Οι 5 καλύτερες εφαρμογές εύρους ζώνης GPS γηπέδου GPS

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές GPS γκολφ για το iPhone, οπότε κόβουμε το πεδίο κάτω σε εκείνους που αξίζουν την προσοχή σας. Οι εφαρμογές iPhone περιλαμβάνουν ορισμένους συμβιβασμούς σε σύγκριση με τις αποκλειστικές μονάδες GPS του γηπέδου , αλλά παρέχουν πολλές λειτουργίες. Θυμήσου:

01 από 05

Golfshot: Γκολφ GPS για το iPhone

GolfShot

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση

Το Golfshot έρχεται τώρα σε δύο εκδόσεις: "Classic" και "Plus Scorecard και Tee Times" έκδοση. Η έκδοση Plus είναι επίσης συμβατή με το Apple Watch. Η έκδοση Plus έχει επίσης καλύτερα γραφικά και flyover από το Classic.

Και οι δύο εκδόσεις του Golfshot έχουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά γνωρίσματα, αλλά και οι ίδιοι ξεχωρίζουν με την καλύτερη παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων και γραφημάτων. Δημιουργούν αυτόματα υπέροχα έγχρωμα γραφικά για χτυπήματα και χαμένες διαδρομές (αριστερά ή δεξιά), χόρτα με ρύθμιση, αμμοβολή, πελίσματα ανά τρύπα και πολλά άλλα.

Η βάση δεδομένων για τα μαθήματα περιλαμβάνει μαθήματα 40.000 επιπλέον και είναι πάντα δωρεάν για ενημέρωση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Αξιολογήσεις πελατών iTunes: 4+ από 5 για την τρέχουσα έκδοση.

Αναζήτηση βάσης δεδομένων για το μάθημα Golfshot. Περισσότερο "

02 του 05

Hole19 GPS μετρητή και κάρτα επιδόσεων

Hole19

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση

Η εφαρμογή GPS Hole19 για γκολφ προσφέρει πολύ κτύπημα για κανένα δολάριο - είναι δωρεάν.

Παίξαμε μερικούς γύρους με το Hole19 και το βρήκαμε συγκρίσιμο με πολλούς τρόπους με τις εξαιρετικές εφαρμογές στην αγορά που κοστίζουν από $ 10 έως $ 30.

Ο πυρήνας της λειτουργικότητας του Hole19 είναι οι οθόνες προβολής και αποστάσεις απόστασης. Η οθόνη flyover περιλαμβάνει μια εναέρια όψη της οπής, με συνολική απόσταση από τον πείρο που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο στόχου και να το σύρετε σε οποιοδήποτε σημείο της τρύπας, για παράδειγμα, για να πάρετε μια απόσταση από μια δεξαμενή ποταμών ή από νερό.

Από την οθόνη του flyover μπορείτε να τραβήξετε ένα μενού που παρουσιάζει απλές αριθμητικές ενδείξεις στο μέτωπο, το κέντρο και στο πίσω μέρος του πράσινου (καθώς και τον αριθμό τρύπας και το par). Μπορείτε επίσης να πατήσετε για να ορίσετε ένα σημείο εκκίνησης για την παρακολούθηση απόστασης.

Αξιολογήσεις πελατών iTunes: 4+ από 5 για την τρέχουσα έκδοση.

Hole19 αναζήτηση βάσης δεδομένων. Περισσότερο "

03 του 05

GolfLogix για iPhone

GolfLogix

Το GolfLogix έχει βελτιώσει σταθερά την εφαρμογή iPhone GPS για το γκολφ μέχρι το σημείο που έχει σπάσει στις πέντε κορυφαίες επιλογές μου. Η πιο πρόσφατη έκδοση διαθέτει μια αιχμηρή, φωτεινή και εύχρηστη διεπαφή που έχει κατασκευαστεί από το έδαφος για το iPhone.

Οι αεροπορικές προβολές δίνουν μια υπέροχη ματιά σε κάθε τρύπα και μια συνοπτική οθόνη παρέχει απόσταση από το κέντρο του πράσινου, την απόσταση αποθέματος και τις αποστάσεις από τους κινδύνους.

Η κάρτα αποτελεσμάτων είναι εύκολη στη χρήση και έχει την εμφάνιση μιας χαρτογραφικής κάρτας. Μπορείτε εύκολα να μετρήσετε τις αποστάσεις με την εφαρμογή GolfLogix και το βοηθητικό πρόγραμμα στατιστικών καταγράφει και γράφει ορισμένα στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των χτυπημάτων των πλατών, των χόρτων χτυπήματος και των πράσινων στην ρύθμιση. Περιλαμβάνει δωρεάν παρακολούθηση handicap.

Αξιολογήσεις πελατών iTunes: 4+ από 5 για την τρέχουσα έκδοση.

Αναζήτηση βάσης δεδομένων γκολφLogix. Περισσότερο "

04 του 05

Mobitee Premium iPhone Γκολφ GPS

Mobitee

Το Mobitee είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές iPhone για το γκολφ iPhone. Υπάρχουν εκδόσεις για iPhone και iPad .

Το Mobitee διακρίνεται από τις ελεύθερες και συμπεριλαμβανόμενες δορυφορικές και εναέρια προβολές της κάθε τρύπας, καθώς επίσης και τα flyover για πολλές τρύπες. Οι παίκτες γκολφ μοιάζουν επίσης με το απλό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας.

Αξιολογήσεις πελατών iTunes: 4+ από 5 για την τρέχουσα έκδοση.

Mobitee έρευνα βάσης δεδομένων. Περισσότερο "

05 του 05

Sonocaddie 2 Golf GPS App

Sonocaddie

Οι περισσότερες εφαρμογές GPS γκολφ βασίζονται αποκλειστικά σε αεροφωτογραφίες και δορυφορικές εικόνες για να εμφανίζουν μεμονωμένες τρύπες γκολφ, αλλά ο Sonocaddie οριοθετείται με φωτεινές απεικονίσεις χρωμάτων σε κάθε τρύπα.

Αυτές οι μορφές χρωμάτων παρέχονται επιπλέον των αεροφωτογραφιών. Οι χρωματικές διατάξεις σας βοηθούν να προσδιορίσετε τους βασικούς κινδύνους πορείας και να εμφανίσετε οπτικά σε έντονο ηλιακό φως.

Το Sonocaddie διαθέτει επίσης μια βάσιμη παγκόσμια βάση δεδομένων με περισσότερα από 40.000 μαθήματα. Το Sonocaddie διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένετε, όπως η τοποθέτηση σημείων επαφής, η μέτρηση της απόστασης πυροβολισμού και μια ψηφιακή κάρτα βαθμολογίας.

Sonocaddie αναζήτηση βάσης δεδομένων μαθημάτων. Περισσότερο "