Λόγοι για να αγοράσετε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη για παιδιά

Εάν είστε ένας από εκείνους τους καταθέτες φράχτη που σκέφτεται να θέσει τα μετρητά για να επενδύσουν σε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη, αλλά δεν είστε απόλυτα πεπεισμένοι για το αν αυτή είναι μια καλή ιδέα ή όχι, διαβάστε παρακάτω. Αυτή είναι η πρώτη δόση σε μια σειρά που περιγράφει λεπτομερώς μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα (και τα μειονεκτήματα) του να κάνει το άλμα από βιβλία "νεκρών δέντρων" (ή χαρτιού) σε ηλεκτρονικά βιβλία. Σε αυτό το πρώτο άρθρο, κοιτάζω την αγορά ενός ηλεκτρονικού αναγνώστη από την οπτική γωνία ενός γονέα και πώς η απόφαση να πάει ψηφιακά ωφελεί εσάς και τα παιδιά σας.

01 από 10

Δεν υπάρχουν περισσότεροι απροσδόκητοι βιβλικοί θάνατοι

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Τα παιδιά είναι σκληρά για τα πράγματα και τα αγαπημένα τους πράγματα φαίνονται πραγματικά να χτυπάει. Αυτό ισχύει τόσο για τα βιβλία όσο και για τα παιχνίδια. Υπάρχει μια καλή ευκαιρία να διαλέξετε το αγαπημένο βιβλίο του παιδιού απλώς αναζητώντας το ένα με το κακοποιημένο κάλυμμα και τις μισές σελίδες του σκύλου κλαδευμένο ή σκισμένο. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών βιβλίων είναι ότι είναι σχεδόν άφθαρτα. Χάρη στα αντίγραφα ασφαλείας και τις επιλογές αποθηκευτικού χώρου στο σύννεφο , μόλις αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, απαιτούνται σημαντικές προσπάθειες για τη διαγραφή αυτού του βιβλίου με τρόπο που δεν μπορεί να ανακτηθεί. Σίγουρα, ο ίδιος ο αναγνώστης ηλεκτρονικών βιβλίων είναι ευάλωτος, αλλά μπορείτε να αγοράσετε προστατευτικές θήκες που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο. Χωρίς να επικαλύπτει κάθε σελίδα, δεν υπάρχει ισοδύναμο με τα παραδοσιακά τυπωμένα βιβλία.

02 από 10

Επίσημο λεξικό

Πολλοί ηλεκτρονικοί αναγνώστες περιλαμβάνουν ένα εύχρηστο λεξικό. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά. Όταν συναντούν μια λέξη που δεν είναι σίγουροι, είναι γρήγορο και απλό να επιλέξετε τη λέξη και να καλέσετε τον ορισμό της.

03 από 10

Πηγαίνετε μπροστά, γράψτε στις σελίδες

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά θέλουν να γράψουν στα βιβλία τους. Παρόλο που δεν μπορείτε να αναπαράγετε πραγματικά την εμπειρία της γραφής σε μια σελίδα με ένα κραγιόν, οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί αναγνώστες έχουν επιλογές για γράψιμο σε μια σελίδα μέσω του πληκτρολογίου της συσκευής. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για σχολικές εργασίες και επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν σημειώσεις στα περιθώρια της εικονικής σελίδας χωρίς να ανατρέπουν το βιβλίο.

04 από 10

Δεν υπάρχουν περισσότερα βιβλία λείπουν βιβλιοθήκης

Ως γονείς, η βιβλιοθήκη αποτελεί μια εξαιρετική πηγή βιβλίων για παιδιά χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσετε. Το μειονέκτημα είναι αυτή η απελπιστική αναταραχή μετά από δύο εβδομάδες. Πού πήγαν τα βιβλία της βιβλιοθήκης; Είναι κάτω από το κρεβάτι, στο ντουλάπι, στο σπίτι ενός φίλου ή ίσως κάθονται σε μια καρέκλα στην πίσω αυλή (που βρέχεται από τη βροχή); Με ένα e-reader, μπορείτε να δανειστείτε βιβλία για παιδιά από τις περισσότερες βιβλιοθήκες . Η επιλογή δεν είναι τόσο καλή όσο η παραδοσιακή συλλογή, αλλά αυξάνεται καθώς οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες κερδίζουν τη δημοτικότητα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι όταν το παιδί σας δανείζεται ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, το "επιστρέφει" το ίδιο. το ηλεκτρονικό βιβλίο απλώς διαγράφει από τον αναγνώστη ηλεκτρονικών βιβλίων του όταν λήξει η περίοδος δανεισμού . Απαγορεύεται πλέον η αναζήτηση των βιβλίων, να τα μεταφέρετε στην πτώση ή να πετάξετε για να πληρώσετε αργά ένα πρόστιμο.

05 από 10

Δεν παλεύει πάνω από το αγαπημένο βιβλίο

Κάθε γονέας με περισσότερα από ένα παιδιά γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί όταν φτάσει ένα νέο βιβλίο, ειδικά αν είναι ένας καυτός τίτλος. Καταπολεμά την πορεία του οποίου είναι να διαβάσει το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να ξαναζήσετε τις μάχες του Χάρι Πότερ με κάθε νέα σειρά. Όταν αγοράζετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί αναγνώστες σας επιτρέπουν να μοιράζεστε τους τίτλους μεταξύ πολλών συσκευών. Έτσι, ένα αντίγραφο ενός ηλεκτρονικού βιβλίου είναι προσβάσιμο ταυτόχρονα σε πολλά παιδιά, το καθένα στον δικό του ηλεκτρονικό αναγνώστη.

06 από 10

Μια βιβλιοθήκη όπου κι αν πάτε

Είτε προχωράτε σε μακρινή διαδρομή είτε πηγαίνετε σε διακοπές, μέρος του γονικού τελετουργικού φέρνει μαζί κάτι για να διασκεδάσετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και όταν χαλαρώνετε. Αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή σακούλων βιβλίων (επειδή όλοι γνωρίζουμε, παιδιά όπως η επιλογή και ένα βιβλίο δεν πρόκειται να το κόψει), το οποίο καταλαμβάνει χώρο, προσθέτει σε ακαταστασία και αντιπροσωπεύει πρόσθετες ευκαιρίες να αφήσει τυχαία κάτι πίσω όταν είναι ώρα να έρθει σπίτι. Ένα παιδί με πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη μπορεί να μεταφέρει εκατοντάδες βιβλία στο χέρι τους. Ένα αντικείμενο για να παρακολουθείτε, ένα αντικείμενο στο καλάθι γύρω και πολύ λιγότερο ακαταστασία στο αυτοκίνητο.

07 από 10

Δεν υπάρχουν περισσότερα κουβέρτες από τα βιβλία της αίθουσας αναμονής

Οι γονείς που ξοδεύουν χρόνο σε αίθουσες αναμονής με τα παιδιά τους - όπως ο οδοντίατρος, ο γιατρός, το νοσοκομείο ή ακόμα και ένας αντιπρόσωπος αυτοκινήτων - αναγνωρίζουν εγγενώς ότι τα τεθλασμένα βιβλία που παρέχονται για να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα έχουν χειριστεί εκατοντάδες ή χιλιάδες τραχύ χέρια. Όπως τα παιχνίδια στην περιοχή, πιθανότατα σέρνουν με μικρόβια. Η προσθήκη ενός ηλεκτρονικού αναγνώστη σάς επιτρέπει να φορτώσετε βιβλία για να κρατήσετε το παιδί σας κατειλημμένο χωρίς να προσκαλέσετε έναν ιό. Και, αντίθετα από το να φέρετε τα δικά σας βιβλία σε χαρτί για να διαβάσετε, είναι εύκολο να σκουπίσετε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη αργότερα, εάν θέλετε να τον απολυμάνετε.

08 από 10

Καλύτερα από τα βιντεοπαιχνίδια

Τα παιδιά προτιμούν να παίζουν με gadgets. Ηλεκτρονικά είναι hip και πολλά από τα σημερινά παιδιά σχεδόν μεγάλωσαν με μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης βοηθά να ικανοποιήσει αυτή τη λαγνεία των gadget και επιτρέπει στους γονείς να αισθάνονται λίγο καλύτερα για να το πράξουν, αφού η ανάγνωση θεωρείται γενικά ως μια προτιμώμενη δραστηριότητα (τουλάχιστον από πολλούς γονείς) για την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών.

09 από 10

Φθηνότερο από ένα iPod

Εάν το παιδί σας θέλει να σφεντόνας ένα gadget, γενικά, ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης είναι φθηνότερος από τα περισσότερα μοντέλα iPod. Ένα Kindle εκκίνησης πηγαίνει σήμερα για $ 79,99, για παράδειγμα. Μπορεί να μην παίζουν παιχνίδια, αλλά οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί αναγνώστες θα παίξουν MP3s αν χρειάζονται κάτι για να παίξουν μουσική. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την επαναφόρτιση των μπαταριών κάθε μέρα ή δύο, καθώς οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες θα πάνε για εβδομάδες με χρέωση.

10 από 10

Στιγμιαία ανάγνωση

Η πίεση του συνομηλίκου μπορεί να επεκταθεί μέχρι την ανάγνωση του υλικού. Χωρίς κάλυμμα βιβλίων για να διαφημίσουν τι διαβάζουν, ένα παιδί με ηλεκτρονικό αναγνώστη μπορεί να διαβάσει τα βιβλία που επιθυμούν χωρίς να είναι ο σοφότερος.