Δημοφιλή πολιτικά ιστολόγια και ιστοτόποι ειδήσεων

Δεξιά, αριστερά και κέντρο

Δεν υπάρχει έλλειψη απόψεων στην πολιτική (και ίσως ο μόνος πόρος που δεν είναι διαθέσιμος στην εποχή των "ψεύτικων ειδήσεων" και "εναλλακτικών γεγονότων" είναι το ίδιο το γεγονός). Το διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μια αναδυόμενη τάξη πολιτικών ιστολογίων χάρη στο χαμηλό μπαρ του μέσου για είσοδο - ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει ένα blog για δωρεάν-και πάντα διεισδυτική προσέγγιση.

Εξαιτίας αυτού, μπορεί να είναι συντριπτικό να έρθει στο Internet κρύο, αναζητώντας πολιτικές πληροφορίες και σχόλια που είναι καλά γραμμένα και ενημερωτικά. Και δεδομένης της πολωμένης φύσης της πολιτικής, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά στον κόσμο, και οι "φυσαλίδες ειδήσεων" που μπορούν τόσο εύκολα να σχηματιστούν γύρω από τους αναγνώστες, χάρη στην αλγοριθμική καθοδήγηση των μηχανών αναζήτησης και των ροών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης προς τους αλγορίθμους που υπολογίζετε πιθανόν να θέλετε, τα αποτελέσματα αναζήτησης για πολιτικά ιστολόγια μπορούν να υποχωρηθούν φιλοσοφικά και πολιτικά, χωρίς να το συνειδητοποιήσετε.

Έτσι, εδώ είναι ένα ευρύ φάσμα των πολιτικών ιστολογίων των ΗΠΑ στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε τη σκέψη των σχολιαστών εκεί έξω. Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή, επαγγελματικά και αντιπροσωπευτικά blogs και σχολιαστές.