Γιατί Κοινωνική δικτύωση;

Τα οφέλη και οι χρήσεις του

Με απλά λόγια, η κοινωνική δικτύωση είναι ένας τρόπος για ένα άτομο να συναντηθεί με άλλους ανθρώπους στο Διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι όλα, όμως. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να συναντήσουν νέους φίλους στο Διαδίκτυο. Άλλοι το χρησιμοποιούν για να βρουν παλιούς φίλους. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που το χρησιμοποιούν για να βρουν ανθρώπους που έχουν τα ίδια προβλήματα ή συμφέροντα που έχουν, αυτό ονομάζεται εξειδικευμένη δικτύωση.

Τι είναι το δίκτυο δικτύων;

Μια εξειδικευμένη ομάδα είναι κάτι μεγαλύτερο. Έτσι οι εξειδικευμένοι δικτυακοί τόποι είναι εξειδικευμένες ομάδες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν εξειδικευμένες τοποθεσίες δικτύωσης για άτομα που θέλουν να μάθουν μια γλώσσα και εξειδικευμένες τοποθεσίες δικτύωσης για άτομα που θέλουν να ελέγξουν τα οικονομικά τους. Υπάρχουν εξειδικευμένες τοποθεσίες δικτύωσης σε όλα τα είδη των θεμάτων. Μπορείτε πιθανώς να βρείτε έναν κόμβο δικτύωσης σε σχεδόν τίποτα.

Ένα καλό παράδειγμα μιας εξειδικευμένης ιστοσελίδας θα ήταν η εστίαση του αθλητή. Αυτή είναι μια εξειδικευμένη τοποθεσία δικτύωσης μόνο για τους αθλητές που συμμετέχουν σε αθλητικά είδη δράσης. Ένα άλλο παράδειγμα μιας εξειδικευμένης δικτυακής τοποθεσίας είναι το 43Things, το οποίο είναι μια εξειδικευμένη τοποθεσία δικτύωσης που έχει δημιουργηθεί για άτομα που έχουν στόχους που θέλουν να επιτύχουν.

Δεν είναι κοινωνική δικτύωση μόνο για εφήβους και 20 μικρά;

Με τιποτα! Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που γνωρίζω σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι πάνω από 30. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί έφηβοι και είκοσι μαγαζί έξω, υπάρχουν, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα.

Το "παλαιότερο" πλήθος έχει πολλά να προσφέρει, και συστήνω να βγουν έξω και να κάνουν ακριβώς αυτό. Γίνετε μέλος σε λίγους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, βρείτε παλιούς φίλους, συναντήστε νέους. Προσφέρετε βοήθεια όπου μπορείτε. Ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας site κοινωνικής δικτύωσης .

Πώς μπορώ να βρω τους παλιούς φίλους;

Είναι διασκεδαστικό, ειδικά για εμάς από το "παλαιότερο" πλήθος, να πηγαίνουμε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και να κυνηγάμε παλιούς φίλους που έχασα επαφή με τα χρόνια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα από το MySpace και το Facebook. Οποιοσδήποτε έχει σύνδεση με το Διαδίκτυο έχει μάλλον βρεθεί σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους κάποια στιγμή. Αν εγγραφούν περισσότεροι άνθρωποι, θα βρεθούν ακόμα πιο παλιοί φίλοι . Συμμετοχή σε ένα κοινωνικό δίκτυο και αναζήτηση βάσει του σχολείου σας, είστε υποχρεωμένοι να βρείτε κάποιον.

Τι δεν υπάρχει Εκτός από το Facebook και το MySpace;

Μπορεί να υπάρχουν έως και χιλιάδες διαφορετικοί ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω μέχρι τώρα, και περισσότεροι αρχίζουν κάθε μέρα. Πολλοί από αυτούς είναι μόνο εκεί έξω για να σας βοηθήσουν να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να κοινωνικοποιήσετε. Μερικοί δημιουργούνται για να σας βοηθήσουν να βρείτε παλιούς φίλους. Άλλοι είναι εκεί για να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο, αυτά θα είναι τα εξειδικευμένα δίκτυα. Υπάρχουν ακόμη και εικονικοί ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να δείτε το avatar της προσωπικής συνομιλίας σας.

Τι θα βγούμε από την κοινωνική δικτύωση;

Φιλία, κοινότητα, αίσθηση ότι ανήκουν. Βοηθήστε με ένα πρόβλημα ή πληροφορίες σχετικά με μια κατάσταση που μπορεί να έχετε. Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ίδια πράγματα που σας αρέσουν ή ακούτε την ίδια μουσική που ακούτε ή χρειάζεστε το ίδιο πράγμα που χρειάζεστε. Ένα μέρος για να προσθέσετε τις φωτογραφίες σας, αφήστε τους ανθρώπους να δουν τα βίντεό σας και να ακούσουν την αγαπημένη σας μουσική . Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;