Οι 8 καλύτερες λάμπες γραφείου για αγορά στο 2018

Δείτε γιατί είναι όλα σχετικά με το φωτισμό

Η εργασία σε σκοτεινό ή αμυδρό περιβάλλον μπορεί να βλάψει τα μάτια, καθώς και να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σας. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι η φωτεινότητα του γραφείου σας είναι υποτονική ή ότι δεν υπάρχει αρκετό φυσικό φως που προέρχεται από τα παράθυρα (ή καθόλου παράθυρα), η επένδυση σε μια λάμπα μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εργασία γραφείου και να διαβάσετε έγγραφα, αρχεία ή έγγραφα ευκολότερα. Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες επιλογές διαθέσιμες σε κάθε μέγεθος, σχήμα και χρώμα, έχουμε βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας με αυτή την λίστα καλύτερες λυχνίες γραφείου για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Καθώς οι λαμπτήρες LED συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα (χάρη στα οφέλη εξοικονόμησης ενέργειας), ο Lightblade 1500S είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός εμφάνισης και απόδοσης με μια περιστρεφόμενη περιστρεφόμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη έλεγχο της κατεύθυνσης του φωτός. Οι λαμπτήρες LED σημαίνουν ότι μόνο ένα ρεύμα ρεύματος χρησιμοποιείται στη χαμηλότερη φωτεινότητα και σε οκτώ βατ σε μέγιστη φωτεινότητα, παράγοντας συνολικά φωτεινότητα 1100 lux.

Εκτός από τη θύρα USB για τη φόρτιση ενός smartphone, η λάμπα διαθέτει επίσης χωρητικούς αισθητήρες που ενσωματώνονται απευθείας στη βάση της, ώστε να είναι φιλικό προς το χρήστη. Η συνολική φωτεινότητα του λαμπτήρα έχει ως αποτέλεσμα ένα δείκτη απόδοσης χρώματος 90 CRI (δείκτη απόδοσης χρωμάτων), ο οποίος είναι ακριβώς κάτω από το προϊόν 100 CRI από φυσικό ηλιακό φως. Ο ίδιος ο CRI συμβάλλει στον προσδιορισμό της ικανότητας της λάμπας να εμφανίζει με ακρίβεια όλα τα αντικείμενα που βασίζονται σε γραφείο με το πλήρες χρώμα κάτω από το φως της λάμπας.

Αυτή η λάμπα TaoTronics είναι ο καλύτερος φίλος του γραφείου σας. Έχει έξι επίπεδα φωτεινότητας και πέντε διαφορετικές θερμοκρασίες φωτός (2700-3000K ζεστό λευκό, 3000-3500K μαλακό λευκό, 4000-4500K φυσικό φως, 5000-5500K φως ημέρας και δροσερό λευκό φως 6000-6500K), ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και 1200 lux, καθιστώντας το λαμπρότερο λαμπτήρα της TaoTronics ακόμα. Και χάρη στη ρύθμιση Σύνθετη μνήμη, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση της αγαπημένης σας θερμοκρασίας και φωτεινότητας, ώστε να μπορείτε να αναστρέψετε γρήγορα τον τέλειο φωτισμό, είτε διαβάζετε ένα βιβλίο είτε πληκτρολογείτε μια αναφορά.

Η λάμπα έχει μια αριστοκρατική αλλά μοντέρνα εμφάνιση που είναι κομψή και λειτουργική. Η βάση, η κεφαλή και ο λαιμός είναι όλα περιστρεφόμενα, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις γωνίες ανάλογα με τη δραστηριότητά σας. Βολικά, η βάση έχει επίσης μια θύρα USB για να σας επιτρέψει να φορτίσετε την κινητή συσκευή σας ενώ καίτε το μεσάνυπτο πετρέλαιο.

Το Koncept AR300-C είναι ένας δροσερός λευκός λαμπτήρας LED 4500K με ανθεκτική βάση εννέα ιντσών και λαμπτήρα 42 LED και 9,5 watt. Η κατοχή αυτών των λαμπτήρων LED στη θέση τους είναι μια κατασκευή περίβλημα από αλουμίνιο που προσθέτει ένα αίσθημα αντοχής χωρίς να προσθέτει υπερβολικό βάρος. Για καλύτερη τοποθέτηση, η κεφαλή λυχνίας 16.15 ιντσών στρέφεται και περιστρέφεται, ενώ ο πάνω βραχίονας 15.13 ιντσών και ο κάτω βραχίονας 16.42 ιντσών περιστρέφονται και περιστρέφονται για να δουλεύουν μαζί για να βρουν την ακριβή γωνία που χρειάζεστε για τον κατάλληλο φωτισμό. Μόλις βρείτε το σωστό σημείο, θα απολαύσετε 50.000 ώρες συνολικής διάρκειας ζωής, η οποία μπορεί να ανέλθει σε συνολικά 2083 ημέρες χρήσης εάν παραμείνει 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Ένας διακόπτης βασισμένος στην αφή βοηθά στην ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Koncept (και μπορείτε να ρυθμίσετε τις φωτεινότερες ή τις πιο σκούρες αποχρώσεις ανάλογα με τις ανάγκες φωτισμού σας).

Ο περιστρεφόμενος βραχίονας γραφείου της λυχνίας γραφείου BYB E430 LED προσφέρει ένα λειτουργικό φωτισμό μοναδικό και σταθερό σχεδιασμένο. Διαθέτοντας έναν εξαιρετικά ρυθμιζόμενο σφιγκτήρα που μπορεί να συνδεθεί στην άκρη οποιουδήποτε γραφείου, υπάρχει μια λειτουργία μνήμης για ξεχωριστές λειτουργίες φωτισμού και έξι διαφορετικές λειτουργίες dimming για να ταιριάζει σε κάθε διάθεση. Ο ενσωματωμένος πίνακας αφής βοηθά στην προσαρμογή κάθε λειτουργίας φωτισμού και φωτισμού, ενώ οι 144 βολβοί LED χρησιμοποιούν 80% λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς λαμπτήρες, γεγονός που επιτρέπει διάρκεια ζωής άνω των 50.000 ωρών.

Πέρα από την ενεργειακή απόδοση, η BYB προσπάθησε πολύ να προστατεύσει τα μάτια του χρήστη με ένα καινοτόμο πλαίσιο οδηγού φωτός, το οποίο βοηθά στην αποφυγή του τρεμοπαίγματος και των επιβλαβών γωνιών. Τελικά, αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού σημαίνει μια λιγότερο κουραστική εμπειρία συνολικά.

Με μια απίστευτα ελκυστική τιμή, η λυχνία γραφείου ZHOPPY LED διαθέτει ένα εξαιρετικό σχεδιασμό που είναι έτοιμο για σφιγκτήρες και είναι ελαφρύ και εξαιρετικά φορητό. Ο σωλήνας gooseneck οδηγεί στη λάμπα που κρατά 14 λαμπτήρες LED για συνολικό βάρος μόλις 4,3 ουγκιές. Η λειτουργία αφής επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των λαμπτήρων με εύκολο χειρισμό ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και τρία διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας συνολικά. Πέρα από τον έλεγχο αφής, η φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμολόγηση επιτρέπει επίσης ασύρματο και φορητό σχεδιασμό χρησιμοποιώντας μια ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία είναι επαναφορτιζόμενη μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB.

Η αφιερωμένη λάμπα γραφείου LED ανάγνωσης και ανάγνωσης της BenQ είναι η τέλεια προσθήκη στο γραφείο κάθε μηχανικού, αρχιτέκτονα ή ακόμα και για φοιτητές με συνήθειες μελέτης αργά τη νύχτα. Η συμπερίληψη της τεχνολογίας φωτισμού της BenQ προσφέρει LED πάνελ που είναι καλές για πάνω από 50.000 ώρες ή οκτώ ώρες την ημέρα φωτισμού κάθε μέρα για τα επόμενα 17 χρόνια.

Πέρα από τη διάρκεια ζωής, η BenQ ενσωματώνει τεχνολογία μηδενικής τρεμότητας για μια εμπειρία χωρίς τρεμόπαιγμα που δεν θα βλάψει τα μάτια σας ούτε θα προκαλέσει κόπωση. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας περιβάλλοντος προσφέρει πολλές διαφορετικές πινελιές στον δακτύλιο ελέγχου για να ανιχνεύει αυτόματα τη στάθμη φωτεινότητας ενός δωματίου και να προσαρμόζει ανάλογα τη φωτεινότητα. Όταν πρόκειται για την τοποθέτηση, η βάση των σφαιρών σας βοηθά να βρείτε τη γωνία που χρειάζεστε για την καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης.

Η έξυπνη λάμπα LED φυσικής λάμψης της Softech είναι μια εξαιρετική επιλογή για αγοραστές που επιθυμούν διαφορετικούς βαθμούς προσαρμογής για να βοηθήσουν στην εύρεση του σωστού φωτισμού για κάθε τύπο διάθεσης. Με τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού (ανάγνωση, μελέτη, χαλάρωση και ύπνο) και πέντε επίπεδα φωτεινότητας, ο ευαίσθητος στην αφή πίνακας ελέγχου μπορεί να σας βοηθήσει να μετακινήσετε τέσσερα μοναδικά επίπεδα φωτεινότητας σε κάθε κατάσταση, για να βρείτε το πιο άνετο επίπεδο φωτισμού. Οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες LED είναι ικανοί για περισσότερο από 50.000 ώρες χρήσης ή 25 χρόνια σε κανονικές συνθήκες χρήσης. Επιπλέον, ο δείκτης 90 χρωματισμού προσφέρει φωτισμό που είναι ίσο με το φυσικό ηλιακό φως. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης χρονομέτρησης μιας ώρας και μια θύρα φόρτισης USB για smartphone, tablet ή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Περάστε τα καλώδια μία για πάντα με τη λυχνία γραφείου Luxe της Luxe, η οποία παρέχει μέχρι και 40 ώρες συνεχούς φωτισμού προτού χρειαστεί φόρτιση. Με συνολικά 18 μοναδικές ρυθμίσεις, υπάρχουν έξι διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας και τρεις φωτεινές λειτουργίες ενσωματωμένες στον προσαρμόσιμο σχεδιασμό 360 μοιρών που είναι ικανός να περιστρέφει, να στρέφει και να κάμπτει.

Επιπλέον, οι πίνακες LED διαθέτουν 28 ενσωματωμένες λυχνίες LED που θα διαρκέσουν περισσότερο από 50.000 ώρες χρήσης. Η μπαταρία λιθίου-πολυμερούς υποστηρίζει οπουδήποτε μεταξύ 3 έως 40 ωρών συνεχούς χρόνου λειτουργίας με μόλις τρεις ώρες φόρτισης μέσω του καλωδίου φόρτισης που περιλαμβάνεται. Προσθέστε ένα μέτρο προστασίας από πτώσεις και ψάχνετε μια ανθεκτική λάμπα που είναι τόσο ελκυστική όσο και μακράς διαρκείας.

Είτε είστε επαγγελματίας αρχιτέκτονας είτε απλά ψάχνετε για ένα πολυτελές φως για να ταιριάζει στο γραφείο του σπιτιού σας, αυτή η σύγχρονη στρογγυλή λυχνία LED της Youkoyi είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εξασφαλίζει κομψή σχεδίαση με σφιγκτήρα γραφείου, ασημένια χέρια και φουτουριστικό λευκό πίνακα. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, με κούμπωμα από φανελάκι για την εξάλειψη των γρατσουνιών και του ανθεκτικού στη διάβρωση μετάλλου για μεγάλη χρήση. Ο λειτουργικός πίνακας χρωμάτων διαθέτει πέντε πλήκτρα αφής για την αποθήκευση αγαπημένων ρυθμίσεων. Με δύο θερμοκρασίες χρώματος ζεστού και λευκού, καθώς και φωτεινή περιοχή φωτισμού από 3000 έως 6000K έως 700 lumen, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για να ικανοποιήσετε κάθε είδους εργασία που πρέπει να κάνετε, είτε πρόκειται για την απεικόνιση, την ανάγνωση είτε για την παροχή μόνο φωτισμού περιβάλλοντος.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .