Αναθεώρηση αξεσουάρ του απομακρυσμένου φορτιστή Wii για το Nintendo Wii

Το Energizer δίνει στους παίκτες μια χρέωση με ένα μεγάλο νέο σταθμό φόρτισης

Πλεονεκτήματα: Ο κομψός σχεδιασμός καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από τους ανταγωνιστικούς φορτιστές
Μειονεκτήματα: Δεν έχουν βρει κανένα μειονέκτημα μέχρι στιγμής

Πρόσφατα, έτρεξα για το πως ο Nyko κατάφερε τελικά να δημιουργήσει έναν σχεδόν τέλειο φορτιστή επαγωγής Wii από απόσταση, αφού τόσοι πολλοί άλλοι είχαν υποχωρήσει. Χρειάστηκαν χρόνια από την απελευθέρωση της κονσόλας του Wii για κάποιον να κάνει έναν πολύ καλό φορτιστή, αλλά χρειάστηκε μόνο λίγες εβδομάδες για να εμφανιστεί: Φορτιστής επίπεδης επαφής της Energizer.

Τα βασικά: Κομψός επαγωγικός φορτιστής

Τα βασικά στοιχεία είναι τα ίδια με αυτά κάθε απομακρυσμένου φορτιστή. Οι μπαταρίες μπαίνουν στο διαμέρισμα των μπαταριών του τηλεχειριστηρίου του Wii και αυτές οι συσκευασίες επαναφορτίζονται όταν τοποθετηθούν στο σταθμό φόρτισης. Όπως και με οποιοδήποτε επαγωγικό φορτιστή, δεν υπάρχουν μεταλλικά σημεία επαφής που χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε ένα τηλεχειριστήριο ακόμη και όταν είναι τοποθετημένο στο χιτώνιο του πυριτίου.

Σε αντίθεση με άλλους φορτιστές, οι οποίοι έχουν γωνιακές γωνίες, στις οποίες μπορείτε να εισάγετε το τηλεχειριστήριο, αυτός ο φορτιστής δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα επίπεδο, μαύρο πλαίσιο. Απλώς τοποθετείτε το τηλεχειριστήριο στον πίνακα, ο οποίος το κρατά στη θέση του με ένα μαγνήτη και αφήστε το να φορτιστεί. Υπάρχει μια μικρή μαγνητική έλξη για να κρατήσετε τον φορτιστή στη θέση του, αν και είναι δυνατόν να το τοποθετήσετε d

Στο επάνω μέρος του πίνακα εμφανίζεται μια αναμμένη ενδεικτική λυχνία που ανάβει κόκκινη για κάθε τηλεχειριστήριο φόρτισης και πράσινη για κάθε φορτισμένη. Η πιο αξιοσημείωτη ιδιοσυγκρασία του φορτιστή Energizer είναι ότι εάν ανυψώσετε ένα φορτισμένο τηλεχειριστήριο από τον πίνακα και στη συνέχεια το επαναφέρετε αμέσως, η ένδειξη θα αλλάξει από πράσινο σε κόκκινο, παρόλο που το τηλεχειριστήριο είναι πλήρως φορτισμένο. Αυτό είναι ήσσονος σημασίας και, βεβαίως, μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο φορτιστή της Energizer, οι οποίοι χρεώνονται δείκτες δεν λειτουργούν καθόλου.

Συμπέρασμα: Αναμφισβήτητα το καλύτερο φορτιστή Wii στην αγορά

Όπως ενθουσιάστηκα από το τελευταίο φορτιστή του Nyko, είμαι διατεθειμένος να δώσω το πλεονέκτημα στην Energizer. Ο απλός, κομψός σχεδιασμός καταλαμβάνει λιγότερο χώρο απ 'ό, τι οποιοσδήποτε άλλος σταθμός φόρτισης, ο οποίος όχι μόνο καθιστά εύκολη την τοποθέτηση στο σπίτι αλλά το καθιστά ιδανικό όταν παίρνετε το Wii και το φορτιστή σε διακοπές. θα πάει οπουδήποτε στη βαλίτσα σας. Η μπαταρία έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που να την κάνει συμβατή με οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο τρίτου μέρους (το Nyko's είναι συμβατό με αυτά που έχω δοκιμάσει, αλλά επειδή έχει μόνο σημεία επαφής μπαταρίας στο ένα άκρο, πρέπει να εξετάσω το ενδεχόμενο, όπως το Φορτιστής ElectroFlow, μπορεί να μην λειτουργεί με όλα). Και ο συγχρονισμός ενός νέου τηλεχειριστηρίου δεν απαιτεί ένα πλαστά κλειδί που δεν μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα. ένα στυλό είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Με δύο σχεδόν τέλειους φορτιστές στην αγορά, πρέπει να προειδοποιούνται και άλλοι περιφερειακοί κατασκευαστές: λιγότερο από τέλειο δεν είναι πλέον αποδεκτό.

UPDATE: Χρόνια μετά τη σύνταξη αυτής της ανασκόπησης, ο φορτιστής εξακολουθεί να λειτουργεί. Ωστόσο, από τα τέσσερα πρωτότυπα πακέτα μπαταριών, μόνο δύο λειτουργούν τώρα. Αυτό είναι κάτι που έχω βρει είναι αρκετά χαρακτηριστικό των φορτιστών, έτσι παρ 'όλα αυτά εξακολουθώ να το κρατώ ως το αγαπημένο μου.