Εγγραφείτε στο New Myspace - Εκμάθηση βήμα προς βήμα

Είναι εύκολο να εγγραφείτε στο Myspace και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα έκδοση που εστιάζει στη μουσική που κυκλοφόρησε το 2013. Εδώ μπορείτε να το κάνετε με λίγα βήματα.

01 του 06

Εγγραφείτε στο Myspace και μάθετε πώς λειτουργεί η νέα έκδοση

Myspace.com οθόνη εγγραφής. © Myspace

Για μια νέα εγγραφή Myspace, κάντε κλικ στο κουμπί "Συμμετοχή" στην αρχική σελίδα του Myspace.com και θα δείτε πολλές επιλογές για το πώς να συμμετάσχετε ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο:

  1. Μέσω του αναγνωριστικού σας στο Facebook
  2. Μέσω του αναγνωριστικού του Twitter
  3. Δημιουργήστε ένα νέο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης μόνο για το Myspace

Εάν είστε ήδη χρήστης του Myspace, μπορείτε απλά να συνδεθείτε με το παλιό σας email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για να δημιουργήσετε ένα νέο αναγνωριστικό, το Myspace ζητά το πλήρες όνομά σας, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, το φύλο σας και την ημερομηνία γέννησης (πρέπει να είστε τουλάχιστον 14 χρονών). Ζητήσατε επίσης να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη μέγιστου αριθμού 26 χαρακτήρων και κωδικό πρόσβασης μεταξύ 6 και 50 χαρακτήρων.

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, κάντε κλικ στο πλαίσιο που συμφωνεί με τους νέους όρους χρήσης και μετά πατήστε το κουμπί "Συμμετοχή".

Επιβεβαιώστε τις επιλογές σας αν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο "join" ή "continue".

02 του 06

Επιλέξτε τους ρόλους Myspace

Οθόνη για την επιλογή των ρόλων του Myspace. © Myspace

Θα δείτε μια σειρά πιθανών ρόλων με τους οποίους μπορείτε να ταυτιστείτε, όπως "ανεμιστήρας", "DJ / Παραγωγός" ή "μουσικός".

Ελέγξτε αυτά που ισχύουν για εσάς και κάντε κλικ στο κουμπί "συνέχεια".

(Ή κάντε κλικ στην επιλογή "παραλείψτε αυτό το βήμα" αν δεν θέλετε να εφαρμόσετε κάποιον από τους ρόλους στην ταυτότητά σας στο Myspace.)

03 του 06

Δημιουργήστε το νέο σας Myspace προφίλ

Νέο προφίλ Myspace. © Myspace

Στη συνέχεια, στη νέα διαδικασία εγγραφής στο Myspace, θα δείτε την παραπάνω οθόνη με ένα ευπρόσδεκτο banner πάνω από αυτό. Αυτό είναι το προφίλ σας Myspace.

Μπορείτε να προσθέσετε τη φωτογραφία σας, μια φωτογραφία εξωφύλλου, να γράψετε μια περιγραφή ή να «μοιραστείτε» για το θέμα και να έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε και ήχο και βίντεο.

Η επιλογή απορρήτου σας είναι επίσης εδώ. Το προφίλ σας είναι κοινό από προεπιλογή. Μπορείτε να το πάρετε ιδιωτικό κάνοντας κλικ στο "περιορισμένο προφίλ".

04 του 06

Σύνδεση με άτομα και καλλιτέχνες

Οθόνη για τη σύνδεση δικτύων. © MySpace

Στη συνέχεια, το Myspace θα σας καλέσει να κάνετε κλικ στο "Stream", όπου μπορείτε να συνδεθείτε με ανθρώπους και καλλιτέχνες.

Η γραμμή πλοήγησης στα αριστερά θα σας δώσει πολλές άλλες επιλογές για να δημιουργήσετε, να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία Myspace. Κάντε κλικ στο "Ανακαλύψτε" για να πάρετε μια επισκόπηση του τι είναι νέο και ζεστό, και να αρχίσετε την εύρεση μουσικής για να παίξετε και να μοιραστείτε.

05 του 06

Τι είναι το Myspace Discover Tab;

Σελίδα αποσύνδεσης του Myspace. © Myspace

Η ροή Discover σάς παρουσιάζει νέα για δημοφιλή τραγούδια, άλλες μουσικές, συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Εμφανίζει μεγάλες φωτογραφίες και χρησιμοποιεί μια περίεργη, οριζόντια διεπαφή κύλισης. Υπάρχει ένα κουμπί "ραδιοφώνου" που σας επιτρέπει να μεταδώσετε μουσική σε δημοφιλή είδη.

Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στην αρχική σας σελίδα κάνοντας κλικ στο λογότυπο του Myspace στο κάτω αριστερό μέρος της γκρίζας περιοχής πλοήγησης δίπλα στο όνομά σας.

Τα χειριστήρια της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής είναι επίσης διαθέσιμα, επιτρέποντάς σας να ακούτε δημοφιλή τραγούδια και "ραδιοφωνικούς σταθμούς".

Μπορείτε να αναζητήσετε μπάντες και καλλιτέχνες και να τους ακολουθήσετε.

06 του 06

Η νέα σελίδα του Myspace

Η νέα αρχική σελίδα του Myspace. © Myspace

Η αρχική σελίδα του Myspace θα φαίνεται λίγο κενή μέχρι να συνδεθείτε με ορισμένους καλλιτέχνες, συγκροτήματα ή άλλους χρήστες.

Στη συνέχεια, θα δείτε μια ροή ενημερώσεων στην κορυφή της σελίδας, παρόμοια με τη ροή ειδήσεων του Facebook ή τη ροή ενημέρωσης από τις συνδέσεις σας στο LinkedIn και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Στο κάτω μέρος της σελίδας σας είναι το μενού πλοήγησης μουσικής σας, το "deck" σας όπως το ονομάζει το Myspace.