραμματίσετε άρθρα ή λειτουργίες μέσω ειδήσεων σε αυτή την περίπτωση.
  1. Memes, gifs και άλλες εικόνες μπορούν επίσης να προγραμματιστούν με παρόμοιο τρόπο.
  2. Επαναλάβετε με άλλες Συλλογές, βεβαιώνοντας ότι οι χρόνοι δημοσίευσης κάθε Συλλογής δεν επικαλύπτονται. Στην ιδανική περίπτωση, ένας λογαριασμός Google Plus δεν πρέπει να δημοσιεύει περισσότερες από μία φορά κάθε μισή ώρα έως μία ώρα. Ειδικά αν οι αναρτήσεις είναι προγραμματισμένες όλο το εικοσιτετράωρο.

Όταν χρησιμοποιείτε σωστά και με συνέπεια, οι Συλλογές Google Plus μπορούν να είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να κερδίζετε ταυτοχρόνως τους οπαδούς σας και, όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο που φαίνεται παραπάνω, απαιτεί πολύ λίγο χρόνο και προσπάθεια για να δείτε τα αποτελέσματα. Καλή τύχη!