Πώς να κάψετε ένα DVD όταν δεν θέλετε να εργαστείτε

Το burning DVDs δεν χρειάζεται να είναι μάχη

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη συνεχή λήψη κρυπτογραφικών μηνυμάτων λάθους ενώ προσπαθείτε να εγγράψετε DVD.

Εδώ είναι τέσσερις από τους πιο κοινούς ενόχους:

Φτηνά DVD

Θυμηθείτε, DVDs είναι μόνο λίγα σεντ αξίας πλαστικών, που κατασκευάζονται σε τεράστιες ποσότητες. Μερικές φορές καταλήγετε σε έναν κακό δίσκο ή σε μια κακή παρτίδα. Δοκιμάστε ένα νέο δίσκο ή ένα ολοκαίνουργιο εμπορικό σήμα και ίσως έχετε περισσότερη τύχη να εγγράψετε τα DVD σας.

Dirty DVD Drive

Η σκόνη ή τα συντρίμμια στο καυστήρα DVD σας μπορούν να αποτρέψουν τη σωστή εγγραφή DVD. Αγοράστε ένα δίσκο καθαρισμού φακών και χρησιμοποιήστε το στη μονάδα εγγραφής DVD. Αυτό μπορεί να καθαρίσει τα πράγματα και να σας δώσει ένα καθαρό, επιτυχημένο έγκαυμα.

Ταχύτητα εγγραφής DVD

Είναι πάντα δελεαστικό να καίνε DVD με την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα. Θεωρητικά, θα εξοικονομήσετε χρόνο και μπορείτε να πάρετε περισσότερα DVD που καίγονται. Στην πράξη, όμως, υψηλότερες ταχύτητες μπορεί να οδηγήσουν σε αναξιόπιστα εγκαύματα.

Αργή πράγματα κάτω και να ρυθμίσετε τα DVD σας για να καίει 4x ή ακόμα και 2x. Αυτό μπορεί να εξαλείψει τα σφάλματα.

Υπερχειριζόμενος υπολογιστής

Σίγουρα, όλοι αγαπάμε την πολλαπλή εργασία. Τις περισσότερες φορές ο υπολογιστής σας μπορεί να χειριστεί πολλές εργασίες ταυτόχρονα, αλλά η εγγραφή DVD δεν είναι απαραιτήτως ένας από αυτούς.

Κατά την εγγραφή DVD, βγείτε μακριά από τον υπολογιστή και αφήστε να συγκεντρωθεί όλη η ενέργεια της κατά την καύση του δίσκου. Αυτό μπορεί συχνά να αποτρέψει τυχαία σφάλματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καύσης.