Οι καλύτερες εφαρμογές χάρτη για το iPad

Καλύτερες εφαρμογές του iPad Map, συμπεριλαμβανομένου του Travel, του Atlas, του Topo, της ψυχαγωγίας και άλλων

Η μεγάλη, φωτεινή οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, η μεγάλη χωρητικότητα μνήμης και η συνδεσιμότητά της καθιστούν την συσκευή ιδανική για εφαρμογές ταξιδιού και χαρτογράφησης. Εδώ παρουσιάζω τις κορυφαίες επιλογές μου για μια σειρά τύπων εφαρμογών χαρτών iPad, συμπεριλαμβανομένων των χαρτών τοπογραφικών, προορισμών και υπηρεσιών.

National Geographic World Atlas HD

National Geographic World Atlas HD. National Geographic

Στην εφαρμογή του World Atlas HD για το iPad , η National Geographic δηλώνει ότι "χρησιμοποιεί την υψηλότερη ανάλυση μας, εικόνες έτοιμες για έγχρωμη εκτύπωση, παρέχοντας σας την ίδια, πλούσια λεπτομέρεια, ακρίβεια και καλλιτεχνική ομορφιά που βρέθηκαν στους βραβευμένους χάρτες τοίχων και δεσμευμένες άτλαντες. " Το σύνολο των χαρτών, το οποίο εμφανίζεται όμορφα στη φωτεινή οθόνη υψηλής ανάλυσης του iPad, περιλαμβάνει μια σφαίρα (που μπορείτε να περιστρέψετε!) Και ανάλυση σε επίπεδο χώρας για ολόκληρο τον πλανήτη. Όταν συνδέεστε στο διαδίκτυο, μπορείτε να αναλύσετε (μέσω Bing Maps) το επίπεδο του δρόμου. Αυτή η εφαρμογή χαρτών είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο για παιδιά. Κάθε έθνος έχει μια αναδυόμενη σημαία και γεγονότα. Φροντίστε να έχετε την έκδοση HD για το iPad.

Οι κορυφαίοι μου Χάρτες Pro από το Trimble Outdoors

Το Topo Maps Pro από την Trimble Outdoors είναι η καλύτερη επιλογή για την πρόσβαση σε τοπογραφικούς χάρτες και τον προγραμματισμό εκδρομών στη χώρα. Trimble σε εξωτερικούς χώρους

Εάν είστε υπαίθριος άνθρωπος και θέλετε να ονειρεύεστε και να προγραμματίσετε εκδρομές με τη βοήθεια τοπικών χαρτών, το My Topo Maps Pro από το Trimble Outdoors για το iPad είναι μια εξαιρετική λύση. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να διαχειριστείτε, να κατεβάσετε και να αρχειοθετήσετε τους τοπικούς χάρτες. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 68.000 χάρτες που καλύπτουν τις ΗΠΑ και τον Καναδά, με 14.000 ψηφιακά ενισχυμένες και ενημερωμένες. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε πέντε διαφορετικούς τύπους χαρτών: topo φυσικά, συν τους δρόμους, την υβριδική δορυφορική προβολή, την εναέρια φωτογραφία και το έδαφος. Μπορείτε να κάνετε λήψη στο iPad σας και να αποθηκεύσετε πολλούς χάρτες που θα επιτρέψει η μνήμη του iPad σας, έτσι δεν χρειάζεστε σύνδεση στο Internet για να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες στο πεδίο.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης χρήσιμα εργαλεία σχεδιασμού και πλοήγησης, όπως μια ψηφιακή πυξίδα πολλαπλών λειτουργιών, ένα χαρακτηριστικό αναζήτησης που καλύπτει 10 εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος και έναν κυβερνήτη για τη μέτρηση της απόστασης μεταξύ δύο σημείων.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε ταξίδια στο Clouble Trip Cloud για αποθήκευση και για συγχρονισμό μεταξύ συσκευών.

Οδηγός Παγκόσμιας Μαγικής της Disney (Λογισμικό VersaEdge)

Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών της Disney World, οπότε το τέχνασμα βρίσκει το καλύτερο. Κατατάσσω τον Disney World Magic Guide (VersaEdge Software) στην κορυφή της κατηγορίας, όπως και πολλοί χρήστες, που το βαθμολογούν με τέσσερα και πέντε αστέρια. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει διαδραστικούς χάρτες, πληροφορίες για τραπεζαρία, μενού, στατιστικά στοιχεία αναμονής σε πραγματικό χρόνο, ώρες στάθμευσης, πληροφορίες έλξης, αναζήτηση, GPS και πυξίδα.

Το χαρακτηριστικό δείπνο, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να δείτε πλήρη μενού για όλα τα εστιατόρια (250 από αυτά), να αναζητήσετε είδη φαγητού, να κάνετε κρατήσεις και πολλά άλλα. Η λειτουργία "χρόνος αναμονής" σας επιτρέπει να βλέπετε και να υποβάλλετε στατιστικά στοιχεία αναμονής για κάθε γύρο. Η λειτουργία ωρών και συμβάντων καθιστά εύκολο τον προγραμματισμό και την πρόσβαση σε δραστηριότητες που η οικογένειά σας θα απολαύσει.

Το Google Earth (δωρεάν)

Η εφαρμογή iPad του Google Earth είναι ιδανική για εξερευνητές πολυθρόνων. Google

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή Google Earth είναι ότι δεν είναι οι Χάρτες Google. Το Google Earth είναι ένα παγκόσμιο εργαλείο εξερεύνησης και απεικόνισης και δεν προορίζεται για πλοήγηση από τη μία πλευρά στην άλλη . Όπως δηλώνει η Google , η εφαρμογή Google Earth σάς επιτρέπει να "πετάτε στον πλανήτη" με ένα δάχτυλο του δακτύλου. Η Google αυξάνει συνεχώς το απόθεμά της τρισδιάστατων εικόνων και αεροφωτογραφιών, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα περισσότερα σημαντικά ορόσημα παγκοσμίως σε 3D, pan-and-sweep δόξα. Μια λειτουργία ξεναγών ξεκινάει από μια προγραμματισμένη εικονική περιήγηση στις τοποθεσίες και τα ταξίδια. Εξαιρετική για τον εξερευνητή πολυθρόνας και για τον προγραμματισμό του ταξιδιού.

Νέα Υόρκη Χάρτης Μετρό (mxData Ltd.) (Δωρεάν)

Η εφαρμογή iPad iPad της Νέας Υόρκης σας επιτρέπει να βρείτε την ταχύτερη διαδρομή και να αποθηκεύετε αγαπημένα. mxData Ltd.

Ο Χάρτης Μετρό της Νέας Υόρκης από το mxData είναι ένα ακόμα παράδειγμα εφαρμογής χάρτη που ταιριάζει στο iPad. Παίρνετε μια ωραία ευρεία προβολή των επίσημων χαρτών της Αρχής Metropolitan Transportation της εφαρμογής, καθώς και έναν προγραμματιστή δρομολογίων που προσδιορίζει την ταχύτερη διαδρομή ή εκείνη με τις λιγότερες αλλαγές σε τρένο. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αγαπημένα δρομολόγια, να αναζητήσετε σταθμό μετρό (ή για το σταθμό που βρίσκεται πιο κοντά σας τώρα) μια προεπισκόπηση διαδρομής και ειδοποιήσεις διαδρομής. Οι χρήστες εκτιμούν το ποσοστό 4+.

AAA Mobile (δωρεάν)

Η εφαρμογή AAA Mobile για iPad περιλαμβάνει τις τελευταίες εκπτώσεις AAA. AAA

Εάν πρόκειται να πληρώσετε για μια ιδιότητα μέλους AAA, ίσως και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό, με την δωρεάν εφαρμογή iPad iPad iPad . Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες διαθέσιμες εκπτώσεις AAA, χάρτες, τιμές αερίου και οδηγίες οδήγησης . Οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό ταξιδιών TripTik, τοποθεσίες γραφείων ΑΑΑ, τοποθεσίες επισκευής αυτοκινήτων εγκεκριμένες από την ΑΑΑ, βαθμολογίες ξενοδοχείων ΑΑΑ και πολλά άλλα.