Κατεβάστε τα βίντεο του YouTube για χρήση στις παρουσιάσεις του PowerPoint

01 από 08

Αποθήκευση βίντεο YouTube στον υπολογιστή σας

Δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής YouTube από το dvdvideosoft.com. Οθόνη από τον Wendy Russell

Σύνδεση ή ενσωμάτωση του YouTube στο PowerPoint;

Ενώ είναι πιο γρήγορο να συνδέσετε απλώς ένα βίντεο YouTube που θα παίξει στην παρουσίαση του PowerPoint, η κάτω πλευρά του είναι ότι πρέπει να έχετε μια ζωντανή σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξετε το βίντεο του YouTube. Αντί να εξαρτάται από αυτή την εξωτερική μεταβλητή που μπορεί ή δεν μπορεί να λειτουργήσει για εσάς όταν είναι η ώρα σας στο προσκήνιο, αντί να είναι καλύτερο να ενσωματώσετε το βίντεο YouTube απευθείας στην παρουσίαση του PowerPoint. Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet.

Neat δωρεάν εργαλείο για βίντεο YouTube

Πρόκειται για μια διαδικασία δύο βημάτων για την ενσωμάτωση ενός βίντεο YouTube στην παρουσίαση του PowerPoint. Πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το βίντεο του YouTube και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε μια ταινία Flash για να το χρησιμοποιήσετε στο PowerPoint. Αυτό το δωρεάν εργαλείο κάνει ό, τι χρειάζεστε και πολλά άλλα.

Κατεβάστε από το dvdvideosoft.com. Επιλέξτε τα παρακάτω προγράμματα από τη λίστα.

  1. Δωρεάν Λήψη YouTube
  2. Ελεύθερος μετατροπέας βίντεο σε Flash
  3. Εγκαταστήστε τα προγράμματα. Μια νέα συντόμευση θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας σας, που ονομάζεται Free Studio Manager . Αυτή είναι η πλήρης διεπαφή για τη σουίτα προγραμμάτων που διατίθεται από το dvdvideosoft.com. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα άλλα προγράμματα, κάνοντας απλά κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο.

02 από 08

Κάντε λήψη του βίντεο YouTube για χρήση στο PowerPoint

Λήψη βίντεο YouTube. Οθόνη από τον Wendy Russell

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης Studio

  1. Χρησιμοποιώντας τη συντόμευση επιφάνειας εργασίας ή το μενού Έναρξη, ξεκινήστε το πρόγραμμα Free Studio Manager .

  2. Επιλέξτε την επιλογή YouTube στο επάνω μέρος του παραθύρου διαλόγου.

  3. Κάντε κλικ στο στοιχείο Λήψη βίντεο YouTube
Σημείωση - Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή 13 (Λήψη YouTube) στη λίστα Εφαρμογές στην αριστερή γραμμή πλοήγησης.

03 του 08

Η λήψη του βίντεο YouTube είναι το πρώτο βήμα

Δωρεάν λήψεις βίντεο YouTube. Οθόνη από τον Wendy Russell

Οδηγός λήψης YouTube

Ξεκινά ο οδηγός λήψης YouTube. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο για να ελέγξετε για ενημερώσεις στο λογισμικό. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να συνεχίσετε.

04 του 08

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του YouTube από τον ιστότοπο του YouTube

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο του YouTube. Οθόνη από τον Wendy Russell

Διεύθυνση URL του YouTube

  1. Ελαχιστοποιήστε τον Οδηγό λήψης YouTube για μια στιγμή.

  2. Ανοίξτε τον ιστότοπο του YouTube στο βίντεο που θέλετε να κάνετε λήψη.

  3. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL (διεύθυνση ιστού) του βίντεο YouTube στο πρόχειρο, προετοιμασία για το επόμενο βήμα.

05 του 08

Τελικά βήματα για λήψη βίντεο YouTube

Κάντε λήψη του βίντεο YouTube και αποθηκεύστε σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας. Οθόνη από τον Wendy Russell

Τελικά βήματα της λήψης βίντεο YouTube

  1. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube στο πλαίσιο κειμένου Εισαγωγή στο URL της διεύθυνσης YouTube .

  2. Μια διαδρομή αρχείου και το προεπιλεγμένο όνομα αρχείου θα εισαχθούν στο πλαίσιο εξόδου σε: κειμένου. Εάν είναι απαραίτητο, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση ... για να επιλέξετε έναν διαφορετικό φάκελο για να αποθηκεύσετε το βίντεο του YouTube. Πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα αρχείου για το βίντεο, αν θέλετε.
    • Σημείωση - Το πρόγραμμα θα προσθέσει αυτόματα μια επέκταση .AVI στο όνομα του αρχείου. Αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς τύπους αρχείων που μπορεί να χειριστεί αυτό το πρόγραμμα. Άλλα προγράμματα ευνοούν την επέκταση αρχείου .FLV και μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε.

  3. Κάντε κλικ στο κουμπί " Λήψη " για να συνεχίσετε. Η ταχύτητα λήψης θα διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του βίντεο του YouTube. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, θα βρείτε το νέο αρχείο βίντεο που βρίσκεται στο φάκελο που επιλέξατε στο προηγούμενο βήμα.

06 του 08

Μετατρέψτε τα βίντεο YouTube στο Flash για χρήση στο PowerPoint

Μετατρέψτε το βίντεο YouTube σε Flash. Οθόνη από τον Wendy Russell

Μετατροπέας βίντεο YouTube σε Flash

Αφού αποθηκεύσετε το βίντεο YouTube στον δικό σας υπολογιστή, δεν είναι ακόμα σε μορφή που θα χρησιμοποιηθεί για να ενσωματωθεί στο PowerPoint. Η ίδια σουίτα προγραμμάτων Free Studio Manager από το dvdvideosoft.com, θα μετατρέψει το ληφθέν βίντεο YouTube σε αρχείο SWF, το οποίο είναι το εγγεγραμμένο στο Adobe Flash format. Το πρόσθετο μπόνους, είναι ότι τα βίντεο σε μορφή Flash είναι σχετικά μικρά σε μέγεθος αρχείου.

  1. Ανοίξτε το Free Studio Manager αν δεν είναι ήδη ανοιχτό.

  2. Επιλέξτε Επιλογή 7 στη λίστα Εφαρμογές - Μετατροπέας βίντεο σε Flash

07 του 08

Το δωρεάν βίντεο σε μετατροπέα Flash

Μετατρέψτε το βίντεο YouTube σε Flash. Οθόνη από τον Wendy Russell

Ελεύθερος μετατροπέας βίντεο σε Flash

Μόλις ξεκινήσει ο μετατροπέας Free Video to Flash, έχετε την επιλογή να ελέγξετε την έκδοση για ενημερώσεις. Αν δεν θέλετε να ελέγξετε για ενημερώσεις, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

08 από 08

Μετατρέψτε το βίντεο YouTube στο Flash

Μετατρέψτε το αρχείο βίντεο YouTube σε μορφή Flash. Οθόνη από τον Wendy Russell

Μετατροπή σε μορφή αρχείου SWF

Στο παράθυρο διαλόγου Free Video to Flash Converter κάντε τις ακόλουθες καταχωρίσεις:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση ... δίπλα στο πλαίσιο Εισαγωγή αρχείου βίντεο: κειμένου και εντοπίστε το αρχείο βίντεο YouTube που κατεβάσατε στα προηγούμενα βήματα.

  2. Από προεπιλογή, το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει το πλαίσιο κειμένου του αρχείου βίντεο εξόδου , χρησιμοποιώντας τον ίδιο φάκελο αρχείου όπως παραπάνω και προσθέτοντας ένα γενικό όνομα αρχείου. Περιηγηθείτε σε διαφορετικό φάκελο εάν το επιλέξετε. Αντικαταστήστε το όνομα του αρχείου με ένα από τα δικά σας, αν θέλετε κάτι διαφορετικό από το γενικό όνομα αρχείου που εφαρμόστηκε.

  3. Χρησιμοποιώντας την αναπτυσσόμενη λίστα Μορφές , βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον τύπο αρχείου SWF. Αυτό θα προσθέσει την επέκταση αρχείου SWF (τη μορφή αρχείου Adobe Flash) στο τέλος του ονόματος αρχείου που προσθέσατε στο παραπάνω βήμα.

    • Προαιρετικά : Κάντε κλικ στο κουμπί Trim video ... για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τμήμα του βίντεο YouTube για μετατροπή, αν θέλετε.

    • Από προεπιλογή, το παράθυρο ελέγχεται δίπλα στο παράδειγμα του αρχείου παράδειγμα HTML μετά τη μετατροπή . Αυτό θα αποθηκεύσει το βίντεο που μετατράπηκε και ως αρχείο HTM και θα ανοίξει ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης που θα εμφανίζει το βίντεο. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα αφαιρώντας το σημάδι επιλογής.

  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή .

    • Σημείωση - Ο χρόνος μετατροπής θα διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του αρχικού βίντεο YouTube.

  5. Κάντε κλικ στο φάκελο Έξοδος για να εντοπίσετε το αρχείο SWF ή κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για να τερματίσετε τη συνεδρία.

Επόμενο - Ενσωματώστε το βίντεο Flash του YouTube στο PowerPoint