Ποια κανάλια υποστηρίζουν την καθολική αναζήτηση στην Apple TV;

Τι είναι η καθολική αναζήτηση; Ποιος το υποστηρίζει; Πως να το χρησιμοποιήσεις?

Η Apple TV προσφέρει μια λειτουργία που ονομάζεται Universal Search. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας το Siri ή πληκτρολογώντας σε ένα πεδίο αναζήτησης με το εικονικό τους πληκτρολόγιο ή άλλη συσκευή.

Τι είναι η καθολική αναζήτηση;

Η καθολική αναζήτηση σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε κάτι σε πολλές εφαρμογές από όπου και αν βρίσκεστε. Το χρησιμοποιείτε για να βρείτε παρουσιάσεις και άλλα μέσα από οπουδήποτε στη διεπαφή tvOS χρησιμοποιώντας κείμενο, υπαγόρευση ή Siri στο Siri Remote .

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μετακινείτε ανάμεσα σε όλες τις διαφορετικές εφαρμογές που σχετίζονται με την τηλεόραση, προκειμένου να αναζητήσετε σε κάθε ένα το επιλεγμένο κομμάτι περιεχομένου μεμονωμένα, αναζητήστε μία φορά και η Apple TV σας θα βρει αυτό που αναζητάτε όπου υπάρχει σε κάθε κανάλι που υποστηρίζει τη λειτουργία.

Η λειτουργία είναι επίσης αρκετά έξυπνη για να γνωρίζει τις υπηρεσίες στις οποίες είστε ήδη εγγεγραμμένοι και θα επισημάνετε τους παρόχους δωρεάν και συνδρομητικής βάσης για το περιεχόμενο που μπορείτε να αναζητήσετε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τηλεοπτικές εκπομπές εποχής που είναι διαθέσιμες σε πολλές δωρεάν υπηρεσίες και υπηρεσίες με αμοιβή, ενώ πιο πρόσφατες εποχές είναι διαθέσιμες μόνο για συνδρομή. Έτσι, αν ψάξετε για το 'Game of Thrones', θα δείτε ποιες σειρές είναι διαθέσιμες σε όλες τις εγκατεστημένες και υποστηριζόμενες εφαρμογές σας, με τις πιο πρόσφατες εποχές πιθανώς να διατίθενται μόνο έναντι αμοιβής.

Όπως η Siri στην Apple TV, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο σε οκτώ χώρες (Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ), υπάρχει κάποιος τρόπος να φανεί ότι η Universal Search μπορεί να θεωρηθεί πλήρως αναπτυγμένη. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται αποτελεσματικά μόνο στις ΗΠΑ, αλλά αυτό θα επεκταθεί, καθώς οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν τα API της Apple στις εφαρμογές τους για να τα καταστήσουν συμβατά με την καθολική αναζήτηση.

Γιατί υποστηρίζετε την καθολική αναζήτηση;

Όταν εισήχθη το Apple TV 4, το χαρακτηριστικό καθολικής αναζήτησης λειτουργούσε μόνο σε iTune s, Netflix, Hulu, HBO και Showtime κατά την εκτόξευση.

Εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο η καθολική αναζήτηση έχει σημασία, η CEO της Apple, Tim Cook είπε στο BuzzFeed : "Σκεφτείτε την εμπειρία σας σήμερα. Ακόμα κι αν έχετε την τύχη να έχετε το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε σε μια εφαρμογή, μερικές φορές δεν θυμάστε ακριβώς πού είναι αυτή η εκπομπή, οπότε πηγαίνετε στο Netflix ή στο Hulu ή στο Showtime. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό. Θα πρέπει να είναι πολύ απλό ", εξήγησε.

"Κατά την εκτόξευση, θα έχουμε iTunes, Netflix, Hulu, Showtime και HBO - έτσι θα έχουμε αρχικά πέντε σημαντικές εισροές στην καθολική αναζήτηση ... Επίσης, ανοίγουμε ένα API έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και άλλοι.

Πώς να εφαρμόσετε την καθολική αναζήτηση;

Τα API της Universal Search της Apple είναι διαθέσιμα για χρήση από εγγεγραμμένους προγραμματιστές μέσω του ιστότοπου της Apple Developer.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις αναπτύξεις, η Apple διαθέτει ένα τεράστιο πλήθος πηγών βίντεο που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη διάθεσή σας εδώ.

Ποιος υποστηρίζει σήμερα την Universal Search;

Αυτή είναι η πλήρης λίστα των καναλιών που υποστηρίζουν τη λειτουργία σήμερα, σύμφωνα με την Apple. Αυτά υπόκεινται σε αλλαγές, ιδίως καθώς επεκτείνεται η διεθνής ανάπτυξη.

Ηνωμένες Πολιτείες

Την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο

Άλλες χώρες και περιοχές