Αποκτήστε το 411 στα κοινωνικά δίκτυα

01 από 10

Facebook

Το Facebook είναι πανταχού παρόν - ανέφερε 1,7 δισ. Ενεργούς χρήστες μηνιαίως το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Είναι διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Κάνετε ένα προφίλ και συμπεριλάβετε ό, τι θέλετε να μοιραστείτε για τον εαυτό σας - λίγο ή πολύ. Μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους, που ονομάζονται "φίλοι" και στη συνέχεια ό, τι οι φίλοι μετά δημοσιεύει εμφανίζεται στο feed σας ειδήσεων. Ό, τι και αν δημοσιεύετε εμφανίζεται στο δικό τους. Μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες των διακοπών σας, τα παιδιά σας, τον κήπο σας, τους γέροντες σας, τα κατοικίδια σας, το ονομάζετε. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας ή τις όχι πολύ καλές κακές μέρες. Το μεγαλύτερο μέρος κάθε ειδησεογραφικού καταστήματος και εμπορικής οντότητας έχει μια σελίδα προφίλ στο Facebook, και αν "αρέσει" αυτή η σελίδα, θα δείτε από αυτές τις αναρτήσεις στη ροή ειδήσεων. Μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους δικούς σας φίλους και στη συνέχεια να συζητήσετε στα σχόλια. Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε και να συζητήσετε με άλλους που δεν γνωρίζετε για δημοσιεύσεις από πηγές όπως το CNN, et al. Κατώτατη γραμμή: Σας κρατάει σε γνώση για ό, τι επιλέγετε για να συμβαδίσετε με και σας επιτρέπει να βοηθήσετε τους άλλους να συμβαδίσει μαζί σας.

02 από 10

LinkedIn

LinkedIn σελίδα προφίλ, 2012. © LinkedIn

Το LinkedIn είναι ένα ισχυρό εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης, με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες. Δεν είναι πραγματικά ένα κοινωνικό δίκτυο με την προσωπική του έννοια, αλλά σας συνδέει με άλλους στον τομέα σας που κάνετε ή δεν ξέρετε. Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω ομάδων, όπως το κολέγιο ή το πανεπιστήμιο, ο χώρος εργασίας ή ο πρώην χώρος εργασίας σας, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Αλλά είναι πραγματικά όλα σχετικά με τη σελίδα του προφίλ σας. Αυτό το βλέπουν οι υποψήφιοι εργοδότες, οπότε έχει πρωταρχική σημασία να το κάνει να λάμψει. Σκεφτείτε το σαν να σηματοδοτείτε τον εαυτό σας: Βάλτε ένα φως στα ισχυρά σημεία σας, την καλύτερη δουλειά και την επαγγελματική σας εμπειρία.

03 από 10

Google +

Λογότυπο Google Plus. Google

Το Google + είναι η κοινωνική πτέρυγα της Google. Είναι κάπως σαν το Facebook, αλλά όχι ακριβώς. Είναι δομημένο γύρω από κύκλους - ορίζετε ποιος είναι σε ποιο κύκλο - κοινότητες που βασίζονται σε κοινά ενδιαφέροντα και hangouts, όπου μπορείτε να συζητήσετε μια καταιγίδα. Είναι εντελώς συνδεδεμένο με το υπόλοιπο Google και πρέπει να έχετε λογαριασμό Google για να συμμετάσχετε, αλλά μπορείτε να έχετε έναν Λογαριασμό Google χωρίς να έχετε λογαριασμό Gmail. Το κατάλαβα?

04 από 10

Κελάδημα

Λογότυπο Twitter. © Twitter

Η λέξη στο δρόμο είναι ότι το Facebook είναι για τη σύνδεση με ποιον ξέρετε και το Twitter συνδέει με ποιον θα θέλατε να μάθετε. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter, μπορείτε να ακολουθήσετε όποιον είναι στο Twitter. Άνθρωποι όπως οι πολιτικοί, τα celebs, τα είδη των ειδησεογραφικών μέσων, οι μουσικοί, οι μεταφορείς του παρελθόντος και οι shakers - κάποιο ή όλα τα παραπάνω. Όταν δημοσιεύετε, πρέπει να το λέτε όλα σε 280 χαρακτήρες ή λιγότερο. Αυτό ονομάζεται tweeting. Μπορείτε να "retweet", ή repost, ένα tweet κάποιας άλλης που σας αρέσει αυτό εμφανίζεται στο feed σας ειδήσεων. Το Twitter είναι η πρώτη ακίνητη περιουσία για τα νέα και τα σχόλια που γίνονται ιογενή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε διάφορα καταστήματα ειδήσεων, όπως μπορείτε στο Facebook, για να μείνετε στο γνωστό, αμέσως.

05 από 10

Pinterest

Πίνακας Pinterest. © Πίνακας Pinterest

Το Pinterest μπορεί να είναι κοινωνικό - αν αλληλεπιδράτε με άλλους με κοινά ενδιαφέροντα. Ή μπορεί να είναι μια σόλο συναυλία στην οποία επωφελείται από τα ευρήματα άλλων που δεν γνωρίζετε. Μπορείτε να συμμετάσχετε στον ιστότοπο και, στη συνέχεια, να προσθέσετε σελίδες ενδιαφέροντος που περιέχουν φωτογραφίες που σχετίζονται με το ενδιαφέρον που θέλετε να αποθηκεύσετε. Ταξίδι. μόδα, αυτοκίνητα, διακόσμηση, το ονομάζεις. Μπορείτε να ακολουθήσετε άλλους που βρίσκετε ότι έχουν συμφέροντα και γεύση παρόμοια με τη δική σας, και αν το κάνετε θα δείτε τις προσθήκες τους τακτικά. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε σελίδες με φίλους. Και όταν ταξιδεύετε στον ιστό για ιδέες για αίθριο, για παράδειγμα, και βρίσκετε μια φωτογραφία που θέλετε να αποθηκεύσετε, μπορείτε σχεδόν να κλέψετε έναν σύνδεσμο στη φωτογραφία που θα σας μεταφέρει στη λίστα σελίδων Pinterest και μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στην κατάλληλη σελίδα, παρόλο που δεν την βρήκατε στο Pinterest.

06 από 10

Αμπελος

Εφαρμογή αμπέλου. © Twitter

Το αμπέλι είναι μια νέα προσθήκη στο τοπίο του κοινωνικού δικτύου. Είναι ιδιοκτησία του Twitter και παίρνει τις πληροφορίες Twitter σας όταν εγγραφείτε. Είναι όλα σχετικά με την κοινή χρήση βίντεο - 6 δευτερολέπτων κοινή χρήση βίντεο. Το Vine είναι μια εφαρμογή για συσκευές IOS και Android. Στην αρχική οθόνη θα δείτε μια ροή των αμπέλων των φίλων σας. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για την ταινία του πρώτου σας αμπελιού. Στη συνέχεια, θα είστε σαν τον Flynn σε ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα εκεί έξω.

07 από 10

Ίνσταγκραμ

Χρήση του Instagram σε έναν υπολογιστή. commons.wikimedia.org

Το Instagram σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε μια φωτογραφία με το τηλέφωνό σας και να δημοσιεύετε αμέσως αυτή τη φωτογραφία στα Instagram, Facebook, Twitter, Flickr και Tumblr. Τι είναι ιδιαίτερο για το Instagram είναι τα φίλτρα: Μπορείτε να αλλάξετε τη φωτογραφία σας για να φανεί καλύτερα, πιο δροσερή, πιο περίπλοκη ... οτιδήποτε άλλο. Για πλάκα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τους ανθρώπους στο Instagram και θα δείτε τις φωτογραφίες τους να εμφανίζονται στη ροή σας, όπου μπορείτε να "αρέσετε" ή να τις σχολιάσετε.

08 από 10

Tumblr

© λογότυπο Tumblr.

Tumblr έρχεται μεγάλος χρόνος, με περισσότερα από 200 εκατομμύρια blogs και 400 εκατομμύρια χρήστες. Είναι εξαιρετικά εύκολο να μοιραστείτε τίποτα - φωτογραφίες, συνδέσμους, βίντεο και μουσική - από όπου κι αν βρίσκεστε. Οι θέσεις είναι συνήθως μικρότερες και επομένως αναφέρεται συχνά ως ιστότοπος microblogging. Κάνει έκκληση για τους εφήβους και οι διαδικτυακές αναφορές αναφέρουν ότι η δημιουργική έκφραση είναι ευκολότερη από τις μεγάλες ιστοσελίδες δικτύωσης όπως το Facebook και έχει προσελκύσει όσους έχουν πιο καλλιτεχνική κλίση.

09 από 10

Snapchat

Λογότυπο Snapchat. Λογότυπο Snapchat

Το Snapchat είναι ένας κυρίως ιστότοπος κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο - αλλά οι εικόνες είναι ορατές μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, εκτός εάν τα δημοσιεύσετε ως ιστορίες. Εάν δημοσιεύσετε ως ιστορία, η εικόνα ή το βίντεο θα παραμείνει ορατή για 24 ώρες και στη συνέχεια θα εξαφανιστεί. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με φίλους στο Snapchat με παρόμοιο τρόπο με το Facebook Messenger. Μπορείτε επίσης να δείτε περιεχόμενο που παρέχεται στο Snapchat αποκλειστικά από κανάλια που συνεργάζονται με το Snapchat κάνοντας κλικ στο "Ανακαλύψτε".

10 από 10

Ο χώρος μου

Ιστοσελίδα του MySpace.

Το MySpace, που ιδρύθηκε το 2003, ήταν ένα από τα πρωτοποριακά κοινωνικά δίκτυα και σε μια εποχή ήταν το μεγαλύτερο στον κόσμο. Είναι ακόμα εκεί, αν και έχει εκλείψει από το Facebook σε μεγάλο βαθμό. Το MySpace δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική και την ψυχαγωγία, με ροή μουσικής στην ιστοσελίδα, ραδιοφωνικούς σταθμούς συνεχούς ροής και ραδιοφωνικούς σταθμούς με προσωπική επιμέλεια. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα.