Ο οδηγός σας στο Yahoo Messenger

Στείλτε εκατοντάδες φωτογραφίες και αποστέλλετε μηνύματα στο Yahoo Messenger

Το Yahoo! η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων έχει κάποια πραγματικά δροσερά και μοναδικά χαρακτηριστικά. Αναδημιουργήθηκε ως νέο προϊόν το Δεκέμβριο του 2015, με σκοπό να διευκολύνει την ομαδική συζήτηση και να περιλαμβάνει υποστήριξη για καλύτερη κοινή χρήση φωτογραφιών και δυνατότητα αποστολής / διαγραφής μηνυμάτων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Yahoo! Αγγελιαφόρος

Μόλις συνδεθείτε στο Yahoo! θα μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους, να δημιουργήσετε ομάδες, να συντάξετε μηνύματα, να "μοιράσετε" μηνύματα και να στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες (ακόμα και εκατοντάδες κάθε φορά) και τα GIF.

Ένα καλό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι από τότε που κυκλοφόρησε το Yahoo Messenger για πρώτη φορά το 1998, είναι ένα από τα παλαιότερα προϊόντα στην αγορά, ώστε οι φίλοι σας να έχουν ήδη λογαριασμούς (μπορεί να έχουν ξεχάσει τον κωδικό τους ). Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για νεότερες πλατφόρμες όπως το Snapchat και το Facebook Messenger.

Σημείωση: Πρέπει να δημιουργήσετε ένα Yahoo! αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Εάν έχετε και έχετε χρησιμοποιήσει το Yahoo Messenger πριν, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη σας όταν σας ζητηθεί.

Το νέο Yahoo! Η εφαρμογή συνομιλίας Messenger είναι διαθέσιμη για τις συσκευές iOS 8.0+, τις συσκευές Google Android 4.1+ και μέσω υπολογιστή.

Χρήση του Yahoo! Messenger από έναν υπολογιστή

  1. Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού, επισκεφθείτε το messenger.yahoo.com. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια έκδοση των Windows του προγράμματος ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή λογισμικού που εκτελείτε στον υπολογιστή σας.
  2. Επιλέξτε ένα όνομα που μπορούν να σας αναγνωρίσουν οι χρήστες και πατήστε Συνέχεια .
  3. Αυτό είναι! Χρησιμοποιήστε το κουμπί Σύνθεση νέου μηνύματος (αυτό που μοιάζει με ένα μολύβι) για να αρχίσετε να μιλάτε με το Yahoo! επαφές.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε στην έκδοση ιστού του Yahoo Messenger μέσω του Yahoo! Ταχυδρομείο. Από το επάνω αριστερό μενού, επιλέξτε το εικονίδιο smiley face για να ανοίξετε μια μίνι έκδοση του Messenger. Υποστηρίζει όλες τις ίδιες λειτουργίες με την κανονική έκδοση.

Χρήση του Yahoo! Messenger μέσω της εφαρμογής για κινητά

  1. Κάντε λήψη της εφαρμογής Yahoo Messenger σε μια κινητή συσκευή. Χρησιμοποιήστε το App Store ένα, αν βρίσκεστε σε iPhone, iPad ή iPod touch, ή το σύνδεσμο Google Play για το Androids.
  2. Σύνδεση με το Yahoo! λογαριασμός.

Πώς να προσθέσετε επαφές και να δημιουργήσετε ομάδες στο Yahoo! Αγγελιαφόρος

Δεν μπορείτε να στείλετε κείμενα μέσω του Yahoo Messenger εκτός αν έχετε κάποια Yahoo! επαφές. Εδώ είναι πώς να το κάνουμε!

Από την εφαρμογή Web:

Από την εφαρμογή για κινητά:

Πώς να αποσυρθεί το Yahoo! Μηνύματα

Το Yahoo Messenger σάς επιτρέπει να διαγράψετε ή να στείλετε ένα μήνυμα έτσι ώστε να αφαιρεθεί από τη συνομιλία για οποιονδήποτε άλλο μέλος του. Αυτό συμβαίνει σχεδόν ακαριαία.

Για παράδειγμα, αν στείλατε το μήνυμα "Bye" αλλά αργότερα άλλαξε το μυαλό σας και θέλετε να διαγραφεί, μπορείτε να το στείλετε ακόμα κι αν το άλλο άτομο το έχει ήδη διαβάσει.

Αποσύνδεση Yahoo! Μηνύματα από έναν υπολογιστή:

  1. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα που θέλετε να ανακαλέσετε.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Αποεπιλογή κάδου απορριμμάτων".
  3. Επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο κουμπί Unsend .

Αποσύνδεση Yahoo! Μηνύματα από την εφαρμογή για κινητά

  1. Πατήστε το μήνυμα που πρέπει να διαγραφεί.
  2. Πατήστε Αποσύνδεση .
  3. Πατήστε Μη αποσπασμένο μήνυμα για να το επιβεβαιώσετε.

Σημείωση: Η έκδοση ιστού και κινητής τηλεφωνίας του Yahoo Messenger σάς επιτρέπει να καταργήσετε τη συνομιλία για να καταργήσετε το ιστορικό από το μήνυμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από το μικρό (i) κουμπί που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά του μηνύματος.

Ωστόσο, αυτό δεν αποσύρει πραγματικά τα μηνύματα από τη συνομιλία. η εκκαθάριση της συζήτησης απλώς καθαρίζει το ιστορικό, ώστε να μην μπορείτε να ψάξετε μέσα από τα κείμενα. Για να αποσύρετε πραγματικά το μήνυμα για καλό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Unsend .

Πώς να στείλετε εικόνες μέσω του Yahoo Messenger

Τόσο η εφαρμογή Ιστού όσο και η εφαρμογή για κινητά σας επιτρέπουν να στέλνετε πολλές εικόνες ταυτόχρονα:

Αποστολή φωτογραφιών από την εφαρμογή στο Web:

  1. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο κειμένου μηνύματος, κάντε κλικ στο εικονίδιο εικόνας.
  2. Επιλέξτε μία ή περισσότερες φωτογραφίες από το πλαίσιο που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στον υπολογιστή σας για εικόνες. Μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλάσια με το πλήκτρο Ctrl ή Shift .
  3. Προαιρετικά, προσθέστε κάποιο κείμενο στο μήνυμα πριν το στείλετε.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

Αποστολή φωτογραφιών από την εφαρμογή για κινητά:

  1. Κάτω από το πλαίσιο κειμένου, πατήστε το εικονίδιο εικόνας που μοιάζει με ένα βουνό.
  2. Αγγίξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε και καθένα από αυτά θα έχει ένα σημάδι επιλογής για να υποδείξει ότι έχουν επιλεγεί αλλά δεν έχουν ακόμη αποσταλεί.
    1. Σημείωση: Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, ίσως σας ζητηθεί να δώσετε στην εφαρμογή την άδεια πρόσβασης στις φωτογραφίες σας. Αυτό είναι φυσιολογικό και απαιτείται προκειμένου το Yahoo Messenger να στείλει φωτογραφίες για λογαριασμό σας.
  3. Πατήστε Τέλος, φορτώστε τις εικόνες στο μήνυμα.
  4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φορά για να προσθέσετε ένα μήνυμα κειμένου για να προχωρήσετε μαζί με τις εικόνες, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε.
    1. Εάν θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε φωτογραφίες προτού τις στείλετε, πατήστε το εικονίδιο συν στα αριστερά των εικόνων ή το κουμπί εξόδου για να τα αφαιρέσετε. Σημειώστε ότι μπορείτε να προσθέσετε διπλότυπες εικόνες με αυτό τον τρόπο, αν θέλετε για κάποιο λόγο να αποστείλετε πολλαπλά αντίγραφα της ίδιας φωτογραφίας.
  5. Πατήστε Αποστολή .