Είναι η Apple δίνοντας σε υπολογιστές;

Το 2016 θα ληφθεί υπόψη για τις συσκευές Tablet και Smartphone

Μήπως η Apple δίνει στους υπολογιστές;

Η Apple, Inc ήταν Apple Computer, Inc. Αλλά το 2007 άλλαξαν το όνομά τους για να αφαιρέσουν τον υπολογιστή . Με το πιο πρόσφατο γεγονός στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 φαίνεται ότι προσπαθούν να αφαιρέσουν τον υπολογιστή από την επιχείρησή τους καθώς και το όνομά τους.

Έχει περάσει πάνω από ενάμιση χρόνο από την ανανέωση του MacBook Air , χωρίς σημαντική ανανέωση του σχεδιασμού από το 2010. Και πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει οθόνη Retina. Το Mac Mini δεν έχει ενημερωθεί σε δύο χρόνια και το κακό Mac Pro δεν έχει ενημερωθεί από το 2013. Ναι, η Apple ενημέρωσε το MacBook νωρίτερα αυτό το έτος, αλλά είναι η μοναδική γραμμή υπολογιστών που έχει πάρει οποιαδήποτε ενημέρωση από την Apple. Σε γενικές γραμμές, τα τμήματα υπολογιστών της Apple έχουν πάρει το σύντομο shrift.

Αντ 'αυτού, η Apple επικεντρώνεται σε πράγματα όπως iPads και iPhones, EarPods και HomeKit .

Πού αφήνει αυτό το Apple Computers;

Η Apple βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο οι υπολογιστές που βασίζονται στα Windows, αλλά έχουν ένα ισχυρό fanbase και πολλούς πιστούς πελάτες. Ωστόσο, το τρέχον επιχειρηματικό τους μοντέλο βασίζεται σε κινητές συσκευές όπως το iPhone και το iPad και οι υπολογιστές γίνονται ολοένα και περισσότερο ένα πλαϊνό σημείωμα.

Αυτό διαμορφώνει την κατεύθυνση της βιομηχανίας υπολογιστών επίσης. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως αγοράζουν κινητές συσκευές και χρησιμοποιούν τους αντί των υπολογιστών. Στην πραγματικότητα, αυτό το άρθρο γράφτηκε σε ένα iPad.

Οι υπολογιστές δεν είναι πλέον απαραίτητοι τώρα. Και η Apple αναγνωρίζει αυτό το γεγονός. Αναγνώρισαν αυτή την κατεύθυνση το 2007, όταν άλλαξαν το όνομα της εταιρείας τους, και αντανακλούν αυτήν την αλλαγή τώρα, αν δεν ενημερώσουν τους υπολογιστές τους τόσο συχνά όσο κάποτε.

Μπορούν οι κινητές συσκευές να πάρουν την θέση των υπολογιστών της Apple;

Αυτό το άρθρο γράφτηκε σε ένα iPad και iPads και άλλες κινητές συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά διαφορετικά πράγματα. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν μόνο σε έναν υπολογιστή ή είναι ευκολότερα σε μια μεγάλη οθόνη. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως:

Μπορεί να είναι το τέλος της εποχής των προσωπικών υπολογιστών

Μια μέρα έρχεται, πιθανότατα νωρίτερα παρά αργότερα, όταν οι άνθρωποι δεν θα χρησιμοποιήσουν προσωπικούς υπολογιστές όπως φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές. Υπάρχουν άνθρωποι ζωντανοί σήμερα που θα έχουν ζήσει τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της εποχής των προσωπικών υπολογιστών.

Όλα θα αποθηκευτούν σε συσκευές αποθήκευσης σύννεφων. Θα δημιουργήσουμε και θα παίξουμε παιχνίδια και ψυχαγωγία στις συσκευές που δεν αφήνουν ποτέ τις πλευρές μας - τηλέφωνα, ρολόγια, γυαλιά VR , ακόμα και EarPods.

Αλλά ενώ οι προσωπικοί υπολογιστές μπορεί να πηγαίνουν μακριά, μια πιο προσωπική μορφή υπολογιστών παίρνει τη θέση τους. Οι κινητές συσκευές είναι κάτι περισσότερο από ένα κιβώτιο που βάζετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Μετατρέπονται σε δηλώσεις μόδας που δεν αφήνουν ποτέ το σώμα μας - ρολόγια, περιδέραια και γυαλιά. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη έξυπνα ρολόγια ρολογιών, κολιέ και καρπό, γυαλιά VR και τώρα τα νέα EarPods έχουν έρθει στην αγορά.

Έτσι, η Apple κινείται μακριά από τους υπολογιστές; Ναι είναι. Αλλά είναι αυτό κακό; Όχι, είναι κάτι καινούργιο και διαφορετικό.