Αναθεώρηση: Word Solitaire HD για το iPad

Κατηγορία: Παιχνίδια - Διοικητικό Συμβούλιο και Κάρτα
Προγραμματιστής: Candywriter
Δημοσιεύθηκε: 10/22/10
Βαθμολογία: ηλικίας 4 ετών και άνω
Απαιτήσεις: iPad με iOS 3.2 ή νεότερη έκδοση

Λήψη από το iTunes

Χαρακτηριστικά Solitaire Word

Ανασκόπηση Solitaire Word

Για όσους αγαπούν παιχνίδια λέξεων όπως Scrabble και λέξεις με φίλους που έχουν επίσης έναν εθισμό σε πασιέντζα, το Word Solitaire παρέχει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Παρόμοια με ένα παιχνίδι του Klondike, ξεκινάτε με αρκετές σειρές στην κορυφή, αλλά αντί για κάρτες, παρουσιάζονται με γράμματα. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε γράμματα από τη μια στήλη στην άλλη, αποκαλύπτοντας κρυφά γράμματα κάτω, αλλά μπορείτε να σύρετε ένα γράμμα σε μια στήλη μόνο εάν υπάρχει η δυνατότητα να εξηγηθεί μια λέξη. Έχετε επίσης ένα σωρό γράμματα που μπορείτε να ανατρέψετε για να σας βοηθήσουν όταν κολλήσετε και, περιστασιακά, θα αποκαλύψετε ένα μπαλαντέρ που μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε επιστολή.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας;

Το Solitaire Word είναι ωραίο εθιστικό, με παιχνίδι που μπορεί να είναι γρήγορο για όσους θέλουν απλώς να διευκρινίσουν τα λόγια τους και να ολοκληρώσουν το παζλ, και μακρύς για όσους θέλουν να εξηγήσουν τις μεγαλύτερες και καλύτερες λέξεις που είναι δυνατόν. Μπορείτε να καίσετε ακόμη και τα γράμματα, σύροντάς τα στον ήλιο, το οποίο είναι καλό για να απαλλαγείτε από αυτό το περίεργο γράμμα που δεν θα μπορούσατε να εργαστείτε σε μια λέξη, αλλά αυτό θα σας κοστίσει μερικά σημεία και μπορείτε να το κάνετε μόνο περιορισμένο αριθμό φορές ανά επίπεδο.

Το παιχνίδι έχει επίσης ένα μεγάλο σεμινάριο που θα σας διδάξει πώς να παίξετε και πολλά διαφορετικά επίπεδα δωρεάν, έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας μόνο για να μάθετε εάν το Word Solitaire μπορεί να είναι ο επόμενος εθισμός σας. Για όσους είναι σοβαροί για το παιχνίδι τους, υπάρχει ένα πακέτο επέκτασης $ 2.99 που θα σας κρατήσει για μήνες.

Τα κορυφαία περιστασιακά παιχνίδια για το iPad