Δωρεάν Απόκριες Clip Art για το Mac σας

Η καλύτερη Απόκριες Clip Art για το Mac σας

Απόκριες ήταν συνήθως για τα παιδιά, αλλά μεγάλωσε σε διακοπές που είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) δημοφιλείς με τους ενήλικες. Εδώ είναι 11 ιστότοποι που παρέχουν δωρεάν ή χαμηλού κόστους clip art που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε έργα που σχετίζονται με το Halloween.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να κατεβάσετε μια εικόνα στο Mac σας κάνοντας δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέγοντας Save Image As από το αναδυόμενο μενού.

Οι περισσότερες εικόνες είναι δωρεάν για προσωπική χρήση, αλλά φροντίστε να διαβάσετε τη συμφωνία αδειοδότησης, τις πληροφορίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα ή τους όρους χρήσης προτού κατεβάσετε και χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε εικόνες.

Δημοσίευση: 9/20/2011

Ενημερώθηκε: 10/5/2015

Η νεράιδα γραφικών: Vintage Clip Art & Crafts Έργα

Κοιτάξτε στο The Graphics Fairy αν ψάχνετε για vintage clip art Απόκριες. Ευγένεια εικόνας Η νεράιδα γραφικών

Αν σας αρέσει το vintage stuff, θα αγαπήσετε τη νεράιδα γραφικών. ειδικεύεται σε έργα γραφικής τέχνης και χειροτεχνίας vintage. Θα βρείτε τόσο ασπρόμαυρη και έγχρωμη εικόνα clip art Halloween στην ιστορία Crafts Fairy (απλά αναζήτηση στο "Halloween"), καθώς και μερικά εκτυπώσιμα σχέδια αποκριών για τα παιδιά στο χρώμα. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν έναν σκελετό με τα πόδια, τα τρομακτικά δέντρα, τις νυχτερίδες, τις μαύρες γάτες, τις μάγισσες και τις αράχνες. Αν η αίσθηση του χιούμορ σας είναι στην περίεργη πλευρά, μπορείτε να εκτυπώσετε μαύρα και άσπρα ή σέπια τεντωμένα μάτια και να τα επικολλήσετε προσωρινά πάνω σε πορτρέτα και φωτογραφίες γύρω από το σπίτι σας. Αυτά τα μάτια σας ακολουθούν πραγματικά; Μπορεί να είναι!

Προσθέστε Τρελό και Διασκεδαστικό Απόκριες Ήχοι στο Mac σας Περισσότερα »

Δωρεάν Vintage αποκριές κάρτες μάγισσες

Αν το Halloween σας κάνει να κηλιδώσετε νοσταλγικά, είστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε τη συλλογή των αποκριών καρτών στην ιστοσελίδα Vintage Holiday Crafts. Χορηγία εικόνας VintageHolidayCrafts.com

Για να μην παρακάνουμε το θέμα, αλλά ενώ είμαστε σχετικά με το θέμα του vintage, το Vintage Holiday Crafts web site διαθέτει μια μικρή συλλογή χαριτωμένων και πολύχρωμων vintage αποκριών καρτών και καρτ-ποστάλ. Μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες σε Απόκριες, να τις εκτυπώσετε για να τις χρησιμοποιήσετε στις προσκλήσεις για πάρτι αποκριών ή να τις ενσωματώσετε σε σχέδια χειροτεχνίας. Παρόλο που οι κάρτες διαθέτουν μάγισσες, ακόμη και η πιο μαλακή από τη δέσμη δεν είναι πολύ τρομακτική. το υπόλοιπο κυμαίνεται από ευγενικά σε παιδιά με κοστούμια. Περισσότερο "

eDigg.com: Δωρεάν Απόκριες Clip Art

Το eDigg.com προσφέρει τους συνηθισμένους ύποπτους του Halloween, όπως μάγισσες, κολοκύθες, μαύρες γάτες, φαντάσματα, στοιχειωμένα σπίτια, νυχτερίδες και μια αράχνη ή δύο. Ευγένεια εικόνας eDigg.com

Νυχτερίδες, γάτες, μάγισσες, φαντάσματα, κολοκύθες, αράχνες και στοιχειωμένα σπίτια. θα βρείτε όλα αυτά, και μερικά ακόμη, στο eDigg.com. Οι εικόνες είναι περίπου ομοιόμορφα κατανεμημένες μεταξύ του ασπρόμαυρου και του χρώματος. Η ιστοσελίδα eDigg.com επίσης περιλαμβάνει (τολμάμε να το πούμε;) μια συλλογή από πολύχρωμες vintage Victorian Halloween εικόνες. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Victorian: Halloween Clip Art" στη σελίδα δωρεάν αποκριών Clipart για να δείτε και να κατεβάσετε τις εικόνες vintage. Περισσότερο "

Δωρεάν Απόκριες Clip Art από τον Phillip Martin

Ο Frankenstein εμφανίζει μια αποφασιστικά ανεπιθύμητη πλευρά σε αυτή την εικόνα από τον Phillip Martin. Φωτογραφία ευγενική προσφορά Phillip Martin

Αυτή η φιλική προς το παιδί, πολύχρωμη και ελαφρώς φανταστική συλλογή clip art από τον εικονογράφο Phillip Martin σχεδιάστηκε κυρίως για τους εκπαιδευτικούς και τη χρήση στην τάξη. είναι επίσης διαθέσιμα για σχολικά ενημερωτικά δελτία, σχολικές ιστοσελίδες και άλλες μη κερδοσκοπικές χρήσεις. Οι εικόνες είναι κατάλληλες για μικρά παιδιά (ακόμη και οι νυχτερίδες δεν είναι τρομακτικές), καθώς και ελαφρώς μεγαλύτερα παιδιά.

Απόκριες Εικόνες για το OS X Περισσότερα »

Κεντρική στροφή των παιδιών: Απόκριες Clip Art

Γνωρίστε τον Vampire Bunny, έναν από τους ιδιόμορφους χαρακτήρες του Halloween από τον ιδρυτή της Wendy Hogan. Φωτογραφία ευγένεια Παιδική «στροφή Κεντρική

Οι εικόνες στην ιστοσελίδα του Kids 'Turn Central είναι επίσης σχεδιασμένες για παιδιά. Διατίθενται για προσωπική και εκπαιδευτική χρήση (δωρεάν και στις δύο περιπτώσεις), καθώς και για εμπορική χρήση (μικρή χρέωση). Ορισμένες από τις εικόνες είναι στην μικρότερη πλευρά, αλλά είναι κατάλληλες για μια ποικιλία χρήσεων σε έντυπη μορφή και σε ιστοσελίδες. Μας άρεσε πολύ το Vampire Bunny, τα αποκριτικά Teddies στο κοστούμι, και τα πρόσωπα κολοκύθας. Περισσότερο "

AllFreeClipart.com: Δωρεάν εικόνες αποκριών Clipart

Αυτή η εικόνα από το AllFreeClipart.com προκάλεσε αναδρομές στις ημέρες arcade, όταν χτυπήσαμε πολλές ώρες για να κυνηγήσουμε τους Pac-Man ghosties γύρω από την οθόνη. Εικόνα ευγένεια AllFreeClipart.com

Τι σκέφτεσαι όταν βλέπεις καλαμπόκι καραμέλα; Γιατί, αποκριές φυσικά. (Εντάξει, το καλαμπόκι καραμελών μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν σκέφτεστε το Απόκριες, αλλά αυτό είναι δίπλα στο σημείο.) Δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε αυτόν τον ιστότοπο. η δελεαστική εικόνα του καλαμποκιού καραμελών μας είχε προσθέσει την Απόκριες καραμέλα στη λίστα αγορών μας λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο. Ο ιστότοπος του AllFreeClipart.com διαθέτει φάντασμα τύπου Pacman, χορευτικούς σκελετούς, επιτύμβιες στήλες, Grim Reaper, κολοκύθες, νυχτερίδες, κρανίο και μια πράσινη αρκούδα Gummi. Και αναφέραμε καλαμπόκι καραμέλα; Περισσότερο "

Σχετικά με το: Clip Art

Αυτός ο γεμάτος σκελετός, μια από τις πολλές εικόνες clip art που συνδέονται από την ιστοσελίδα About: Clip Art, είναι έτοιμη να διακοσμήσει τα έργα του Halloween. Ευχαρίστηση των εικόνων από τα Inge

Αν επισκεφθείτε Dixie Allen, οδηγός για clip art.com, είστε στο για μια θεραπεία. Ο Dixie έχει συγκεντρώσει μια μεγάλη συλλογή από τέχνη Απόκριες, καθώς και πολλά clip art για άλλες διακοπές και θέματα. Η συλλογή Dixie περιλαμβάνει νυχτερίδες, μάγισσες, μάγους, παιδιά σε κοστούμια, φαντάσματα, κολοκύθες, μούμιες, σκελετούς, ζόμπι, στοιχειωμένα σπίτια, αποκριές σύνορα και υπόβαθρα, και κινούμενα σχέδια αποκριών. Το Dixie παρέχει επίσης δείκτες για τα βασικά της χρήσης clip art.

Η Απόκριες Clip Art της Hershey

Η συλλογή Hershey's Halloween Clip Art περιλαμβάνει κάποιους χαρακτήρες που ποτέ δεν θα βρείτε, ή σπάνια ποτέ, οπουδήποτε αλλού. Ευγένεια εικόνας Η εταιρεία Hershey

Η συλλογή Hershey Company's Halloween Clip Art διαθέτει μερικά τυπικά θέματα αποκριών με μια ελαφριά συστροφή, όπως το στοιχειωμένο δάσος που φαίνεται εδώ. Αν και αυστηρά μιλώντας, δεν είναι θέμα αποκριών, μας άρεσε ιδιαίτερα ο τρελός επιστήμονας που κρατούσε δύο ποτήρια με μια ύποπτη πράσινη φουσκωτή ουσία. Τα γραφικά σε στυλ κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνουν επίσης τα κρανία, τα καζάνια, τις κολοκύθες, τα σκιάχτρα, το σκάνδαλο, τον χορό, τα φαντάσματα, τις μαύρες γάτες, τις μάγισσες και τις μούμιες.

Αποκαταστήστε το Mac σας με Αποκριτές οθόνης Περισσότερα »

Απόκριες Clipart.com

Μην αφήσετε την απειλητική συμπεριφορά του να σας ξεγελάσει. Ο Ντράκουλα είναι πραγματικά ένα μουνί. Εικόνα ευγένεια Απόκριες Clipart.com

Η ιστοσελίδα του Halloween Clipart.com προσφέρει μια πιο ελαφριά συλλογή από ασπρόμαυρες και έγχρωμες εικόνες αποκριών στυλ καρτούν. Το cast των χαρακτήρων περιλαμβάνει ένα βατόμουρο bug, ένα τρελό τέρας που ταιριάζει με ένα τρικ-ή-θεραπευτικό σάκο πάνω από τον ώμο, τις νυχτερίδες, τις γάτες, τις μάγισσες, τα ζόμπι, τα φαντάσματα, τις κολοκύθες και τα βαμπίρ. Ορισμένες εικόνες είναι διαθέσιμες σε πολλαπλές εκδόσεις (ασπρόμαυρες, έγχρωμες ή και οι δύο με κείμενο). Οι περισσότερες, αλλά όχι όλες, εικόνες είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Περισσότερο "

ClipartLogo.com: Απόκριες

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του ClipartLogo.com

ClipartLogo.com έχει μια μεγάλη συλλογή από πολύχρωμες clip art Απόκριες, που κυμαίνονται από χιουμοριστικό σε περισσότερο από λίγο τρομακτικό. Οι εικόνες περιλαμβάνουν νυχτερίδες, μαύρες γάτες, κολοκύθες, μάγισσες, στοιχειωμένα σπίτια, φαντάσματα και σκελετούς χορού. ορισμένες από τις εικόνες περιλαμβάνουν κείμενο, όπως "Μάγισσες μπροστά!" ή "Happy Halloween".

Το μεγαλύτερο μέρος του clip art είναι διαθέσιμο σε μορφή JPG, το οποίο είναι συμβατό με τις περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου και επεξεργασίας κειμένου. Μερικά από τα clip art είναι επίσης (ή μόνο) διαθέσιμα σε διανυσματική μορφή, η οποία παρέχει εικόνες υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, αλλά δεν είναι τόσο ευρέως συμβατή με τη μορφή JPG. Οι εικόνες είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Περισσότερο "

SpookyClipArt.com: Spooky Clip Art

Η εικόνα προσφέρθηκε από το SpookyClipArt.com

Ένας multi-eyed αλλοδαπός (σε polka dot μπόξερ σορτς, όχι λιγότερο) είναι μόνο μία από τις αποκριές εικόνες διαθέσιμες στην ιστοσελίδα SpookyClipArt.com. Θα βρείτε επίσης ένα σκύλο με μάσκα για τέχνασμα ή θεραπευτική αγωγή, έναν φρικιασμένο Frankenstein, με μια φούσκα λόγου για να εισάγετε το κείμενο της επιλογής σας, μια μούμια, έναν σκελετό που μαζεύει γύρω από μια ταφόπλακα, μια κολοκύθα, χορευτικό βαμπίρ και ένα μωβ ρόπαλο, μεταξύ άλλων πολύχρωμων χαρακτήρων σε στυλ κινουμένων σχεδίων. Οι εικόνες είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Περισσότερο "