Ενημέρωση λογισμικού Kindle 3.1

Ποιο είναι το τελευταίο με το Kindle του Amazon;

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το Update 3.1 της Amazon και τα πράγματα κινούνται γρήγορα στη γη των Kindles. Αυτό είναι χάρη στην αγωνία του Amazon για την τακτική ενημέρωση της γραμμής του αναγνώστη, η οποία θα ήταν καλή για τους ιδιοκτήτες Kindle να βουρτσίζουν επάνω. Εκτός από την εισαγωγή και ανανέωση των E Ink προσφορών της στην εκτεταμένη γραμμή του Kindle , για παράδειγμα, η Amazon πρόσθεσε επίσης πλακίδια μέσω των πολλών δισκίων Kindle Fire . Εκτός από το νέο υλικό, η Amazon εισάγει επίσης τακτικά νέα χαρακτηριστικά, όπως την προσθήκη νέων τρόπων δανεισμού βιβλίων με το Kindle . Ακόμα, είναι ενδιαφέρον να κοιτάξουμε πίσω πώς εξελίχθηκε το οικοσύστημα Kindle. Σε αυτό το σημείωμα, εδώ είναι μια γρήγορη μείωση του Kindle Software Update Version 3.1.

Τι είναι αυτό?

Οι ιδιοκτήτες Kindles 3ης γενιάς μπορούν να προσβλέπουν σε μια νέα αναθεώρηση λογισμικού που προέρχεται από το Amazon που υπόσχεται μια σειρά από βελτιώσεις στον ηλεκτρονικό αναγνώστη τους μέσω μιας δωρεάν ενημέρωσης λογισμικού. Το Kindle Version 3.1 βρίσκεται σε εξέλιξη σε πρόωρη απεικόνιση προεπισκόπησης, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν έτοιμο για πρωί. Οι λειτουργίες είναι κλειδωμένες, οι δοκιμές ολοκληρώνονται και αφήνουν να βρεθεί σε άγρια ​​κατάσταση για λίγες μέρες, για να μετρήσει την αντίδραση του χρήστη, προτού το ωθήσει σε όλους τους κατόχους Kindle. Τα Kindles παλαιότερης γενιάς (Kindle έκδοση 1.2 ή Kindle έκδοση 2.5 είναι οι τρέχουσες εκδόσεις για αυτές τις συσκευές) δεν θα λάβουν αυτή τη συγκεκριμένη ενημέρωση, αλλά αν είστε κάτοχος Kindle 3ης γενιάς, περιμένετε να δείτε αυτή την αναβάθμιση σύντομα.

Τι νέο υπάρχει στο 3.1;

Σύμφωνα με την Amazon, υπάρχουν τέσσερα βασικά νέα χαρακτηριστικά που αποτελούν το Kindle Version 3.1. Αυτοί είναι:

Πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Εάν διαθέτετε ένα Kindle 3ης γενιάς (Kindle Wi-Fi με αύξοντα αριθμό που ξεκινάει με το "B008", ο αριθμός σειράς Kindle 3G ξεκινώντας με το "B006" ή την ευρωπαϊκή έκδοση Kindle 3G με αύξοντα αριθμό που αρχίζει με το "B00A"), τότε μπορείτε αναμένετε ότι το Kindle Software Version 3.1 θα μεταφορτωθεί αυτόματα στη συσκευή σας τις επόμενες ημέρες, αφού εγκριθεί για γενική διανομή.