Χαρακτηριστικά του μοντέλου Kindle 3

Μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών Kindle 3G και Wi-Fi

Μετά τις επιτυχημένες συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων Kindle 1 και Kindle 2, η Amazon συνέχισε τη σειρά πωλήσεων eReader με την εισαγωγή των μοντέλων Kindle 3. Ακολουθεί μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών της τρίτης γενιάς της οικογένειας Kindle e-reader.

Χαρακτηριστικά 3G και Wi-Fi

Ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου 2010, το Kindle 3 προσφέρθηκε σε δύο μοντέλα - μια 3G έκδοση με Wi-Fi και μια έκδοση Wi-Fi μόνο χωρίς 3G.

Εκτός από την ικανότητα 3G και μια ελαφριά διαφορά βάρους 0.2-ουγκιών, το Kindle 3G και το Kindle Wi-Fi ήταν ουσιαστικά η ίδια συσκευή. Και οι δύο εμφάνισαν μια νέα οθόνη με μελάνι E με 50% καλύτερη αντίθεση από το Kindle 2. Και οι δύο ήταν ελαφρύτερες από τις προηγούμενες Kindles, οι οποίες ζύγιζαν 10,2 ουγκιές. Το Kindle 3G ζύγιζε 8,7 ουγκιές ενώ το Kindle Wi-Fi ήταν 8,5 ουγκιές. Η σειρά Kindle 3 προσέφερε ένα σώμα 21 τοις εκατό μικρότερο, αλλά διατηρούσε το ίδιο μέγεθος χώρου ανάγνωσης των προηγούμενων μοντέλων, το οποίο ήταν 6 ίντσες.

Άλλες βελτιώσεις περιελάμβαναν 20 τοις εκατό ταχύτερες στροφές σελίδα μια αυξημένη χωρητικότητα 3.500 eBooks. ένα βελτιωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF με σημειώσεις και λειτουργίες προβολής, μαζί με μια αναζήτηση λεξικού. πιο ήσυχα κουμπιά. και ένα πειραματικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου ένα μήνα και η ασύρματη λειτουργία είναι απενεργοποιημένη και για τις δύο συσκευές. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την έκδοση 3G είναι 10 ημέρες με 3G και τρεις εβδομάδες για το μοντέλο Wi-Fi με Wi-Fi. Η πρόσβαση 3G είναι δωρεάν στο Kindle 3G.

Η σειρά Kindle 3 διατήρησε χαρακτηριστικά όπως το Text-to-Speech και το Whispersync. Το κείμενο σε ομιλία επιτρέπει στο Kindle να διαβάσει κείμενα δυνατά, ενώ το Whispersync επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν eBooks σε πολλαπλές συσκευές μέσω της εφαρμογής Kindle και να παραλάβουν από πού έπαψαν. Η σειρά Kindle 3 ήταν διαθέσιμη σε δύο χρώματα: λευκό και γραφίτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αναγνώστες e-book, ανατρέξτε στη λίστα με τους καλύτερους eReaders στην αγορά σήμερα.

Οι τελευταίες Kindle E-Readers

Από το ντεμπούτο του Kindle 3, η Amazon ξεκίνησε μια ολόκληρη σειρά συσκευών Kindle, οι οποίες περιλαμβάνουν εκδόσεις tablet της δημοφιλούς σειράς συσκευών της. Για τους οπαδούς της E Ink, η επιλογή του Amazon περιλαμβάνει το Kindle entry-level, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 6 ιντσών και χρησιμεύει ως αναγνωριστικός αναγνώστης στην εταιρία E Ink lineup. Η Amazon ξεκίνησε επίσης ένα βελτιωμένο Kindle Paperwhite, το οποίο διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυσης και ρυθμιζόμενο φωτισμό. Ακολουθεί το εξαιρετικά λεπτό Kindle Voyage, το οποίο προσθέτει προσαρμοστικό φωτισμό καθώς και μια διεπαφή PagePress για ευκολότερες και πιο διαισθητικές στροφές σελίδων. Τέλος, στην κορυφή της γραμμής για τους αναγνώστες Ink Amazon E είναι το Kindle Oasis, το οποίο διαθέτει επίδειξη 7 ιντσών, αδιάβροχο σχέδιο και ενσωματωμένες δυνατότητες Audible Audiobook.

Εκτός από τους παραδοσιακούς αναγνώστες E Ink, η Amazon έχει προσθέσει μια φιλική προς το παιδί έκδοση Kindle for Kids, η οποία επιτρέπει στους νέους αναγνώστες να θέτουν στόχους ανάγνωσης και να παρακολουθούν την πρόοδο. Οι γονείς θα εκτιμήσουν το χαρακτηριστικό Zero Distraction - η οθόνη δεν είναι προσβάσιμη από τη συσκευή αυτή, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ανάγνωση, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται και η εγγύηση για 2 χρόνια χωρίς ανησυχία.