Για να USB ή να μην USB: Είναι Wi-Fi ένας E-Reader πρέπει να έχει;

Η μετατροπή από την αγορά (ή το δανεισμό) και την ανάγνωση των παραδοσιακών βιβλίων χαρτιού στη χρήση ενός ηλεκτρονικού αναγνώστη είναι μια ελευθέρα εμπειρία. Δεν χρειάζεται πλέον να αναπαράγετε βαριά βιβλία και οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί αναγνώστες είναι τόσο αδύναμοι, μπορείτε να τους γλιστρήσετε κυριολεκτικά σε μια τσέπη. Με μια ενιαία κάρτα μνήμης ικανή να περιέχει χιλιάδες βιβλία, μπορείτε να επανατοποθετήσετε τις ράφια σας και να τις χρησιμοποιήσετε για την προβολή κεραμικής, φωτογραφιών ή μακρά παραμελημένη συλλογή στοιχείων. Με έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη που έχει σπορ οθόνη E Ink , δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε την επαναφόρτιση - για τους περισσότερους ανθρώπους, λίγες ώρες μία φορά ή ίσως δύο φορές το μήνα είναι το μόνο που χρειάζεται για να κρατήσει τη συσκευή σας σε λειτουργία. Και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε ακόμα να δανειστείτε ηλεκτρονικά βιβλία τώρα από τη βιβλιοθήκη ή ακόμη και από έναν άλλο ιδιοκτήτη του Kindle .

Υπάρχει ένα αγκύλιο που απομένει για μερικούς ηλεκτρονικούς αναγνώστες, και αυτό είναι το καλώδιο USB. Χρειάζεται να συνδέσετε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη στον υπολογιστή σας για να φορτώσετε περιεχόμενο αντιπροσωπεύει έναν πονοκέφαλο, ή μήπως είναι ένα θέμα; Οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους κατασκευαστές e-reader υιοθέτησαν τώρα τη Wi-Fi ως την προεπιλεγμένη μέθοδο για την απόκτηση περιεχομένου, με το αξιοσημείωτο holdout να είναι η Sony. Είναι δημοφιλείς ηλεκτρονικοί αναγνώστες Reader Touch και Reader Pocket που δεν προσφέρουν δυνατότητα Wi-Fi.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα νέο e-reader μέσα στους επόμενους μήνες ή ψάχνετε να πάρετε στο μέλλον ένα μοντέλο προεξοφλημένης προηγούμενης γενιάς, θα πρέπει να αποφασίσετε αν η διαχείριση περιεχομένου USB είναι μια λύση για εσάς, σκεφτόμαστε να πάμε Sony.

Γιατί πρέπει να ρίξετε το USB για Wi-Fi

Γιατί η διαχείριση περιεχομένου USB έχει υπερβολική εμφάνιση ως μειονέκτημα

συμπέρασμα

Το επιχείρημα για το Wi-Fi vs. USB για τη διαχείριση περιεχομένου σε μεγάλο βαθμό βράζει κάτω από την ευκολία και τις προσωπικές συνήθειες ανάγνωσης. Το Wi-Fi σε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη είναι δύσκολο να υποστηριχθεί ενάντια σε ένα καλό χαρακτηριστικό, με το μόνο πραγματικό μειονέκτημα να είναι η αποστράγγιση μπαταρίας - και αυτό μπορεί ουσιαστικά να εξαλειφθεί απενεργοποιώντας το Wi-Fi όταν δεν χρησιμοποιείται. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες e-reader καταλήγουν να παρακάμπτουν το προαιρετικό φορτιστή πρόσθετου κόστους και να συνδέουν στη θύρα USB του υπολογιστή τους για να επαναφορτίζουν την μπαταρία τους. Εάν είστε ο τύπος του αναγνώστη που δεν χρειάζεται φρέσκο ​​περιεχόμενο κάθε λίγες μέρες, τότε η φόρτωση μέσω USB κατά την επαναφόρτιση πιθανώς δεν θα σας προκαλέσει. Η μόνη περίπτωση που είναι ασπρόμαυρη είναι όταν δεν έχετε έναν υπολογιστή, καθιστώντας τη διαχείριση περιεχομένου USB εκτός από την ερώτηση - χρειάζεστε Wi-Fi στην περίπτωση αυτή.

Τούτου λεχθέντος, πρόκειται να πάω σε ένα άκρο και να προβλέψω ότι με τον επόμενο γύρο υλικού ηλεκτρονικού αναγνώστη, η Sony πρόκειται να δαγκώσει τη σφαίρα και να συμπεριλάβει τη συνδεσιμότητα Wi-Fi, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να κάνετε αυτή την επιλογή. Είτε όλοι το χρειάζονται είτε όχι, είναι ένα σημείο αμφισβήτησης όταν κάθε κύριος ανταγωνιστής περιλαμβάνει το Wi-Fi ως τυπικό χαρακτηριστικό.

Στη συνέχεια, αναζητήστε τη μάχη για τη μετάβαση από το Wi-Fi (που έχει προβλήματα όσον αφορά τη διαθεσιμότητα) σε 3G, μια πολύ πιο «καθολική διαθέσιμη» συνδεσιμότητα που προσφέρεται σε ορισμένα μοντέλα Kindle .

Μιλώντας για το Kindle, φροντίστε να ελέγξετε τα διάφορα άρθρα σχετικά με τη δημοφιλή συσκευή ανάγνωσης και δισκίου του Amazon. Εκτός από το χαρακτηριστικό μας σχετικά με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Kindle Amazon , έχουμε επίσης Συμβουλές για την επιλογή που Kinde Fire Tablet είναι καλύτερο για σας .