Τα 8 καλύτερα παιχνίδια VR για αγορά για iPhone και Android το 2018

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να μεταφέρετε τον εαυτό σας σε περίεργους και απίστευτους κόσμους

Δεν χρειάζεται να διαθέτετε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για να πάρετε μια γεύση από εικονική πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, εάν διαθέτετε συσκευή iPhone ή Android, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας αυτή τη στιγμή - αλλά είναι πιθανώς έξυπνο να αγοράσετε ένα προσιτό ακουστικό συμβατό με το smartphone σας, προκειμένου να παίξετε αυτά τα παιχνίδια VR με τον τρόπο προορίζονταν.

Παρακάτω είναι τα καλύτερα παιχνίδια VR για iPhone και Android smartphones. Είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσουν οποιονδήποτε παίκτη από casual έως hardcore, και τα σενάρια τυχερών παιχνιδιών θα σας αγωνιστούν με κύματα εχθρών, πυροβολούν ζόμπι και άλλα. Εάν έχετε ποτέ περιέργεια για VR, τώρα είναι η ώρα να το δοκιμάσετε. Αυτά τα παιχνίδια είναι εγγυημένα για να σας μετατρέψουν σε έναν ανεμιστήρα VR.

Το Germbuster παίρνει το κέικ ως το καλύτερο παιχνίδι VR, λόγω του απλουστευτικού, εύκολου να μάθει παιχνιδιού, των εντυπωσιακών γραφικών και του παράγοντα διασκέδασης. Το παιχνίδι παίζει σαν arcade shooter πρώτου προσώπου όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν ένα πυροβόλο όπλο για να εξαλείψουν μια μυριάδα από διάφορα απειλητικά μικρόβια.

Χρησιμοποιώντας τα όργανα ελέγχου κίνησης που βασίζονται στην κίνηση του σώματος, οι παίκτες διερευνούν ένα από τα τέσσερα στάδια, συμπεριλαμβανομένου ενός υπνοδωματίου, καθιστικού και κουζίνας, για να πολεμήσουν εναντίον ενός πράσινου στρατού gerbobbrow, αποφεύγοντας το να αδυνατίσετε. Τα γραφικά είναι όμορφα, με περιβάλλοντα που μοιάζουν με ένα παιχνίδι PlayStation 2, προσδίδοντάς του μια πιο υψηλή πτυχή από την άποψη του τρόπου παιχνιδιού VR. Το GermBuster διαφημίζει τον εαυτό του ως ένα από τα μοναδικά παιχνίδια όπου δεν χρειάζεστε εξοπλισμό VR, αλλά απλά ένα κομμάτι χαρτονιού για να παίξετε και να απολαύσετε το παιχνίδι.

Δεν θα ήταν ένας κατάλογος παιχνιδιών VR χωρίς το σωστό παιχνίδι περιπέτειας και το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε είναι το VR Roller Coaster. Το παιχνίδι έχει τους παίκτες που βιώνουν στο πρώτο πρόσωπο μια εξαιρετικά ευρεία θέα των εντυπωσιακών και συναρπαστικών περιστρεφόμενων κυλίνδρων όλα στην άνεση του σπιτιού σας.

Το VR Roller Coaster κάνει μεγάλη δουλειά να πείσει τους παίκτες, οπτικά, ότι παίρνουν πραγματικά στροφές και πηγαίνουν ανάποδα σε βρόχους. Το παιχνίδι δεν προσφέρει μόνο ένα καλά κατασκευασμένο joyride, αλλά ρεαλιστικά γραφικά, εφέ και κινούμενα σχέδια που κάνουν την εμπειρία πιο πιστευτή. Αν ψάχνετε για ένα συγκλονιστικό παιχνίδι VR παιχνιδιών για το iPhone ή το Android smartphone σας, αυτό είναι αυτό που θα πάρετε. Είναι συμβατό με τα περισσότερα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα παιχνίδια VR χωρίς ελεγκτή .

Παιχνίδια απλά δεν είναι πλήρης χωρίς ένα είδος ζόμπι και η αγαπημένη μας επιλογή είναι το Zombie Shooter VR. Οι παίκτες εισέρχονται σε έναν αποκάλυπταν κόσμο γεμάτο ζόμπι σε σκοτεινά περιβάλλοντα που θα σας φωνάζουν, καθώς εξαπολύετε ένα οπλοστάσιο πάνω τους χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα.

Το Zombie Shooter VR χρησιμοποιεί στοιχεία ελέγχου στυλ "look-to-shoot" που κάνουν το παιχνίδι φιλικό προς το χρήστη και βυθιζόμενο. Οι παίκτες ξεκινούν το παιχνίδι επιλέγοντας ένα όπλο της επιλογής τους και στη συνέχεια ρίχνονται σε αχνά φωτιζόμενες σήραγγες, όπου τους περιμένει ένας στρατός των νεκρών. Το παιχνίδι προσφέρει πλήρη 360 μοίρες εξερεύνησης και είναι συμβατό με τα περισσότερα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που κυκλοφορούν στην αγορά. Το παιχνίδι απαιτεί κάποια συγκέντρωση και σταθερή εστίαση για να νικήσουμε τα ζόμπι, οπότε να είστε προετοιμασμένοι και σε εγρήγορση!

Φροντίστε να κοιτάξετε και οι δύο τρόπους πριν περάσετε το δρόμο. Το VR Street Jump μοιάζει πολύ με το κλασσικό arcade Frogger , αλλά αντ 'αυτού, σας φέρνει στην πρώτη προοπτική πρόσωπο του ατυχή άτομο που πρέπει να διασχίζουν πολλούς πολυσύχναστους δρόμους. Είναι ένα διασκεδαστικό λίγο εθιστικό παιχνίδι που θα χτίσει χαρακτήρα, ειδικά την υπομονή σας.

Το VR Street Jump είναι συμβατό με πολλές συσκευές όπως το Google Cardboard, το Merge VR και το ANTVR, με τα στοιχεία ελέγχου που κάνετε κλικ στο πλευρικό κουμπί του ακουστικού σας για να προχωρήσετε. Φυσικά, για να περάσετε με επιτυχία το δρόμο και όλα μαζί σε ένα κομμάτι, θα πρέπει να κοιτάξετε αριστερά και δεξιά για να βλέπετε οποιαδήποτε κυκλοφορία, όπως αυτοκίνητα, τρένα, φορτηγά ή ταξί. Μπορείτε να ανταγωνιστείτε με άλλους φίλους και να δείτε βαθμολογίες που προβάλλουν ποιος έχει τον καλύτερο χρόνο αντίδρασης και την επίγνωση της κατάστασης. Υπάρχει κάτι που χτυπά τον κόπο στην καρδιά του παίκτη, γνωρίζοντας ότι οι προβολείς με 3D pixel των φορτηγών σας κοιτάζουν προς τα κάτω.

Η φρίκη και η VR συνοδεύονται υπέροχα, δίνοντας στους παίκτες μια ολόκληρη νέα σφαίρα τρόμου, όπως θα βρεθείτε στις Αδελφές. Οι αδελφές είναι ένα μυστηριώδες παιχνίδι τύπου ιστορίας με μια ευχάριστα συγκλονιστική ατμόσφαιρα που έχει εσείς στη μέση ενός παλιού σκασίβιου σπιτιού κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Οι αδελφές δίνουν στους παίκτες μια πλήρη προβολή 360 μοιρών των γραφικών γραφικών 64-bit με κατάλληλα κρυμμένο αμφίδρομο και κατευθυντικό ήχο. Τα απλά στοιχεία ελέγχου που βασίζονται στην εμφάνιση είναι εύκολο να πάρουν και να χρησιμοποιήσουν την παρακολούθηση κεφαλών που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε πραγματικά εκεί. Το παιχνίδι δεν είναι δίκαιο ούτε επειδή έχει προγραμματιστεί να γνωρίζει και να ανταποκρίνεται σε αυτό που βλέπετε, οπότε υπάρχει πάντα η ευκαιρία για τρόμο και πιθανές τρομάδες άλματα. Είστε αρκετά γενναίοι για να αντιμετωπίσετε το φανταστικό;

Buckle up, End Space VR είναι το καλύτερο παιχνίδι μάχης διαστήματος με καταπληκτικά γραφικά σε 1080p HD, προσφέροντας ατμόσφαιρες φουτουριστικής ατμόσφαιρας και έντονο gameplay. Στο End Space VR, οι παίκτες πιλοτάρουν ένα διαστημικό σκάφος με πυροβολητές λέιζερ και ρίχνονται σε βαθύ χώρο καθώς μάχονται εναντίον εχθρικών μαχητών του εχθρού γύρω τους.

Το End Space VR έχει παίκτες που κοιτάζουν προς όλες τις κατευθύνσεις σε 360 μοίρες, βλέποντας πάνω και κάτω από αυτές το τεράστιο βάθος του χώρου γεμάτο με αστεροειδείς, πλανήτες και μια βιασύνη από περιστρεφόμενα λέιζερ και βλήματα. Τα γραφικά είναι εντυπωσιακά, δίνοντας στους παίκτες μια άποψη του διαστημικού σκάφους, καθώς στοχεύουν διάφορα κύματα εχθρικών πολεμιστών με ρεαλιστικά ηχητικά εφέ. Οι παίκτες μπορούν να αναβαθμίσουν τα πλοία και τα όπλα τους καθώς προχωρούν σε κάθε επίπεδο, συνεχίζοντας να πολεμούν μια επίθεση από τους πιο δύσκολους εχθρούς που θα προκαλέσουν τις πιλοτικές ικανότητες των μαχητών τους.

VR XRacer είναι ο βασικός διαστημικός δρομέας που είναι τόσο εύκολο να μάθει και να διασκεδάζει να παίζει. Το παιχνίδι τοποθετεί τους παίκτες σε ένα hovercraft όπου φερώνουν τους εντυπωσιακούς 3D γεωμετρικούς πυλώνες και εμπόδια σε υψηλές ταχύτητες.

Το VR XRacer είναι ένα παιχνίδι που δοκιμάζει πόσο καιρό μπορείτε να πάτε με τον πύργο της ταχύτητας που χτυπάει την καρδιά, παρακάμπτοντας το στυλ παιχνιδιού. Οι παίκτες ελέγχουν το διαστημόπλοιο απλά γυρνώντας το κεφάλι τους αριστερά ή δεξιά για να κινούνται δίπλα-δίπλα, έτσι ώστε να μπορούν να υφαίνουν μέσα από εμπόδια. Το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς κερδίζετε το υψηλότερο σκορ σας για την απόσταση που ταξιδεύετε και διαθέτει μια πολύχρωμη επιλογή θέματος για τον αγωνιστή σας.

Όπως είναι περίεργο, όπως το όνομα ακούγεται, οι Ρωμαίοι από τον Άρη 360 παίρνουν το κέικ για το καλύτερο παιχνίδι άμυνας πύργων VR (και θεωρείτε τον εαυτό σας προειδοποιημένο: Είναι πολύ εθιστικό). Το παιχνίδι σας αντιμετωπίζει αμέτρητα κύματα εισβολέων μαρτίνων που έχουν αναλάβει την ανάληψη του κόσμου, και είναι μέχρι σας να τους αποφύγετε.

Οι Ρωμαίοι Από τον Άρη 360 δίνει στους παίκτες ένα ευρύ βάθος πεδίου, καθώς κάθονται στο κατώφλι του κάστρου τους, στοχεύοντας την βαλλίστρα και πυροβολώντας τους σε εισβολή ξένου στρατού που γίνεται ισχυρότερος και ισχυρότερος με κάθε κύμα. Το παιχνίδι διαθέτει μια εντυπωσιακή εμπειρία ενός κόσμου διασκέδασης και χρωματισμού με ένα πλήρες οπτικό πεδίο 360 μοιρών. Οι παίκτες συλλέγουν το χρυσό καθώς ολοκληρώνουν κάθε επίπεδο, χρησιμοποιώντας το για να αναβαθμίσουν τον βαλλιστήρα βαλλίστρου και να βελτιώσουν τα ποσοστά πυρκαγιάς, την πιθανότητα να χτυπήσουν και να ακουστούν.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .