Μπορούν οι εφαρμογές iPhone να δοθούν ως δώρα;

Πώς να δώσετε μια εφαρμογή ως δώρο από το iTunes

Ναί! Ενώ είναι συνηθισμένο να δίνεις συσκευές και εξαρτήματα που σχετίζονται με το iPhone και το iPod touch ως δώρα διακοπών, η ιδέα να δίνεις εφαρμογές ως δώρα είναι λιγότερο κοινή - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο καλή ιδέα. Σίγουρα, δεν έχει νόημα να δίνετε μια δωρεάν εφαρμογή. ο καθένας μπορεί να τις κατεβάσει. Αλλά για τις πληρωμένες εφαρμογές που κοστίζουν $ 5, $ 15, ή ακόμα και $ 50, μπορούν να είναι εξίσου πολύτιμο δώρο με μια δωροκάρτα ή άλλο αξεσουάρ.

Με τον ίδιο τρόπο που η απόδοση μουσικής και ταινιών μέσω του iTunes Store είναι αρκετά εύκολη, παρέχοντας επίσης εφαρμογές είναι εύκολη. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Δίνοντας εφαρμογές ως Δώρα από το iTunes

  1. Ανοίξτε το iTunes και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο iTunes (ή, αν δεν έχετε, δημιουργήστε ένα . Θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό για να πληρώσετε το δώρο.)
  2. Επιλέξτε το App Store .
  3. Αναζήτηση ή περιήγηση στο App Store μέχρι να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να δώσετε ως δώρο.
  4. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην τιμή της εφαρμογής.
  5. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Δωρεά Αυτή η εφαρμογή.
  6. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη, το όνομά σας και ένα μήνυμα που θα συνοδεύει το δώρο.
  7. Στη συνέχεια, επιλέξτε αν θα στείλετε το δώρο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα ή σε άλλη ημερομηνία. Εάν επιλέξετε μια μελλοντική ημερομηνία, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει το δώρο θα αποσταλεί στον παραλήπτη σας εκείνη την ημέρα.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
  9. Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνει το δώρο. Επιλέξτε το στυλ σας από τη λίστα στα αριστερά.
  10. Εάν η προεπισκόπηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δώρου φαίνεται καλή, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
  11. Ελέγξτε το δώρο, την τιμή και άλλες λεπτομέρειες. Για να αλλάξετε κάτι, κάντε κλικ στην επιλογή Πίσω. Για να αγοράσετε το δώρο, κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά δώρου.

Παροχή εφαρμογών ως δώρων από το iPhone ή το iPod touch

Μπορείτε επίσης να κάνετε εφαρμογές δώρων από την εφαρμογή App Store που ενσωματώνεται στο iPhone και στο iPod touch. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε το App Store για να το ξεκινήσετε.
  2. Βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να δώσετε.
  3. Αγγίξτε την εφαρμογή για να μεταβείτε στη σελίδα λεπτομερειών της.
  4. Αγγίξτε το πλαίσιο δράσης στο επάνω μέρος της οθόνης (το ορθογώνιο με βέλος που βγαίνει από αυτό).
  5. Πατήστε Δώρο στο αναδυόμενο παράθυρο στο κάτω μέρος της οθόνης.
  6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη του δώρου σας, το όνομά σας και ένα μήνυμα.
  7. Στο μενού Αποστολή δώρου, η αποστολή του δώρου σήμερα είναι η προεπιλογή. Για να το αλλάξετε, πατήστε το μενού και επιλέξτε μια νέα ημερομηνία.
  8. Πατήστε Επόμενο.
  9. Σύρετε το πλάι στην πλευρά για να δείτε τις μορφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δώρων. Όταν βρείτε ένα που σας αρέσει, κρατήστε το στην οθόνη και πατήστε Επόμενο.
  10. Στην τελική οθόνη, εξετάστε όλες τις λεπτομέρειες του δώρου. Για να κάνετε αλλαγές, πατήστε Πίσω. για να αγοράσετε το δώρο, πατήστε Αγορά.