Πώς να δώσει το iTunes Credit ως δώρο

Διάφορες μέθοδοι που δίνουν σε κάποιον τη δυνατότητα να αγοράσει προϊόντα στο iTunes Store

Είτε θέλετε να πάρετε μια φυσική κάρτα δώρου iTunes στο τοπικό σας κατάστημα, να εκτυπώσετε ένα πιστοποιητικό δώρου στο σπίτι ή να στείλετε άμεσα το iTunes πίστωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό το άρθρο αναδεικνύει λεπτομερώς τις διαθέσιμες επιλογές σας όταν δίνετε σε κάποιον το iTunes credit ως δώρο.

Ο παραλήπτης χρειάζεται ένα λογαριασμό iTunes Πριν να αγοράσω Credit for themm;

Παρόλο που είναι πιο βολικό για τον παραλήπτη να έχει ήδη ένα λογαριασμό iTunes , μπορείτε να δώσετε σε οποιονδήποτε iTunes πίστωση ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ή όχι. Ωστόσο, για να μπορέσουν να εξαργυρώσουν το δώρο τους και να αγοράσουν ψηφιακά προϊόντα, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα αναγνωριστικό της Apple . Όταν ρυθμίζετε ένα επίδομα (για το παιδί σας ως παράδειγμα), μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple κατά τη στιγμή της αγοράς, αλλά για όλες τις άλλες μεθόδους gifting, αυτός είναι ο παραλήπτης που το κάνει κανονικά.

Οι επιλογές σας κατά την παροχή πίστωσης στο iTunes Store

  1. Φυσικές κάρτες δώρου iTunes - αυτή η μέθοδος είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να αγοράσουν δώρο πίστωσης από το iTunes Store . Εκτός από την απευθείας αγορά από την ηλεκτρονική υπηρεσία της Apple, υπάρχουν επίσης χιλιάδες λιανοπωλητές σε όλη τη χώρα που κατέχουν κάρτες δώρων iTunes, καθιστώντας το ένα πολύ βολικό τρόπο για να επιλέξετε ένα. Έρχονται σε διαφορετικά σχέδια και είναι προ-φορτωμένα με ένα καθορισμένο ποσό της πίστωσης. Επί του παρόντος, μπορείτε να επιλέξετε τα ακόλουθα επίπεδα προπληρωμένης πίστωσης: $ 15, $ 25, $ 50 και $ 100. Ωστόσο, εάν είστε σύντομα στην ώρα σας ή το πρόσωπο στο οποίο δίνετε πίστωση είναι σε μεγάλη απόσταση από εσάς, τότε αυτό ίσως δεν είναι η καλύτερη μέθοδος. Σε αυτήν την περίπτωση, μία από τις άλλες επιλογές της Apple (βλ. Παρακάτω) θα είναι πιθανώς πιο κατάλληλη για το gifting iTunes Store.
  2. iTunes Δωροεπιταγές - υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να δώσετε ένα iTunes Gift Certificate σε κάποιον. Μπορείτε είτε να αγοράσετε πίστωση και να εκτυπώσετε τον εαυτό σας πιστοποιητικό (να το παρουσιάσετε αυτοπροσώπως) είτε να το στείλετε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - χρήσιμος όταν ο χρόνος δεν είναι στην πλευρά σας. Επιλέγοντας το ποσό της πίστωσης που θέλετε να αγοράσετε είναι το ίδιο όπως για τις φυσικές κάρτες δώρων εκτός από το ότι όλα γίνονται μέσω του λογισμικού iTunes. Επιλέγετε ένα προπληρωμένο ποσό πίστωσης που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας (που κυμαίνεται από $ 10 - $ 50) είτε για εκτύπωση είτε για αποστολή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη.
  1. iTunes Δώρα - αυτό είναι ένα άλλο ηλεκτρονικό μέσο για την αγορά iTunes πίστωσης για κάποιον. Ωστόσο, η μεγαλύτερη διαφορά είναι πώς πληρώνετε για αυτό. Αντί να πληρώσετε εκ των προτέρων σε ένα κατ 'αποκοπή ποσό, πληρώνετε ένα καθορισμένο μηνιαίο ποσό από $ 10 - $ 50. Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη για παιδιά ή άλλα μέλη της οικογένειας που θέλετε να εγκαταστήσετε με έναν λογαριασμό iTunes. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να διαδώσετε το κόστος σε λίγους μήνες - ειδικά εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα για να αγοράσετε.
  2. Gifting τραγούδια , άλμπουμ, εφαρμογές και άλλα - εάν θέλετε να επιλέξετε κάτι συγκεκριμένο από το iTunes Store αντί να δίνετε μόνο ένα καθορισμένο ποσό πίστωσης, τότε αυτή η μέθοδος αξίζει να εξεταστεί. Εάν γνωρίζετε κάποιον που του αρέσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι, καλλιτέχνη ή άλμπουμ για παράδειγμα, τότε μπορείτε να του στείλετε ένα πιο προσωπικό δώρο. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν περιορίζεται μόνο σε μουσικά προσανατολισμένα δώρα είτε. Υπάρχουν όλα τα άλλα δώρα του iTunes Store που μπορείτε να στείλετε, όπως εφαρμογές, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κλπ. - μπορείτε επίσης να συντάξετε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής και να τις δώσετε επίσης. Για να στείλετε ένα συγκεκριμένο προϊόν (που αυτήν τη στιγμή βλέπετε στο iTunes Store), θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Αυτό το δώρο". Αυτό γίνεται μέσω κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο κουμπί "Αγορά". Θα εμφανιστεί μια σύντομη φόρμα, όπου μπορείτε να επιλέξετε είτε να εκτυπώσετε ένα πιστοποιητικό (για να το παρουσιάσετε προσωπικά) είτε να στείλετε άμεσα το δώρο στον παραλήπτη.