Τα 12 καλύτερα Android Tablets να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα tablet Android για gamers, παιδιά και πολλά άλλα

Έτσι, είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα tablet και ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη χρήση της πλατφόρμας Android της Google στο iOS της Apple. Ίσως δεν είστε οπαδός της Apple, ή απλώς προτιμάτε την εμφάνιση, την αίσθηση και την προσαρμοστικότητα του Android (για να μην αναφέρουμε την πολύ χαμηλότερη τιμή του, τα tablet ξεκινούν κάτω από $ 75). Όποια και αν είναι η αιτία, υπάρχουν πολλά Android tablets στην αγορά που κυμαίνονται από το υπερσύγχρονο και φορητό σε ένα ισχυρό tablet της Google που μπορεί να αντικαταστήσει το φορητό υπολογιστή σας.

Αν εξακολουθείτε να είστε βέβαιοι για το ποιο tablet θα ήταν καλύτερο για εσάς, σκεφτείτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε κυρίως. Θέλετε κάτι που να είναι προσανατολισμένο προς τους παίκτες; Το αγοράζετε για το παιδί σας; Ή θέλετε μόνο κάτι που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Internet για να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή και είναι σχετικά φθηνό; Τα 10 καλύτερα βιντεοπαιχνίδια μας για tablet Android θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς.

Η ASUS κυκλοφόρησε το ZenPad ως άμεση πρόκληση για τους αντιπάλους της Samsung και της Apple, συμπεριλαμβανομένων παρόμοιων προδιαγραφών και ποιότητας κατασκευής, αλλά με μεγαλύτερη χωρητικότητα και χαμηλότερη τιμή. Αυτό είναι το τελευταίο δισκίο για τους περισσότερους ανθρώπους, παρέχοντας την πιο πρόσφατη και ταχύτερη τεχνολογία σε ένα σημείο στοματικής τιμής.

Ο έξυπνος και κομψός σχεδιασμός δίνει προτεραιότητα στην οθόνη IPS 2k 2k, η οποία λειτουργεί με την τεχνολογία VisualMaster της ASUS για εκπληκτική ανάλυση 2048 x 1536. Βαθμολογεί 264 ppi, που είναι το ίδιο με το iPad. Η πανέμορφη οθόνη έχει εντυπωσιακή αναλογία 78 τοις εκατό σε σύγκριση με το σώμα, αφήνοντας ακριβώς αρκετό χώρο κάτω για έναν εξαιρετικά ακριβή αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι γρήγορος και βολικός. Εκτός από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, η συσκευή διαθέτει υποδοχή microSD για πρόσθετη αποθήκευση και θύρα USB-C για γρήγορη φόρτιση. Δεν υπάρχει χώρος για πολλά άλλα, καθώς η στεφάνη είναι πάχους μικρότερη από μία ίντσα, που η ASUS ισχυρίζεται ότι είναι η λεπτότερη στον κόσμο. Το πίσω σπορ είναι ένα ομαλό αλουμινένιο σώμα υψηλής αντοχής που είναι τόσο ισχυρό όσο και ελκυστικό.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι η ταχύτατη απόδοση, χάρη σε έναν εξαίσιο επεξεργαστή 2,1 GHz hexa-core, 4GB μνήμης RAM και λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow. Ακριβώς για καλό μέτρο, η ASUS έριξε διπλά ηχεία με πέντε μαγνήτες, κάμερα 8MP και μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για να κάνουν αυτό το tablet το καλύτερο συνολικό πακέτο στην αγορά σε μια ασυναγώνιστη τιμή.

Αν ψάχνετε για ένα φθηνό δισκίο Android που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα πιο ακριβό δισκία μπορούν να κάνουν, η επτά ιντσών Amazon Fire είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η τιμή σημαίνει ότι το tablet μπορεί να μην είναι το ταχύτερο στην αγορά (διαθέτει επεξεργαστή 1,3 GHz) ή έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας (ανάλυση οθόνης 1024 x 600), αλλά είναι μια καλή επιλογή για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων μέσω του ενσωματωμένου Kindle app ή βλέποντας βίντεο μέσω της υπηρεσίας ροής του Amazon. (Netflix, Hulu και άλλες υπηρεσίες είναι επίσης διαθέσιμες.) Το Amazon Fire έχει μόνο 8GB ή 16GB αποθήκευσης, αν και αυτό μπορεί να επεκταθεί τοπικά με κάρτα microSD ή μέσω αποθήκευσης cloud. Το δισκίο επτά ιντσών είναι επίσης εξαιρετικά ελαφρύ σε μόλις 11 ουγκιές, περίπου το ίδιο βάρος με ένα βιβλίο με χαρτόδετο βιβλίο.

Το Fire τρέχει το δικό του λειτουργικό σύστημα του Amazon, το οποίο βασίζεται στο Android, αλλά δεν διαθέτει καμία από τις επίσημες εφαρμογές Google. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κατάστημα Google Play Store για εφαρμογές, αν και η Amazon έχει δικό της κατάστημα εφαρμογών που περιλαμβάνει πρόσβαση σε 38 εκατομμύρια τηλεοπτικές εκπομπές, τραγούδια, ταινίες, βιβλία, εφαρμογές και παιχνίδια.

Η Huawei αποδεικνύει ότι ένα tablet αξίας $ 100 μπορεί να αξίζει να αγοραστεί με το καινούργιο MediaPad T1. Η συμπαγής οθόνη επτά ιντσών έχει ένα λεπτό και ελαφρύ σχέδιο, πάχους μόλις 8,5 εκατομμυρίων και ζυγίζει μόλις 15 ουγκιές. Η ανάλυση οθόνης είναι ένα αξιοσέβαστο 600 x 1024 εικονοστοιχείων με IPS ανά λεπτό για την αναπαραγωγή πάνω από το 90 τοις εκατό του χώρου χρώματος Adobe RGB για λαμπρό χρώμα και αντίθεση. Αυτό μπορεί να μην ανταγωνίζεται τον τελευταίο Samsung Galaxy, αλλά συνδυάζεται με γωνία ευρείας προβολής 178 μοιρών για ευχάριστη εμπειρία προβολής σε tablet entry-level.

Η πραγματική αξία standout της συσκευής έρχεται με την ισχυρή μπαταρία της, η οποία μπορεί να διαρκέσει πάνω από 300 ώρες σε χρόνο αναμονής ή να περιηγηθεί συνεχώς στο Web για οκτώ ώρες χωρίς επαναφόρτιση. Η μπαταρία στεγάζεται σε μια ελαφριά ασημένια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία φέρει εμφανώς το λογότυπο της Huawei. Η απόδοση, χωρίς να απομακρύνει τυχόν σημεία αναφοράς, παραδίδει το τίμημα. Λειτουργεί σε ένα τσιπ Spreadtrum SC7731G με 28nm quad-core 1.2 GHZ ARM και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat και το EMUI 3.0 που τροφοδοτείται από την Huawei.

Κάθε στοιχείο της premium tablet της Huawei έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις αισθήσεις. Ως εκ τούτου, αυτό το tablet 8,4 ιντσών μπορεί να υπερηφανεύεται για μια όμορφη οθόνη 2560 x 1600 IPS για τη θεραπεία των ματιών σε ζωντανές και πολύχρωμες εικόνες στην οθόνη Ultra 2k. Η οθόνη εντείνεται από μια κομψή και στενή στεφάνη που αιμορραγεί στις άκρες. Είναι αθλητικό ένα σώμα αλουμινίου που είναι λεπτό, ελαφρύ και εύκολο να κρατήσει, κάνοντας χώρο για μια υποδοχή Micro SD. Αλλά η Huawei συνεργάστηκε επίσης με τους ήχους titans Harman Kardon για να παραδώσει την καλύτερη ακουστική σε οποιοδήποτε tablet. Με ένα ηχείο επάνω και κάτω, το MediaPad 3 παράγει υψηλής ακρίβειας ήχο πιο δυνατά από οποιοδήποτε άλλο tablet στην αγορά.

Εκτός από τον εκπληκτικό οπτικοακουστικό σχεδιασμό, αυτό το tablet διαθέτει εντυπωσιακό υλικό. Αναμείνετε γρήγορες ταχύτητες, χάρη στον επεξεργαστή 2,3 GHz και τη μνήμη DDR3 RAM 4 GB. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην εσωτερική μνήμη 32 GB και 64 GB, σχεδόν καμία από τις οποίες δεν χάνεται στο προεγκατεστημένο bloatware.

Αυτό το ευρείας οθόνης tablet της Lenovo από την Lenovo σάς προσφέρει ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό και μια διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να διαρκέσει ολόκληρη την μέρα της αφύπνισης. Η διακριτική μαύρη θήκη διαθέτει μια οθόνη Full HD 10,1 "2560x1600 με κρυστάλλινη οθόνη IPS, η οποία επιτρέπει ευρυγώνια προβολή και φωτεινότητα ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια κυλινδρική ράβδος που στεγάζει ενσωματωμένα διπλά ηχεία με το Dolby Atmos για μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες ήχου σε ένα δισκίο.

Ξεχάστε το ηχείο Bluetooth στο σπίτι; Δεν υπάρχει πρόβλημα, ο ήχος είναι δυνατός και δυναμικός αρκετά για να γεμίσει ένα δωμάτιο και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε ως ηχητικό σύστημα για μια ολόκληρη μέρα. Οι 15 ώρες της διάρκειας ζωής της μπαταρίας σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στην πανέμορφη οθόνη για μια βόλτα με το αεροπλάνο. Ο επεξεργαστής Snapdragon 652, η μνήμη RAM 3GB και το 32GB SSD παρέχουν αρκετή υπολογιστική ισχύ για να χειρίζονται οποιαδήποτε εφαρμογή και σε ένα ελαφρύ κιβώτιο δύο κιλών, μπορεί να πάει μαζί σας οπουδήποτε.

Αυτό το κομψό μικρό tablet τρέχει στο κατώτερο άκρο των σημείων τιμών στο πεδίο, αλλά μην αφήνετε να σας ξεγελάσει - εξακολουθεί να πακετάρει γροθιά. Η οθονική οθόνη Full HD οκτώ ιντσών δεν προσφέρει την κορυφαία ανάλυση στο biz, αλλά είναι περισσότερο από αρκετή για streaming βίντεο και παιχνίδια και για να πάει με την όμορφη οπτική, η Lenovo έχει συσκευαστεί σε ηχεία Dolby Atmos για κινηματογραφική ποιότητα και ήχου κινηματογράφου). Το έχουν επίσης φορτώσει με επεξεργαστή Snapdragon των 64 bit, quad-core Snapdragon, ο οποίος ρολόι στα 1,4 GHz, παρέχοντας άφθονο χώρο για ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας και καθημερινές εργασίες. Έχουν ζευγαρώσει αυτό με 2GB μνήμης RAM για να σας δώσει πολλά έξοδα για προσωρινή αποθήκευση για επεξεργασία.

Όλα έρχονται σε ένα πακέτο που έχει μόνο 8,2 χιλιοστά πάχους και 310 γραμμάρια, γι 'αυτό είναι από τα πιο φορητά δισκία της κατηγορίας του. Έρχεται φορτωμένο με το Android 7.1 για την τελευταία συμβατότητα λειτουργικών συστημάτων, ενώ υπάρχει και 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης ακόμα περισσότερο με υποδοχή micro SD. Η μπαταρία Li-Polymer σας δίνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 4850 mAh και οι κάμερες παρέχουν ανάλυση 5MP και 2MP ανάλυσης (προς τα πίσω και προς τα εμπρός, αντίστοιχα).

Πολλά από τα καλύτερα 2-σε-1s τρέχουν τα Windows λόγω των ανώτερων δυνατοτήτων επιφάνειας εργασίας, αλλά το Samsung Galaxy Tab S3 θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι ήξερα ότι ποτέ. Design-σοφός, είναι ένας άξιος ανταγωνιστής στο iPad Pro. Έχει μια ζωντανή οθόνη Super AMOLED 9,7 ιντσών που ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο στον κόσμο tablet που είναι έτοιμο για HDR. Αυτό παράγει υψηλότερους λόγους αντίθεσης και φωτεινότερα σημεία, που κάνει θαύματα για πιο σκούρες σκηνές, αλλά μην περιμένετε να βρείτε πολλά ακόμα περιεχόμενα HDR. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο έως ότου οι υπηρεσίες ροής καλύψουν. Τουλάχιστον θα είστε έτοιμοι όταν το κάνουν.

Το S3 τρέχει το Android 7.0 Nougat με επικάλυψη Samsung που είναι εύκολο στη πλοήγηση. Στην καρδιά είναι ένας επεξεργαστής Snapdragon 820, ο οποίος είναι αρκετά ισχυρός για τις ανάγκες σας στον υπολογισμό, αλλά δυστυχώς όχι τόσο καλός όσο ο Snapdragon 835, ο οποίος ξεκίνησε στο Galaxy S8. Έχει επίσης εσωτερική αποθήκευση 32 GB και μπαταρία 6.000 mAh που αποδίδει απόδοση άνω του μέσου όρου.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του tablet πάνω από ένα iPad είναι η συμπερίληψη του S Pen. Η έκδοση S3 είναι μεγαλύτερη και πιο ευαίσθητη στην πίεση από αυτά που χρησιμοποιούνται με τα τηλέφωνα Samsung και βοηθά τους χρήστες να ξεκλειδώσουν πραγματικά το δυναμικό του 2 σε 1. Φυσικά, για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε και το συνημμένο πληκτρολόγιο, το οποίο πωλείται ξεχωριστά.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα δισκία 2 σε 1 που μπορείτε να αγοράσετε.

Το Samsung Galaxy Tab S2 είναι ένα εξαιρετικό tablet Android για όσους θέλουν κάτι που μοιάζει με iPad αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιήσει το iOS. Η Samsung είναι γνωστή για την προσθήκη πολλών περιττών λογισμικών στο Android (λογισμικό εντοπισμού ματιών που είναι συχνά ξεκαρδισμένο και το δικό του Siri-esque virtual assistant), αλλά μερικά από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο Tab S2, όπως το multi-tasking με split-screen και το Η εφαρμογή SideSync που αντανακλά το τηλέφωνο Samsung στο tablet σας είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

Η έκδοση των 8 ιντσών του Galaxy Tab S2 διαθέτει επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1.8GHz, καθιστώντας το ένα από τα ταχύτερα δισκία σε αυτή τη λίστα και η ανάλυση οθόνης 2048 x 1536 σημαίνει ότι είναι ιδανική για την παρακολούθηση βίντεο ή την ανάγνωση. Το Galaxy Tab S2 είναι επίσης διαθέσιμο σε μοντέλο εννέα ιντσών, για όσους προτιμούν μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη.

Το Galaxy Tab της Samsung είναι 10,1 "σχεδιασμένο για ψυχαγωγία και απόδοση. Η ζωντανή οθόνη υψηλής ανάλυσης έχει ανάλυση 1920x1200 και εκπληκτική εικόνα, χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή Octa-core 1.6Ghz και 2GB μνήμης RAM. Μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη από 16GB σε επιπλέον 200GB με το πρόγραμμα ανάγνωσης microSD. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε απευθείας σε μια τηλεόραση ή άλλη συσκευή με το microUSB.

Το Android Marshmallow 6.0 είναι η πιο πρόσφατη και η καλύτερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, κάνοντας ένα καθαρό UI και εύκολη μεταφορά. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να ανοίξετε δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα, για εύκολο multitasking μεταξύ μηνυμάτων και παιχνιδιών. Και αν έχετε επιπλέον συσκευές Samsung, η εφαρμογή Quick Connect κάνει εύκολη τη μεταφορά των φωτογραφιών και των φωτογραφιών μεταξύ της τηλεόρασης. Όλα αυτά έρχονται σε μια συσκευή που ζυγίζει μόλις πάνω από μια λίβρα και έχει διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να διαρκέσει έως και 13 ώρες.

Ένα καλό tablet για παιχνίδια πρέπει να έρχεται με έναν ισχυρό επεξεργαστή, συνδεσιμότητα Bluetooth, άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ωραία οθόνη. Ενώ το Fusion5 μπορεί να μην έχει την ωραιότερη κάμερα ή ηχεία, έχει όλες αυτές τις απαιτήσεις και σε εξαιρετική τιμή, καθιστώντας το το τέλειο ειδικό tablet για παιχνίδια.

Συσκευάζει έναν ισχυρό επεξεργαστή Quad-core 64 bit του MediaTek MT8163, ο οποίος παράγει 3D γραφικά και Quad-core ARM Cortex-A53 MPCore μέσω αποκωδικοποιητή βίντεο 1080p για μέσα υψηλής απόδοσης. Τα παιχνίδια του κατάστημα εφαρμογών σας θα λειτουργούν τέλεια και θα φαίνονται εξαιρετικά στην οθόνη IPS 1080p HD 10,1 ιντσών που είναι κατασκευασμένη για κατανάλωση μέσων. Το tablet έχει επίσης 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, έτσι μπορείτε να έχετε πολλά παιχνίδια που έχετε κατεβάσει, ενώ το Bluetooth 4.0 σάς επιτρέπει να συνδέετε ασύρματα ακουστικά ή ακόμα και πληκτρολόγιο για να έχετε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Αν έχετε προϋπολογισμό, μερικές φορές έχει νόημα να ανοίξουμε για ένα tablet που είναι λίγο μεγαλύτερο. Και το Asus ZenPad 8 είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Είναι αυτό παλιό και ξεπερασμένο; Όχι. Το 8 εξακολουθεί να είναι ένα σοβαρό workhorse στη σφαίρα Android Tablet. Ενώ δεν πρόκειται να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα σημεία τιμών των δισκίων Fire, οι προδιαγραφές που παίρνετε για την αξία είναι σχεδόν χωρίς προηγούμενο.

Ας ξεκινήσουμε με το πώς φαίνεται - η Asus έχει μιμηθεί τον σχεδιασμό του tablet ιδιαίτερα στον κατάλογο χαρακτηριστικών του και για καλό λόγο. Είπαν ότι το εξωτερικό περίβλημα έχει εμπνευστεί από τη μόδα, και δείχνει με τις τρεις εκπληκτικές επιλογές χρώματος: σκούρο γκρι, λευκό μαργαριτάρι και ροζ χρυσό. Προσθέστε αυτό στο γεγονός ότι η οθόνη οκτώ ιντσών είναι περίπου το 75 τοις εκατό του συνόλου του περιβλήματος (μια εντυπωσιακή αναλογία οθόνη προς το σώμα), και θα δείτε γιατί αυτό το πράγμα είναι ένα τρομερό αξεσουάρ μόδας από μόνο του.

Αυτή η οθόνη διακρίνει ανάλυση 1280 x 800 pixel με πίνακα IPS, συμβατότητα με 10 δάχτυλα και γυάλινη γορίλλα που καλύπτει όλα. Έχουν φορτωθεί ακόμη και στην ιδιόκτητη τεχνολογία Tru2Life της ASUS για να επιτύχουν την εμφάνιση χρωμάτων και γραφικών. Υπάρχει επεξεργαστής MediaTek τετραπλού πυρήνα 64 bit, επεξεργαστής MediaTek τεσσάρων πυρήνων, έως 2 GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο έως 16 GB (με αποθηκευμένο χώρο αποθήκευσης 100 GB), σύστημα λήψης με κάμερα εμπρός και πίσω (2MP και 5MP) ), οκτώ ώρες ζωής της μπαταρίας και βάρος μόνο £ 77.

Η Lenovo έκανε τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να διαφοροποιήσει την επωνυμία της από το πρότυπο επιχειρηματικό πνεύμα της γραμμής Thinkpad. Η σειρά Pad Yoga είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της εταιρείας που χαράζει έναν απολύτως νόμιμο ρόλο στον χώρο των tablet των καταναλωτών. Το Βιβλίο Γιόγκα είναι αυτή η ακριβής αρχή που έφερε νέα άκρα. Ας δούμε πρώτα τι κάνει το 2-σε-1, πραγματικά ένα 2-σε-1: το χώρο του πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιό τους Halo προσφέρει vibes παρόμοια με αυτά που θα περιμένατε από την Apple, τόσο στην έρευνα / λειτουργικότητα όσο και στην αισθητική. Βασικά, είναι ένα επίπεδο, κενό μαξιλάρι σχεδιασμού (παρόμοιο με αυτό που θα βλέπατε στο γραφείο του σχεδιαστή), που όταν ανοίγει σε λειτουργία πληκτρολογίου, εμφανίζει ένα εικονικό πληκτρολόγιο βελτιστοποιημένο με λογισμικό, απτική.

Και η λειτουργικότητα σχεδίασης του tablet είναι πολύ εξελιγμένη. Ενώ είναι εξαιρετικά ακριβής στον άξονα Χ / Υ, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ακριβή λειτουργία του στυλό, προσφέρει επίσης έως και 2.048 διαφορετικά επίπεδα πίεσης, δίνοντάς σας έναν πρωτοφανή άξονα Ζ για να σχεδιάσετε διαφορετικά βάρη χρωμάτων.

Ο πολύ ισχυρός επεξεργαστής Intel Atom x5 σας δίνει ταχύτητες έως και 2,4 GHz. Η μπαταρία Li-Polymer των 8500 mAh είναι πολύ μεγάλη για να χυθεί όλη αυτή η ισχύς επεξεργασίας και η μνήμη 4GB της μνήμης LPDDR3 είναι συμβατή με παρόμοια, υψηλής απόδοσης δισκία. Υπάρχουν 64GB εσωτερικής αποθήκευσης στερεάς κατάστασης για άφθονο χώρο και βελτιστοποιημένη ταχύτητα για την κλήση όλων αυτών των δεδομένων. Η οθόνη 10,1 ιντσών προσφέρει ανάλυση 1920 x 1200 pixel για ακριβή σκιαγράφηση. Η συσκευή τύπου πένας λειτουργεί με ιδιόκτητη τεχνολογία τόσο στο πλαίσιο δημιουργίας όσο και στην ίδια την οθόνη και οι κάμερες προσφέρουν ανάλυση 2MP και 8MP (εμπρός και πίσω, αντίστοιχα). Η συγκλονιστικά λεπτή συσκευή έρχεται σε μαύρο άνθρακα ή γυαλόχαρτο, έτσι είναι κομψή, αλλά και προσαρμόσιμη σε τουλάχιστον ένα μικρό βαθμό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .