Δωρεάν Εργαλεία Twitter Analytics για εντοπισμό οτιδήποτε

Τα εργαλεία ανάλυσης Twitter μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το τι να κάνετε Tweet.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ως πλατφόρμα διαφήμισης και προώθησης είναι ουσιαστικά χρυσός για τις επιχειρήσεις. Ο λόγος είναι επειδή έχω περάσει τις τελευταίες δεκαετίες σε έντυπα μέσα. Τα μέσα εκτύπωσης δεν είναι μόνο ακριβά, αλλά είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Μπορείτε να χτυπήσετε ένα μοναδικό κωδικό προώθησης σε ένα εμπορικό ή σε ένα περιοδικό, αλλά τόσο μεγάλο μέρος αυτής της ανίχνευσης εξαρτάται από τους διαφημιστικούς Θεούς.

Στο Twitter, όπως και τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα , έχετε μεγαλύτερο πλεονέκτημα από την εκτύπωση και το ραδιόφωνο. Έχετε ένα ίχνος χαρτιού ή ένα ίχνος Tweet ... μια διαδρομή URL, ίσως.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε διεύθυνση URL μπορεί να εντοπιστεί κατευθείαν πίσω στα αναλυτικά στοιχεία σας ή σε οποιοδήποτε πακέτο ανίχνευσης αναλυτικών στοιχείων. Θα μπορούσατε απλώς να επισυνάψετε έναν μοναδικό κώδικα στη διεύθυνση URL σας και να τον παρακολουθήσετε απευθείας στο Google Analytics ή θα μπορούσατε να στείλετε όλα τα Tweets σας μέσω ενός προγράμματος όπως το Hootsuite , το οποίο τα παρακολουθεί όλα για εσάς. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από άλλα εργαλεία παρακολούθησης αναλυτικών στοιχείων που σας βοηθούν να αναλύσετε περαιτέρω τα πάντα που στέλνετε.

Αυτό το μέρος, το τμήμα των αναλύσεων, είναι το αγαπημένο μου μέρος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε δέκα διαφορετικούς τίτλους για ένα Tweet, να προγραμματίσετε τις εξελίξεις σε μια ημέρα ή δέκα ημέρες και να μάθετε αρκετά γρήγορα ποιος τίτλος λειτούργησε καλύτερα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να στείλετε το ίδιο Tweet σε διαφορετικές ώρες της ημέρας για να δείτε ποια ώρα είναι πιο αποτελεσματική. Μπορείτε να δείτε ποιος τύπος Tweets λειτουργεί καλύτερα με τους αναγνώστες σας. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να μάθετε για τους οπαδούς σας, εντελώς δωρεάν, που θα περίμεναν μήνες για εκτύπωση και ραδιόφωνο.

Μερικά μεγάλα δωρεάν εργαλεία Twitter Analytics

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Twitter, πρέπει να ξέρετε τι είναι και δεν λειτουργεί για την επιχείρησή σας. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα εργαλεία Twitter, τα περισσότερα από τα οποία είναι δωρεάν ή τουλάχιστον έχουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Δεν τα χρησιμοποίησα όλα ακόμα, αν και μου αρέσει το Social Bro και σχεδιάζω να τα επανεξετάσω όλα εδώ στο μέλλον. Θα ενημερώσω τους συνδέσμους εδώ καθώς πηγαίνω.

Μεγάλα, πολλά από αυτά τα δωρεάν εργαλεία ανάλυσης Twitter κάνουν τα ίδια πράγματα. Και ενώ αυτό δεν φαίνεται τίποτα λιγότερο από περιττό, υπάρχει μια εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στη στρατηγική των κοινωνικών σας μέσων. Μπορεί επίσης να εντοπίσετε με μια διαφορετική διεπαφή από κάποιον άλλο. Τα Analytics είναι αρκετά περίπλοκα, οπότε επιλέξτε μια πλατφόρμα που σας κάνει άνετα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά σε καθένα από αυτά και να αποφασίσετε ποιος χτυπά μια χορδή.

Στη συνέχεια, δώστε μερικές δοκιμές και αυτό θα σας πει ακριβώς ποια μία ή δύο βρίσκετε πιο ενημερωτική και εύκολη στη χρήση. Είναι όλα σχεδιασμένα για να παρέχουν μια απλή διεπαφή αλλά τελικά ο τελικός χρήστης αποφασίζει ποια είναι η καλύτερη αντιστοιχία.