Κορυφαίες 29 αγαπημένες ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καρτών Hanukkah 2016

Στείλτε όμορφα και χαρούμενα χαιρετισμούς Χανουκά σε όλο τον κόσμο σε δευτερόλεπτα με ηλεκτρονικές κάρτες από τις κορυφαίες τοποθεσίες.

Κάμερα, Φώτα, Χανουκά

Οκτώ ημέρες φωτός και περισσότερο φως και όλο και περισσότερο φως φωτίζουν τις πολύ σκοτεινές μέρες και τις μακριές νύχτες του Kislev και του Tevet. τα λακκάκια, τα μήλα και το σουφγκανιγιότ (και μερικοί περισσότεροι latkes ίσως) γλυκάνουν τη γλώσσα και τον ουρανίσκο. και τετράχρωμες κορυφές που στρέφουν συντομεύουν το χρόνο (και φέρνουν κάποιες σοκολάτες Χανκούκα gelt ίσως): είναι Hanukkah.

Μπορείτε να εξαπλώσετε το λαμπερό φως με τα κεριά του hanukkiyah στο παράθυρό σας, φυσικά? μπορείτε επίσης να διαδώσετε το φως (ή τα dreidels και ponchkes-καλά, τις εικόνες τους τουλάχιστον) και να το διαδώσετε ακόμα και με ηλεκτρονικό χαιρετισμό.

Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μου ηλεκτρονικές κάρτες Hanukkah που στέλνουν ιστότοπους από ολόκληρο τον ιστό για να επιθυμούν εορταστικές διακοπές και μεγάλη ευτυχία.

01 από 29

Punchbowl

Punchbowl, Inc.
Προετοιμαστείτε: ίσως θελήσετε να αγγίξετε την οθόνη για να αισθανθείτε εάν οι κάρτες είναι πραγματικές. Σχεδιασμένο με τη μορφή των φυσικών καρτών που κατασκευάζονται από βαρύ χαρτί, οι κάρτες Punchbowl σίγουρα φαίνονται το κομμάτι. Για τον Χανουκά, έρχονται με υπέροχα γραφικά και δελεαστικά διακοσμητικά σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά και τα χρώματα, τα ελαστικά και τα γραμματόσημα, τη γραφή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μια φωτογραφία που πρέπει να συμπεριλάβετε. Περισσότερο "

02 από 29

BlueMountain.com

Αναβοσβήνει και φωτίζει παντού, αλλά υπάρχει και αρκετό περιθώριο για ειρηνικές ευλογίες Χουάνκα στον τομέα χαιρετισμού των διακοπών του Hanukkah του BlueMountain.com. Περισσότερο "

03 από 29

Someecards.com

Η ειλικρίνεια του Someecard.com είναι και ο αφοπλισμός στον Χανουκά. Περισσότερο "

04 από 29

Χωρίς χαρτί

Οι κάρτες Hanukkah της Paperless Post λάμπουν με σχολαστική τυπογραφία και εκπληκτικές εικόνες - μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι δικές σας. Περισσότερο "

05 από 29

Ojolie

Κάτω από το menorah που φωτίζει το σπίτι και το παράθυρο, μια γάτα παίζει με το Dreidel σε μια από τις ζεστά ζωγραφισμένες και πνευματικά κινούμενες χάρτες Hanukkah στο Ojolie. Περισσότερο "

06 από 29

Pingg.com

Φωτεινά μπλε και λαμπερά λευκά, οι θαυμάσια σχεδιασμένες κάρτες Hanukkah στο Pingg.com μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προσκλήσεις για, ας πούμε, ένα παιχνίδι dreidel. Περισσότερο "

07 από 29

Κάρτες της Katie

Στείλτε ένα όμορφα ζωγραφισμένο Hanukkah φρενίτιδα με dreidels και menorah από τις κάρτες της Katie. Περισσότερο "

08 από 29

123Greetings.com

Φωτίστε την ηρεμία με ζεστές ευχές ή το χιόνι της ευτυχίας. Το 123Greetings.com έχει τη σωστή κάρτα για κάθε γούστο Χανουκά. Περισσότερο "

09 από 29

VerveCards

Όλα είναι α-twistin όταν το dreidel περιστρέφεται. Στα VerveCards, τα χρώματα συγκαταλέγονται, διαμορφώνονται σε πολλά λακκά, φανταστικά κεριά ή, φυσικά, ο Χάπιε Χανουκά. Περισσότερο "

10 από 29

Αμερικανικές ευχές

Φως, ειρήνη και ευτυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον Χανουκά, και επίσης συνοψίζει τα χαιρετισμούς Χουάνκα, τα οποία οι Αμερικανοί χαιρετισμοί έβαλαν για την αποστολή τους πολύ καλά. Περισσότερο "

11 από 29

Μπλε βουνό

Για τον Χανουκά και τις μέρες μεταξύ των Χανουκά, ευχόμαστε την ευτυχία, την ειρήνη και την αγάπη με τις ευχάριστα ζωγραφισμένες και ευγενικά ζωγραφισμένες ευχετήριες κάρτες του Blue Mountain. Περισσότερο "

12 από 29

Απλά παρακαλώ

Απλό, δελεαστικό και με μόνο τον υπαινιγμό ενός ματιού, οι κάρτες Hanukkah της Just Wink είναι διασκεδαστικές να στέλνουν και να λαμβάνουν. Περισσότερο "

13 από 29

atmgreetings.com

Το λαμπερό φως και τα πλούσια χρώματα κάνουν για μια ειρηνική και εγκάρδια Hanukkah στις κινούμενες ηλεκτρονικές κάρτες atmgreetings.com. Περισσότερο "

14 από 29

JibJab

Ακόμα κι αν δεν φαντάζεστε πρωταγωνιστούν σε μια ραπ, χορός χορός ή βίντεο τραγουδιού Χριστουγέννων αυτό Hanukkah, μπορείτε να βρείτε μια διασκεδαστική χαιρετισμός Hanukkah ή βίντεο για να στείλετε. (Υπάρχει ένα ροκ κλιπ προαιρετικά με πρωταγωνιστή σας, για παράδειγμα & ldots;) Πολλές διασκέδαση Hanukkah και pun στο JibJab. Περισσότερο "

15 από 29

Plaxo

Τα αριστοκρατικά σχέδια που αναμιγνύονται με γοητεία κάνουν ωραία χαιρετισμούς Χουάνκα στο Plaxo. Περισσότερο "

16 από 29

BirthdayAlarm.com

Συμπληρωμένο με ιδιορρυθμία και διασκέδαση και αγάπη, οι κάρτες του BirthdayAlarm.com κάνουν τον Hanukkah μια χαρούμενη υπόθεση για τον αποστολέα και, ελπίζουμε, τον αποδέκτη. Περισσότερο "

17 από 29

DoozyCards.com

Νιώθεις γελοιογραφία; Βρείτε μια κάρτα που ταιριάζει με αυτή τη διάθεση στο DoozyCards.com και στείλτε την εύκολα για να εξαπλωθεί η χαρούμενη Χουάνκα. Περισσότερο "

18 από 29

Εγγύηση

Στείλτε τη λάμψη και τη χαρά του Hanukkah με μια επιλογή από την ελκυστική και εξειδικευμένη συλλογή ευχετήριων καρτών της Hallmark. Περισσότερο "

19 από 29

Care2

Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε για τον Χανουκά με αυτές τις ωραίες και φιλικές κάρτες. και για το περιβάλλον, καθώς η Care2 προσφέρει μέρος των εσόδων τους σε περιβαλλοντικές οργανώσεις. Περισσότερο "

20 από 29

1001 Καρτ ποστάλ

Οι λυρικές ιδιότητες ενός εγκάρδιου "Happy Hanukkah" συνοδεύονται από κινούμενα σχέδια (αλλά όχι εξουδετερωμένα από αυτά) και απλές, αλλά λαμπερές εικόνες στις κάρτες Hanukkah στις 1001 Postcards. Περισσότερο "

21 από 29

Hillel

Γλυκιά, απλά και επίκαιρα χαιρετισμούς Χουάνκα από την Hillel, οργάνωση ζωής της εβραϊκής πανεπιστημιούπολης. Περισσότερο "

22 από 29

Κισέο

Ζωντανέψτε τα φώτα της Χανουκά με τις ηλεκτρονικές κάρτες του Κισέο - και είναι, μάλιστα, ως επί το πλείστον φώτα και κεριά σε αυτά τα ευχάριστα χαιρετισμούς. Περισσότερο "

23 από 29

Κακές Κάρτες Kiss

Συμμετάσχετε τα σκυλιά των Sloppy Kiss Cards που γιορτάζουν τον Χανουκά με τα πιο ευχάριστα τρόπους. (Sloppy Kiss κάρτες Hanukkah χαιρετισμούς είναι επίσης διαθέσιμα με πρωταγωνιστή άλλα κατοικίδια ζώα και γάτες ειδικότερα.) Περισσότερα »

24 από 29

GreetingSpring

Οι dreidel χοροί καλύτερα σε 3D. στο GreetingSpring, τραγουδάει επίσης για έναν χαρούμενο Χουάνκα. Περισσότερο "

25 από 29

E-Cards.com

Απλές εικόνες άπταιστα και μερικά κινούμενα σχέδια, επίσης, σας επιτρέπουν να στείλετε γρήγορα και γοητευτικά χαιρετισμούς Hanukkah από την αρχική ιστοσελίδα eccards.com. Περισσότερο "

26 από 29

CrossCards

Απλά θέματα μπορούν να κάνουν ωραία χαιρετισμούς Χουάνκα. Στα CrossCards, θα βρείτε ακριβώς τέτοια θέματα που μετατρέπονται σε τέτοιες ηλεκτρονικές κάρτες. Περισσότερο "

27 από 29

Regards.com

Μοιραστείτε τη διασκέδαση Hanukkah με τις πιο περίεργες κάρτες που βρέθηκαν στο Regards.com. Περισσότερο "

28 από 29

HiGreetings.com

Στο HiGreetings.com, μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς χαιρετισμούς Χανουκά για να στείλετε. Πολλές κάρτες έρχονται ως βίντεο, πολλά περιλαμβάνουν μουσική, και μερικά είναι απλά, ειρηνικά μηνύματα. Περισσότερο "

29 από 29

Deepestfeelings

Στο Deepestfeelings, το Hanukkah είναι ένα φεστιβάλ φωτισμού και απολαύσεων που μπορείτε να στείλετε με ηλεκτρονική κάρτα. Είτε πρόκειται για ένα μοναδικό κερί ή πυροτεχνήματα, το φεστιβάλ των φώτων της λάμψης. Περισσότερο "