Nvidia Shield K1 Αναθεώρηση Tablet: Τιμή Προϋπολογισμού, Στρατηγική Απόδοση

Θα πρέπει να φέρετε τα δικά σας αξεσουάρ, αλλά η ταμπλέτα είναι ιδανική για gamers

Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά το tablet Nvidia Shield K1, ίσως εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι δεν διαθέτει αξεσουάρ που να συνοδεύονται από αυτό. Χωρίς φορτιστή, χωρίς γραφίδα, ούτε με ένα μικροσκοπικό καλώδιο USB. Είναι σαφές πόσο η Nvidia κατόρθωσε να πάρει το τίμημα της πρώην ναυαρχίδας δισκίο τους σε $ 199: κόβουν ό, τι μπορούσαν από το κουτί. Ο φορτιστής είναι διαθέσιμος ξεχωριστά, υπάρχει ένα έξυπνο έξυπνο κάλυμμα και γραφίδα που θα έπρεπε επίσης. Για να είμαι δίκαιος, θα έλεγα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αγόρασαν οποιοδήποτε είδος τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έχουν ένα ανταλλακτικό καλώδιο μικρο-USB και έναν φορτιστή tablet που λειτουργεί με το Nvidia Shield K1. Έτσι, δεν θα συνιστούσα το Shield K1 σε οποιονδήποτε μόλις ξυπνήσει από κώμα. Αλλά για οποιονδήποτε άλλον που ψάχνει για ένα εκπληκτικό δισκίο σε τιμή προϋπολογισμού, το Shield K1 είναι ένα εξαιρετικό tablet για να το ελέγξετε.

Το πράγμα που θα δείτε για το Shield K1 είναι ότι έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορείτε να το πετάξετε. Ο επεξεργαστής είναι ένα έτος, αλλά η Nvidia κάνει μερικούς από τους ισχυρότερους επεξεργαστές κινητών που έχουν κατασκευαστεί για απόδοση, και το K1 δεν είναι αδύνατο. Μπορεί να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε σύγχρονο 3D παιχνίδι με aplomb. Το tablet υποστηρίζει ακόμη και κάποια κονσόλα και παιχνίδια PC όπως το Half-Life 2 , το Portal και το The Talos Principle που έχουν κυκλοφορίες Android. Πηγαίνουν να δείξουν πόσο ικανός είναι ο Shield K1. Στην πραγματικότητα, θα ήμουν πρόθυμος να ποντάρω ότι αυτό έχει αρκετή δύναμη που έμεινε για να σας διαρκέσει για λίγα χρόνια, πολύ περισσότερο από πολλά δισκία στο ίδιο εύρος τιμών οιονεί προϋπολογισμό. Για την πλήρη εμπειρία του Shield K1, για τον φορτιστή, τον ελεγκτή, το κάλυμμα και τι όχι, θα πληρώσετε περισσότερα από $ 199, αλλά επενδύετε σε κάτι που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και το Shield K1 δεν αισθάνεται φθηνά, πέρα ​​από το γεγονός ότι τίποτα δεν έρχεται στο κουτί. Και θα χρειαστείτε μια κάρτα microSD για παιχνίδια πέρα ​​από την αποθήκευση 16 GB, αλλά μπορείτε να πάρετε μια κάρτα 64 GB για $ 20 τώρα.

Αυτή η δύναμη έρχεται σε λίγο κόστος, όμως. Η φόρτιση της ασπίδας είναι πραγματικά ένα θέμα, ακόμα και με τον προαιρετικό Παγκόσμιο φορτιστή με φόρτιση 2.1A. Το tablet σε προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μπορεί να απορροφήσει τόσο πολύ χυμό με ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια που δεν μπορείτε πραγματικά να το φορτίσετε. Μπορείτε να ρυθμίσετε λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και να έχετε λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας τύπου PC, αλλά έξω από το κιβώτιο, και τα Crashlands και τα Pocket Mortys ήταν δύσκολο να παίξουν για μεγάλες χρονικές περιόδους. Δεν θα πάρετε εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας με αυτό το tablet, αλλά αυτό είναι το κόστος ενός παιχνιδιού θηρίο. Είναι καταπληκτικό για να καθίσετε και να παίξετε γύρω από το σπίτι, αλλά ίσως να θέλετε μια εξωτερική μπαταρία εν κινήσει.

Το κάλυμμα Shield είναι φανταστικό και το ένα εξάρτημα θα πρέπει να το πάρει σίγουρα. Το Shield K1 διαθέτει έναν μαγνήτη στην πλάτη για να συνδέσει το λεπτό άκρο του καλύμματος, καθιστώντας το ένα σταθερό περίβλημα που λειτουργεί τόσο σε λειτουργίες πληκτρολόγησης όσο και σε λειτουργίες εμφάνισης. Μου αρέσει πολύ καλύτερα από το συγκρίσιμο iPad Mini έξυπνο κάλυμμα.

Μπορείτε να σηκώσετε τον ελεγκτή θωράκισης και είναι σίγουρα ένας μεγάλος ελεγκτής. Αισθάνεται εξαιρετικά, έχει εγγενή Shield χαρακτηριστικά όπως ασύρματο ήχο, και ένα μικρόφωνο για φωνητική αναζήτηση. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ελεγκτή Android Bluetooth ή ελεγκτή συμβατό με USB με το Shield K1. Η χαρτογράφηση ελεγκτή-επαφής θα λειτουργήσει με οποιονδήποτε ελεγκτή. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για τεχνικά ζητήματα με αυτό το είδος χαρακτηριστικών, ναι. Μερικά παιχνίδια έχουν χειριστήρια αφής που δεν λειτουργούν καλά με τους ελεγκτές, φυσικά. Αλλά γενικά, είναι ένα χαρακτηριστικό δολοφόνος. Οι ρυθμιστικές ρυθμίσεις του τηλεχειριστηρίου είναι εύχρηστες. Και χαίρομαι που λειτουργεί πέρα ​​από το επίσημο εξάρτημα της Nvidia. Θα πρότεινα να παραλάβετε τον ελεγκτή ασπίδας εάν δεν έχετε. Εάν αγοράσετε την τηλεόραση Shield, μπορείτε να αντιστοιχίσετε αυτόν τον ελεγκτή με το Shield K1 αν θέλετε να ανταλλάξετε μεταξύ συσκευών.

Το Shield K1 διαθέτει μια θύρα HDMI, αν και είναι μια περίεργη θύρα mini-HDMI, αντί να είναι το πιο συνηθισμένο micro-HDMI ή μια θύρα HDMI πλήρους μεγέθους. Το Mini-HDMI εξακολουθεί να είναι ένα λειτουργικό πρότυπο και τα καλώδια μπορούν να βρεθούν χωρίς πολλές δυσκολίες. Είναι μια ακόμη μικρή προσθήκη στο κόστος ιδιοκτησίας. Το Shield K1 διαθέτει λειτουργία κονσόλας, η οποία δεν μπαίνει σε πλήρη Android TV αλλά βελτιστοποιεί τη διασύνδεση για χρήση σε μια τηλεόραση. Αυτό όμως δεν αποκλείει εντελώς την τηλεόραση Shield. Αυτή η συσκευή έχει έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή και η ευκολία είναι μια άυλη αξία που πρέπει να κρίνετε μόνος σας.

Το λογισμικό του Shield είναι απόθεμα Android, και στην πραγματικότητα, αυτή ήταν μια από τις πρώτες συσκευές για να λάβετε μια ενημέρωση για το Android 6.0 Marshmallow . Το Nvidia προσθέτει λίγο πολύ στη χαρτογράφηση του ελεγκτή και την ικανότητα να καταγράφει και να μεταδίδει το παιχνίδι στο Twitch με ευκολία.

Μπορείτε να κάνετε ροή παιχνιδιών από έναν υπολογιστή εάν έχετε έναν υπολογιστή με συμβατή κάρτα Nvidia που χρησιμοποιεί το Nvidia GameStream. Δεν ήμουν σε θέση να το δοκιμάσω, καθώς ο φορητός μου υπολογιστής με 840M ποτέ δεν δούλευε. Αλλά μπορείτε να εγγραφείτε για τριμελή δοκιμή του GeForce Now για να κάνετε stream από μια περιορισμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών στη συσκευή σας. Και ενώ νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι χαρακτηριστικό δολοφόνος για την τηλεόραση Shield, ειδικότερα, η απόδοση είναι δύσκολο να σφάλει. Λειτουργεί καλά αυτή τη στιγμή, ακόμη και με απόδοση σε ένα σπίτι γεμάτο συσκευές συνδεδεμένες στο διαδίκτυο σε μια σύνδεση στο Internet χωρίς σύνδεση. Το GeForce Τώρα χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για ροή ή αγορά (πολλά από τα οποία έρχονται με κλειδιά για να παίξουν στον υπολογιστή σας), αλλά δείχνει ότι η τεχνολογία είναι εδώ. Είναι απλώς θέμα περιεχομένου για αυτές τις υπηρεσίες.

Ακόμα κι αν το Shield K1 ήταν απλά ένα απόθεμα Android και δεν είχε καμιά προσθήκη Nvidia, το Shield K1 από το κουτί είναι ένα εκπληκτικό tablet. Σας δίνει μια καθαρή μορφή Android, το tablet είναι εκπληκτικό να παίζετε παιχνίδια και όλα όσα είναι αποκλειστικά προσθέτουν στην αξία της συσκευής. Το να αγοράσετε το φορτιστή ή να φέρετε το δικό σας είναι ενοχλητικό, αλλά όχι τόσο κακό όσο το έκανε το Nintendo 3DS XL , λόγω της πανταχού παρουσίας φορτιστών και καλωδίων μικρο-USB. Θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερο από την τιμή εισόδου $ 200 για να απολαύσετε σωστά το Shield K1, ναι. Ανεξαρτήτως, παίρνετε ένα φανταστικό δισκίο εδώ.