Πώληση λαχανικών και φρούτων στο "The Sims 2 Seasons"

Τα λεμόνια, τα πορτοκάλια και τα μήλα μπορούν να καλλιεργηθούν με τα νέα δέντρα στο "The Sims 2 Seasons". Μαζί με τα φρούτα, πολλά νέα λαχανικά μπορούν να καλλιεργηθούν, όπως τα αγγούρια και τα πολικά φασόλια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση του ψυγείου ή του αποχυμωτή Sims, αλλά τι γίνεται με την πώληση του προϊόντος για κέρδος;

Πώς να πωλούν φρούτα και λαχανικά

Ο ευκολότερος τρόπος πώλησης φρούτων, λαχανικών και ψαριών είναι να τα πουλήσετε από το απόθεμα του Sim. Εάν το Sim σας έχει το επιχειρηματικό πνεύμα, τότε μπορούν πράγματι να ανοίξουν ένα φρέσκο ​​προϊόν, αν έχετε "The Sims 2 Open for Business" επίσης.

Η διεξαγωγή μιας επιχείρησης είναι σκληρή δουλειά. Εάν μπορείτε να εκτελέσετε το κατάστημα χωρίς να προσλαμβάνετε υπαλλήλους, τόσο καλύτερα. Η χρήση άλλων μελών του νοικοκυριού είναι πολύ φθηνότερη, χωρίς μισθούς υπαλλήλων να μειώνουν τα κέρδη σας. Μακροπρόθεσμα, η πώληση του προϊόντος σας από την προσωπική απογραφή του Sim θα σας δώσει τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία. Μου αρέσει να έχω μια οικογένεια να πωλούν φρούτα και λαχανικά, ώστε οι μη-καλλιεργητές μου Sims να έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν και φρέσκα λαχανικά.

Εάν ανοίξετε ένα κατάστημα παραγωγής, μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο Garden Club , θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.