Ρεβέκκα! Internet Mail 2.60 - Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows

Η κατώτατη γραμμή

Ρεβέκκα! Το Internet Mail είναι εξαιρετικά ισχυρό, ευέλικτο και εύκολο στη χρήση.
Δυστυχώς, Becky! δεν ενσωματώνει φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και δεν διαθέτει αναζήτηση ευρετηρίου καθώς και αυτόματη κατηγοριοποίηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Ανασκόπηση

Για να κόψεις την ιστορία πολύ σύντομα, Becky! Το Internet Mail είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρεβέκκα! Το Internet Mail έρχεται γεμάτο με τόσα πολλά τόσο δυνατά χαρακτηριστικά που είναι εύκολο να χάσετε μερικά. Ο διαχειριστής της λίστας αλληλογραφίας που σας βοηθά να οργανώσετε τις συνδρομές σας είναι ένα καλό παράδειγμα και η ωραία λειτουργία υπενθύμισης που σας επιτρέπει να περιγράψετε τα προγραμματισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι άλλη.

Φυσικά, Becky! έχει ευέλικτα φίλτρα (δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα νέο κρατώντας πατημένο το πλήκτρο "Alt" ενώ αφήνετε ένα μήνυμα σε ένα φάκελο!), τις σημαίες, τις ετικέτες, τα πρότυπα και τους έξυπους φακέλους για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τόσο την εισερχόμενη όσο και την εξερχόμενη αλληλογραφία. Ρεβέκκα! μπορεί να τροφοδοτήσει μηνύματα και σας επιτρέπει να επιλέξετε από την προβολή τους σε απλό κείμενο ή (ασφαλές) HTML. Οι προσθήκες για το OpenPGP και το S / MIME σας επιτρέπουν να υπογράφετε με διαφάνεια τα μηνύματά σας ή να επικοινωνείτε με την προστασία της κρυπτογράφησης.

Εάν δεν σας αρέσει ο επεξεργαστής μηνυμάτων του Becky! (Παρά τις ιδιότητές του), μπορείτε να ορίσετε και να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα οποιοδήποτε κείμενο ή HTML editor. Η υποστήριξη IMAP της Becky! Είναι γρήγορη, αξιόπιστη και χρησιμοποιήσιμη.

Δυστυχώς, η σταθερή μηχανή αναζήτησης του Becky δεν χρησιμοποιεί την ευρετηρίαση για να επιταχύνει τη διασταύρωση μέσω πολλών μηνυμάτων. Ρεβέκκα! επίσης δεν περιλαμβάνει ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το οποίο δεν είναι πολύ κακό δεδομένης της πληθώρας των εργαλείων τρίτων που είναι διαθέσιμα.