Το Elder Scrolls IV: Cheats για το Oblivion για το PS3

Το Elder Scrolls IV: Cheats για το Oblivion για το PS3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Elder Scrolls IV: Η Oblivion έχει φθάσει στην κονσόλα παιχνιδιών παιχνιδιών PlayStation 3. Δεν έχει τον ίδιο αριθμό εξαπατών με την έκδοση PC , αλλά η έκδοση PS3 υποστηρίζεται από όλες τις συμβουλές και συμβουλές που βρίσκονται στο δείκτη Oblivion Cheats επίσης. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα μέθοδος αντιγραφής αντικειμένων στο Oblivion στο PS3, οι λεπτομέρειες είναι παρακάτω.

Ο Πρεσβύτερος κύλισης IV: Η λήθη

Το Elder Scrolls IV: Το Oblivion κυκλοφόρησε το 2006 και αναπτύχθηκε από το φημισμένο Bethesda Softworks. Το Oblivion είναι η τέταρτη δόση του franchise Elder Scrolls, η οποία είναι μια άγρια ​​δημοφιλής σειρά φαντασίας δράσης για PC και για κονσόλες PlayStation και Xbox. Υπήρξε επίσης μια έκδοση πέμπτης επετείου που κυκλοφόρησε το 2011. Το παιχνίδι είναι διάσημο για το ελεύθερο gameplay του και τους τεράστιους ανοιχτούς κόσμους και έχει κερδίσει τρία βραβεία του Game of the Year.

Αντιγραφή αντικειμένων στη λήθη στο PS3

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ναι, οι ιδιοκτήτες του PS3 μπορούν να τσιμπήσουν τα αντικείμενα στο Oblivion εξίσου εύκολα με τους ιδιοκτήτες του Xbox 360 μετά την ενημερωμένη έκδοση και με την επέκταση του νησιού Shivering Isles. Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

  1. Έχετε 2 (ή περισσότερους) μαγικούς κύλινδροι του ίδιου τύπου. Οι κύλινδροι δεν πρέπει να κλαπούν, αν κλαπούν, να τους πουλούν και στη συνέχεια να τις αγοράζουν.
  2. Κάντε διπλό κλικ στο κύλινδρο.
  3. Καταργήστε το στοιχείο που θέλετε να αντιγράψετε από το απόθεμά σας. Πρέπει να έχετε περισσότερους κύλινδροι από το στοιχείο που θέλετε να τσιμπήσετε.
  4. Βγείτε από την οθόνη του αποθέματος και σηκώστε τη λεηλασία σας.

Ειδικές σημειώσεις για αυτή τη μέθοδο:

Περισσότερες συμβουλές και συμβουλές για το Oblivion

Ψάχνετε για περισσότερες απατεώνες, συμβουλές και συμβουλές για το The Elder Scrolls IV: Η λήθη στο PlayStation 3; Ρίξτε μια ματιά στο δείκτη Oblivion Cheats , το οποίο περιέχει απατεώνες, συμβουλές, συμβουλές, οδηγούς και οδηγίες για το The Elder Scrolls IV: Oblivion και το παλιό Scrolls IV: Shivering Isles σε PC, Xbox 360 και PS3.