Πώς να πάρει όλα τα τελικά όπλα Final Fantasy VII

Επαναλάβετε το πρωτότυπο

Για όσους παίζουν το Final Fantasy VII για πρώτη φορά, μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε το γεγονός ότι κάθε χαρακτήρας έχει ένα απόλυτο όπλο που μπορεί να βρεθεί μόνο σε ένα μέρος. Επιπλέον, κάθε όπλο έχει έναν μοναδικό τρόπο εργασίας και συνθήκες που όταν συναντηθούν θα αυξήσουν την δύναμη επίθεσης.

Αυτός ο οδηγός θα σας οδηγήσει σε κάθε τελικό όπλο και θα σας πει ακριβώς πώς λειτουργεί κάθε όπλο. Επιπλέον, αν το όπλο μπορεί να ληφθεί μόνο κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου μέρους του παιχνιδιού, θα βεβαιωθούμε ότι είστε έτοιμοι να το πάρετε το συντομότερο δυνατό.

Cloud Strife - Ultima Όπλο

Όταν μπορείτε να το πάρετε: Κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, λίγο πριν είστε έτοιμοι να εισέλθετε στον Βόρειο Κρατέρ.

Πώς θα το πάρω ;: Όταν αποκτήσετε τον έλεγχο του Highwind, κατευθυνθείτε προς τον κρατήρα ανατολικά του Junon. Εκεί θα βρείτε το Ultimate Weapon που αιωρείται στον αέρα. Τρέξτε σε αυτόν για να ξεκινήσετε μια μάχη Boss. Το Ultimate Weapon έχει 100.000 HP που θα πρέπει να εξαντλήσετε για να τον νικήσετε τελικά, αλλά τρεις φορές θα τρέξει από τη μάχη και θα πρέπει να τον μετακινήσετε στον παγκόσμιο χάρτη και να συνεχίσετε τη μάχη. Μόλις τον βγάλετε τελικά, θα αφαιρέσει το Ultimate Weapon του Cloud, Ultima Weapon.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω ;: Η πληρέστερη Cloud's HP είναι η ισχυρότερη δύναμη επίθεσης του Ultima Weapon.

Αεριθ Γκέινσμπορο - Φρουρά πριγκίπισσας

Πότε μπορώ να το πάρω ;: Πρέπει να το πάρετε στο Ναό των Αρχαίων, θα έχετε μόνο μία ευκαιρία.

Πώς φτάνω; Όταν φτάσετε στο δωμάτιο με το ρολόι, θα πρέπει να εισέλθετε στην πόρτα στη θέση που φέρει την ένδειξη "IIII." Στο εσωτερικό θα βρείτε ένα στήθος που περιέχει το τελευταίο όπλο του Aerith, την πριγκίπισσα φρουρά.

Πώς το χρησιμοποιείτε ;: Η δύναμη επίθεσης της Φρουράς Πριγκίπισσας διπλασιάζεται αν ένα μέλος του κόμματος είναι KO'd. Εάν και οι δύο συνάδελφοι του κόμματος του Aerith είναι KO'd, η δύναμη επίθεσης του τριπλασιάζεται.

Tifa Lockhart - Καρδιά Premium

Πότε μπορώ να το πάρω; Κάθε φορά που παίρνετε το Highwind.

Πώς μπορώ να το πάρω; Αφού αποκτήσετε τον έλεγχο του Highwind, μπορείτε να επιστρέψετε στο Bone Village και να ανασκάψετε το "Key of Sector 6." Μόλις επιστρέψετε το αντικείμενο στο Midgar και εισέλθετε στην πόρτα εκεί. Επιστρέψτε στην αγορά τοίχου και πηγαίνετε στο κτίριο με το όπλο Gatling τοποθετημένο στο ταβάνι. Εάν εξετάσετε το τερματικό εκεί, αντί για το πυροβόλο όπλο που σας πυροβολεί όπως πριν, το τερματικό θα διανέμει το Ultimate Weapon της Tifa, Premium Heart.

Πως τη χρησιμοποιείτε; Η δύναμη επίθεσης της Premium Heart αυξάνεται καθώς το όριο του Tifa συμπληρώνεται.

Μπράρετ Γουάλας - Λείπει το σκορ

Πότε μπορώ να το πάρω; Μπορείτε να λάβετε αυτό το όπλο μόνο κατά την επιστροφή σας στο Midgar για να πολεμήσετε τον Hojo. Αν το λείπεις τότε έχει φύγει!

Πώς μπορώ να το πάρω; Βεβαιωθείτε ότι ο Barret είναι στο πάρτι πριν αρχίσετε να ανεβαίνετε τις σκάλες στο κανόνι Sister Ray. Εφόσον είναι στο πάρτι σας, ένα στήθος με το Σφάλμα που λείπει σε αυτό θα εμφανιστεί με καθαρή θέα στο δρόμο προς την κορυφή.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Όσο περισσότερο το υλικό AP έχει ανοιχτεί στο σκορ Missing Score, τόσο υψηλότερη θα είναι η δύναμη επίθεσης. Κάνει επίσης περισσότερη ζημιά όταν ο Barret βρίσκεται στην πίσω σειρά.

Κόκκινο XIII - Περιορισμένη Σελήνη

Πότε μπορώ να το πάρω; Κάθε φορά μετά την επιστροφή στο Midgard.

Πώς μπορώ να το πάρω; Μετά την κατάκτηση του Hojo στο Sister Ray, μπορείτε να επιστρέψετε στο Canyon Cosmo για να αποκτήσετε το Ultimate Weapon του Red XIII. Μόλις εκεί, πηγαίνετε στο εργαστήριο της Bugenhagen και μιλήστε σε αυτόν και θα σας δώσει την περιορισμένη σελήνη.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Η ισχύς επίθεσης της περιορισμένης σελήνης αυξάνει το υψηλότερο επίπεδο MP του Κόκκινου XIII που πηγαίνει και φτάνει στο τέλος.

Cait Sith - Η φράση HP

Πότε μπορώ να το πάρω; Μπορείτε να το πάρετε μόνο κατά την επιστροφή σας στο Midgar για να πολεμήσετε τον Hojo. Βεβαιωθείτε ότι το παίρνετε έπειτα ή ότι έχει φύγει!

Πώς μπορώ να το πάρω; Στο δρόμο σας προς την Αδελφή Ray για την καταπολέμηση του Hojo, έχετε την επιλογή να επιστρέψετε στο κτήριο Shinra. Στον 64ο όροφο ελέγξτε τα ντουλάπια στο αποδυτήριο και θα βρείτε το HP Shout.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Τα υψηλότερα επίπεδα HP της Cait Sith είναι, τόσο πιο ισχυρή θα έχει η HP Shout.

Cid Highwind - Ευαγγέλιο της Αφροδίτης

Πότε μπορώ να το πάρω ;: Οποιαδήποτε στιγμή μετά την εκτόξευση του πυραύλου στο Rocket Town.

Πώς μπορώ να το πάρω ;: Μετά την εκτόξευση του Πύραυλου που φέρνει το τεράστιο υλικό, και το ξανακτάτε στη γη, μπορείτε να βρείτε ένα ανδρικό NPC που στέκεται μπροστά από ένα σπίτι. Μιλήστε μαζί του τρεις φορές και θα παραδώσει το Ultimate Weapon του Cid, το Ευαγγέλιο της Αφροδίτης.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Όσο υψηλότερα είναι τα τρέχοντα επίπεδα MP του Cid, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη επίθεσης που έχει το Venus Gospel.

Yuffie Kisaragi - Συμμορφωτής

Πότε μπορώ να το πάρω ;: Αφού αποκτήσετε το υποβρύχιο.

Πώς μπορώ να το πάρω; Μόλις έχετε το υποβρύχιο, μπορείτε να εξερευνήσετε τα βάθη των ωκεανών. Εντοπίστε το κατεβασμένο αεροπλάνο Shinra και κάποτε στο εσωτερικό βρείτε το δωμάτιο που μοιάζει με εργαστήριο. Στο εσωτερικό, στο στήθος, είναι το Ultimate Weapon του Yuffie, ο Conformer.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω ;: Ο Conformer παίρνει επίδομα επίθεσης βασισμένο στο επίπεδο του εχθρού που στοχεύει.

Vincent Valentine - Θανατική ποινή

Πότε μπορώ να το πάρω ;: Αφού φτάσετε στο υποβρύχιο.

Πώς θα το φτάσω; Μόλις φτάσετε στο υποβρύχιο μπορείτε να βουτήξετε και να βρείτε μια σπηλιά που μπορείτε να ακολουθήσετε. Όταν φτάσετε στο τέλος του περάσματος, μπορείτε να φτάσετε και να μπείτε στο σπήλαιο της Lucretia. Παρακολουθήστε τη σκηνή εκεί με τον Vincent στο πάρτι σας, στη συνέχεια αφήστε για λίγο. Επιστρέφοντας λίγο αργότερα, θα βρείτε το τελευταίο όπλο του Βίνσεντ, θανατική ποινή.

Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω ;: Όσο περισσότεροι εχθροί Vincent έχει σκοτώσει, τόσο υψηλότερο από ένα μπόνους επίθεσης το Death Penalty παίρνει.

Θέλετε περισσότερη τελική φαντασία VII; Μπορείτε να συμπαθείτε:

Πώς να αποκτήσετε τις τελικές διακοπές του Final Fantasy VII, Μέρος 1
Πώς να αποκτήσετε τα τελικά διαλείμματα του Final Fantasy VII, Μέρος 2
Το No-Nonsense, Spoiler-Free Walkthrough του Final Fantasy VII, Μέρος 1
Το No-Nonsense, Spoiler-Free Walkthrough του Final Fantasy VII, Μέρος 2
Το No-Nonsense, Spoiler-Free Walkthrough του Final Fantasy VII, Μέρος 3