Ατελείωτη εφαρμογή τηλεοπτικής παρακολούθησης βίντεο

Δωρεάν εφαρμογή για την παρακολούθηση όλων των αγαπημένων σας προβολών και βίντεο

Η εύρεση και η παρακολούθηση καλών βίντεο στο tablet ή smartphone σας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση και πολλοί προγραμματιστές προσπάθησαν να δημιουργήσουν την τέλεια εφαρμογή που παίρνει τους θεατές να παρακολουθούν την κινητή συσκευή τους. Ωστόσο, οι προγραμματιστές και οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να αποζημιώνονται για το έργο τους, έτσι ώστε οι εφαρμογές για κινητά να έρχονται με κόστος (σκέφτεστε το Netflix ) ή να βασίζεστε σε διαφημίσεις πριν και μετά από ροή για να κερδίζετε χρήματα (σκεφτείτε τον Hulu ). Αλλά μια νέα εφαρμογή, Endless TV, αλλάζει όλα αυτά προσφέροντας μια δωρεάν εφαρμογή που δεν περιέχει διαφημίσεις in-stream.

Όλα για την ατελείωτη τηλεόραση

Η ατελείωτη τηλεόραση είναι στην πραγματικότητα μια οικογένεια εφαρμογών, όπως το Endless Business, η ατελείωτη ιστορία, τα ατελείωτα κατοικίδια ζώα, η ατελείωτη γυμναστική και μια δέσμη άλλων κατηγοριών προβολής. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν πολλά κανάλια, με περιεχόμενο από μεγάλα δίκτυα εκπομπής και δημοφιλείς σε απευθείας σύνδεση ιστότοπους. Όταν κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής - είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές Apple και Android - μπορείτε να επιλέξετε έως και οκτώ κανάλια για να προσθέσετε την περιστροφή της προβολής σας. Επιλέξτε το κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε πατώντας σε αυτό και η Ατελείωτη τηλεόραση αρχίζει να προβάλλει μια ροή βίντεο που έχουν επιλεγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Παρακολούθηση βίντεο σε ατελείωτη τηλεόραση

Η παρακολούθηση βίντεο στο Endless TV είναι διαφορετική από την παρακολούθηση οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο για διάφορους λόγους. Για ένα πράγμα, δεν υπάρχουν διαφημίσεις πριν ή μετά την κυκλοφορία, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία προβολής. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωραίο όταν παρακολουθείτε σύντομα βίντεο κλιπ. Μετά από όλα, είναι ένα πράγμα να καθίσετε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων πριν παρακολουθήσετε μια 30- ή 60 λεπτά πυροβολισμό στο Hulu, αλλά είναι αρκετά άλλο να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων προτού παρακολουθήσετε ένα βίντεο βίντεο 45 δευτερολέπτων στο YouTube .

Ωστόσο, εκτός από τη μη εμφάνιση διαφημίσεων, η Endless TV προσφέρει λίγες ή μη πληροφορίες σχετικά με το βίντεο που παρακολουθείτε. Κάθε βίντεο αρχίζει να παίζει αυτόματα, χωρίς να δείχνει στον θεατή τον τίτλο ή το μήκος. Αν θέλετε να μάθετε τι βλέπετε, πρέπει να κάνετε παύση του βίντεο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες. Όταν κάνετε παύση, το βίντεο είναι επίσης όταν θα διαφημιστείτε.

Δεν υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για Endless TV για συγκεκριμένα βίντεο ή για να λάβετε μια λίστα διαθέσιμων βίντεο από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Αντ 'αυτού, επιλέγετε το κανάλι σας και απλώς ανεβάζετε μια ουρά πρόσφατων ή δημοφιλών βίντεο από αυτόν τον δημιουργό. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να το μοιραστείτε με τα κοινωνικά σας δίκτυα ή το αγαπημένο σας κλιπ, το οποίο θα βοηθήσει την Endless TV να προσαρμόσει καλύτερα το περιεχόμενό της για να σας δώσει πιο κατάλληλα και προσωπικά ενδιαφέροντα βίντεο. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, απλά σύρετε το δάκτυλό σας στην οθόνη και θα σας προσφέρουμε κάτι νέο για να παρακολουθήσετε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ατελείωτης τηλεόρασης

Προφανώς, το γεγονός ότι η Endless TV είναι ελεύθερη το καθιστά ελκυστικό και ένα μη-brainer για να κατεβάσετε και να ελέγξετε αν ψάχνετε για έναν νέο τρόπο για να παρακολουθήσετε τα online κλιπ. Και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να καθίσετε σε οποιαδήποτε διαφήμιση είναι επίσης πολύ ελκυστικό. Ωστόσο, εγώ προσωπικά θα ήθελα να αποκτήσω μεγαλύτερο έλεγχο σε αυτό που παρακολουθώ. Για μένα, είναι ενοχλητικό να μην ξέρω τι είδους βίντεο παρακολουθώ και ποιες είναι οι άλλες επιλογές μου. Θα ήθελα επίσης να μάθω πόσο καιρό είναι τα βίντεο κλιπ, ώστε να μπορώ να κάνω μια πιο ενημερωμένη επιλογή για το αν θα συνεχίσω να παρακολουθώ στο τέλος ή για να προχωρήσω σε κάτι άλλο. Αλλά αν είστε ο τύπος που απλά αρέσει να σνακ σε βίντεο κλιπ, και απολαμβάνει την τυχαία αυθορμητισμό του Διαδικτύου, μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε την εμπειρία Endless TV προβολή. Και θα πω ότι ενώ προσωπικά βρήκα την εμπειρία θέασης λίγο απογοητευτική, μου άρεσε η απλότητα της εφαρμογής και της οθόνης. Χωρίς τίτλους, περιγραφές ή διαφημίσεις που σας αποσπούν την προσοχή, είναι εύκολο να βυθιστείτε σε αυτό που παρακολουθείτε - ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα τι παρακολουθείτε!