Οι καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το iPhone 2018

Βρείτε την καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το iPhone σε αυτήν την επιλεγμένη λίστα (αντί να ξοδεύετε ώρες στο κατάστημα της App χωρίς να δοκιμάσετε άσκοπα μια άχρηστη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την άλλη).

Γιατί το κυνήγι για την καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone ξεκίνησε αργά

Όταν ο Steve Jobs παρουσίασε για πρώτη φορά το iPhone το 2007, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θεωρήθηκε βασική λειτουργία.

Αυτό σημαίνει ότι το iPhone ήρθε με μια ενσωματωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ονομάζεται Mail. Με το Αλληλογραφία, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας παντού. Το Mail ήταν ένα καλό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν ήταν μεγάλο.

Εάν δεν σας άρεσε η αλληλογραφία, δεν θα μπορούσατε, για κάθε πρακτικό σκοπό, να έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας οπουδήποτε: η διαγραφή της εφαρμογής Mail ήταν αδύνατη και δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση μιας εναλλακτικής εφαρμογής για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτό, βλέπετε, θα είχε επαναλάβει μια βασική λειτουργία.

Πάρα πολλές επιλογές; Ξεκινήστε εδώ

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο iPhone έχει απομακρυνθεί από τότε.

Το 2018, η αλληλογραφία είναι μια εξαιρετικά μεγάλη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να την διαγράψετε εάν θέλετε και το App Store να παραμένει σε εναλλακτικές εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τώρα, βέβαια, η πρόκληση είναι να βρούμε την καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις ανάγκες του iPhone σας.

Αυτός ο κατάλογος ταξινομείται από το καλύτερο σε καλό με βάση την προσωπική εμπειρία και θα σας αφήσει να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone σε χρόνο μηδέν. Παρεμπιπτόντως, όταν διαγράφετε μια εφαρμογή που περιλαμβάνεται σε iOS, δεν διαγράφεται πραγματικά, αλλά αυτό καθίσταται αόρατο.

01 από 10

Outlook για iOS

Outlook για iOS - Καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone: Χρήση εταιρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Microsoft, Inc.

Το Outlook για iOS είναι γρήγορο. Ξεκινά γρήγορα. Ενημερώνει γρήγορα. Σας επιτρέπει να διαβάζετε, να στέλνετε και να αρχειοθετείτε τα μηνύματα - γρήγορα Ενώ πολλές εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone αισθάνεται υποτονική ακόμη και με αυτά τα βασικά, το Outlook για iOS εξελίσσεται πέρα ​​από αυτά - γρήγορα και μακριά.

Μπορείτε να αναζητήσετε με σχεδόν στιγμιαία αποτελέσματα, για παράδειγμα, ένα εύλογα έξυπνο φάκελο εισερχομένων σάς επιτρέπει να βλέπετε πρώτα τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (έτσι ταχύτερα) και μπορείτε να αναβάλλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απλή μετακίνηση. Με υποστήριξη για λογαριασμούς Exchange και IMAP , το Outlook για iOS είναι η καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone σε επιχειρηματικό περιβάλλον. Το POP , δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται.

Όπως και στην επιφάνεια εργασίας, το Outlook για iOS έρχεται ένα ημερολόγιο, το οποίο είναι απλό αλλά λειτουργικό. Δυστυχώς, η διαχείριση εργασιών δεν περιλαμβάνεται. Όπως και στην επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να επεκτείνετε λειτουργικότητα με πρόσθετα.

Το Outlook για iOS υποστηρίζει Exchange και IMAP. Περισσότερο "

02 από 10

Spark

Spark - Καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone: Χρήση μικρών επιχειρήσεων. Readdle Inc.

Έχοντας τον καλύτερο τρόπο για να χειριστείτε τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Spark προσπαθεί να το αξίζει, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα.

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το Spark, εμφανίζονται τα εισερχόμενα που ομαδοποιούνται αυτόματα ανά κατηγορία (προσωπικά, ειδοποιήσεις, ενημερωτικά δελτία και τα υπόλοιπα). Μπορεί να μην είναι τόσο έξυπνο όσο το Google Inbox, αλλά η διαλογή του Spark είναι χρήσιμη παρόλα αυτά. Το Spark δεν είναι μόνο χρήσιμο, αλλά και ευχάριστο να βλέπεις και να χρησιμοποιείς: παίρνεις απαντήσεις με ένα πάτημα, πατώντας ενέργειες (συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής για αναβολή email) και γρήγορα αποτελέσματα αναζήτησης (τα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε ως έξυπνοι φάκελοι).

Κάποια ενσωμάτωση ημερολογίου σάς επιτρέπει να βλέπετε το πρόγραμμά σας και να ρυθμίζετε γεγονότα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν και δεν είναι τόσο ομαλό όσο το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Spark.

Το Spark υποστηρίζει το IMAP. Περισσότερο "

03 από 10

IOS Mail

iOS Mail - Καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone: Καθημερινή χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Apple, Inc.

"Η φύση λειτουργεί όσο το δυνατόν συντομότερα"
Έτσι λέει ο Αριστοτέλης. Εάν τον πιστεύετε - και ποιος θα αμφιβάλλει για τον Αριστοτέλη; - τότε το iOS Mail είναι το πιο φυσικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το iPhone.

Αντί για αλγοριθμικές ταξινομήσεις, χτυπημένες ετικέτες και λεπτές επιλογές, το iOS Mail προσφέρει απλές λύσεις που είναι αρκετά καλές για τις περισσότερες ανάγκες. Μπορείτε να ταξινομήσετε VIP αποστολείς (που μπορείτε να καθορίσετε) και αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φακέλους, φυσικά? μπορείτε να συνθέσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας πλούσιο κείμενο και να σύρετε γρήγορα για να αναλάβετε δράση. το πιο σημαντικό, ίσως, μπορείτε να πάρετε όμορφα εκδοθεί μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ακαταστασία και σχεδόν τίποτα για να μάθουν, να ανακαλύψουν ή να παζλ.

Το iOS Mail υποστηρίζει Exchange, IMAP και POP. Περισσότερο "

04 από 10

Μηδέν

Μηδέν. Mailfeed, Inc.

Δεν θέλετε περισσότερα στον κόσμο ήταν σαν Tinder ;

Στο μηδέν, μπορείτε να περάσετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά (διαγραφή) και το δικαίωμα (να κρατήσετε) στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ταξινομήσετε τα εισερχόμενά σας. Το μηδέν ακόμη ταξινομεί πρώτα τα bots (newsletters) από τους πραγματικούς ανθρώπους (πραγματικούς ανθρώπους). Μπορείτε επίσης να αναβάλετε ή να αρχειοθετήσετε αμέσως, και αυτό είναι μόνο μια ματιά στο τι Zero έχει να προσφέρει. Για τη διεπαφή που μοιάζει με Tinder δεν είναι καν η πρώτη επιλογή: ένα πλήρες και αυτόματα οργανωμένο και προτεραιότητα εισερχόμενα είναι. Είναι χωρισμένο, πάλι, ανάμεσα στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όλα τα υπόλοιπα, και μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε και από μεμονωμένους αποστολείς.

Για νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαντήσεις, το Zero έρχεται με πλήθος προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στα οποία μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας). Το κείμενο αντικαταστάτη θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο να γεμίσει, αλλά αυτά τα πρότυπα εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Μιλώντας για βοήθεια, το Zero έρχεται με έναν τεχνητά έξυπνο "βοηθό" που προτείνει δράσεις (όπως διαγραφή ή αρχειοθέτηση μίας δέσμης μηνυμάτων χύδην) και σας καλωσορίζει. Πού είναι αυτό στο Tinder;

Το μηδέν υποστηρίζει Exchange και IMAP. Περισσότερο "

05 από 10

Νιούτον

Νεύτο. CloudMagic, Inc.

Το καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Newton για iPhone είναι το πόσο λίγο παρατηρείτε.

Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσο λίγα λόγια για τον Νεύτωνα. Είναι ότι μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραμένει εκτός δρόμου είναι μια ευχάριστη έκπληξη μεταξύ των εφαρμογών που διαφημίζουν ακριβώς πόσο μπορούν να κάνουν στην τελευταία γωνία κάθε οθόνης. Ο Νεύτωνας κρύβει μενού και αντ 'αυτού, αντί να κουνάει με ένα εκατομμύριο επιλογές, ο Newton, ως επί το πλείστον, κάνει το πιο λογικό πράγμα.

Με αυτό, το err, εκτός από το δρόμο, στα αξιοπρόσεχτα πράγματα που μπορεί να κάνει ο Newton: έχει μια φανταστική διαδικασία αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που όχι μόνο σας επιτρέπει να προγραμματίζετε ακριβώς όταν θέλετε να παραδοθεί το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, αλλά μπορεί επίσης να σας ενημερώσει όταν άνοιξε ένα μήνυμα - ή απλά να σας προειδοποιήσει για την παρακολούθηση εάν δεν λάβετε απάντηση για λίγο.

Προγραμματισμένη ή μη, αν πατήσετε "Αποστολή" τυχαία, ο Newton σάς επιτρέπει να αναιρέσετε - ξανά χωρίς επιλογές ή δράμα. Ενώ ο Newton σας επιτρέπει επίσης να αναβάλλετε την ανάγνωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης ταξινόμησης των εισερχόμενων μηνυμάτων σας και θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο - χωρίς να διασκεδάζει, βέβαια - τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο Newton υποστηρίζει το IMAP. Περισσότερο "

06 από 10

Inky

Inky - Καλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone: Κρυπτογραφημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Arcode Corp.

Η κρυπτογράφηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, λίγο σαν αυτή η μπαταρία αντικατάστασης για τον συναγερμό καπνού που αγοράσατε πριν από 4 χρόνια. Ξέρετε ότι πρέπει να το χρησιμοποιείτε και, όπως με το κρυπτογραφημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο - δεν το κάνετε.

Το Inky φέρνει εύκολη κρυπτογράφηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone. Το Inky όχι μόνο κρυπτογραφεί και ψηφιακά υπογράφει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από προεπιλογή και χωρίς αναστάτωση (τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν Inky ή ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου S / MIME μπορούν να διαβάσουν κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστό), αν και είναι επίσης ένα πολύ ικανό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP.
Αρχίζει με την οργάνωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στο Inky, μπορείτε να εφαρμόσετε τα hashtag ως ετικέτες στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να τα βρείτε γρήγορα ξανά. Επιπλέον, το Inky εφαρμόζει αυτόματα μια σειρά από αυτές τις ετικέτες, ώστε να μπορείτε να βρείτε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε εύκολα. Τα αυτόματα hashtags περιλαμβάνουν #doc, #contact, #package και #unsubscribe.

Το Inky υπολογίζει επίσης τη σχετικότητα, κάπως απροσδόκητα φαίνεται. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σχετικότητα εμφανίζεται ως σταγόνα ιδρώτα. Για γρήγορες, συναφείς απαντήσεις, το Inky προσφέρει μια λίστα από κουτάβια που μπορείτε να στείλετε ως απαντήσεις με ένα πάτημα. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα, φυσικά? δυστυχώς, δεν μπορείτε να αναιρέσετε να πατήσετε "Αποστολή" για αυτές τις απαντήσεις - ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γενικά.

Το Inky είναι λίγο περίπλοκο και μπορεί να είναι ταχύτερο, αλλά η κρυπτογράφηση και η γενική χρησιμότητα του μπορεί να αξίζει την επένδυση εγκαίρως.

Το Inky υποστηρίζει το Exchange και το IMAP. Περισσότερο "

07 από 10

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από EasilyDo

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από EasilyDo. Easilydo Inc.

Το e-mail του EasilyDo δεν είναι ο ψηφιακός βοηθός που ισχυρίζεται ότι είναι. είναι ένα φανταστικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παίρνει τα σημαντικά πράγματα σωστά.

Πρώτον, ο "βοηθός" ισχυρίζεται: Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από το EasilyDo δεν σας προσφέρει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να δείτε ανά πάσα στιγμή χωρίς προτροπή. δεν απαντά στα μηνύματα μόνοι τους ή ακόμα και προτείνει πιθανό κείμενο για χρήση. Προτείνει, ωστόσο, τους παραλήπτες βάσει της συχνότητας και μπορεί να φιλτράρει και να χρησιμοποιεί μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω λογαριασμών τύπου, ειδοποιήσεων κράτησης και αποστολής, καθώς και συνδρομών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για το τελευταίο - και εδώ τα σημαντικά πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να πηγαίνουν πολύ σωστά - Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σάς επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα όλα τα μηνύματα (αναζήτηση γενικά είναι εξαιρετικά γρήγορη και χρήσιμη), διαγράψτε ολόκληρο το μάτσο σε μια στιγμή και καταργήστε την εγγραφή σας με μία μόνο πτώση . Όταν διαβάζετε ενημερωτικά δελτία και μηνύματα ηλεκτρονικού εμπορίου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σάς επιτρέπει να αποκλείετε τις αποδείξεις ανάγνωσης. Όταν θέλετε να διαβάσετε αργότερα, το Email προσφέρει βολική αναβολή. όταν πατήσατε "Αποστολή" πολύ γρήγορα, το Email σάς επιτρέπει να αναιρέσετε.

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι, φυσικά, η ταχύτητά του. Το e-mail από το EasilyDo παίρνει αυτό το πολύ σωστό.

Το email από το EasilyDo υποστηρίζει το Exchange και το IMAP. Περισσότερο "

08 από 10

Polymail

Polymail. Polymail, Inc.

Το Polymail έρχεται με πλήθος λειτουργιών από την παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και συνημμένου) για τον προγραμματισμό της παράδοσης σε πρότυπα μηνυμάτων. Αν δεν μπορείτε να το πείτε, το Polymail είναι προσανατολισμένο προς τον επαγγελματία. Κατά συνέπεια, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά περιορίζονται σε μια συνδρομητική υπηρεσία.

Δυστυχώς, το Polymail δεν λειτουργεί ακόμα με τους λογαριασμούς Exchange απευθείας και υποστηρίζει μόνο το IMAP.

Δεν έχει σημασία η έκδοση και ο λογαριασμός, το Polymail σάς επιτρέπει να αναβάλλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μεταγενέστερη ανάγνωση. Αυτό, όπως και μερικές άλλες συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, είναι προσβάσιμο χρησιμοποιώντας ένα μενού από τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε τις ενέργειές σας. Τα Εισερχόμενα Polymail είναι πάντα μια απλή λίστα email που ταξινομούνται κατά ημερομηνία, αν και: μπορείτε να τα φιλτράρετε για να εμφανίσετε μόνο μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ποτέ δεν τα οργανώνει ή τις ομαδοποιεί.

Το Polymail υποστηρίζει το IMAP. Περισσότερο "

09 από 10

Αεροπορικό ταχυδρομείο

Αεροπορικό ταχυδρομείο. Bloop SRL

Η αεροπορική αποστολή κάνει τα πάντα, φαίνεται, και μετά μερικά (σοβαρά, δοκιμάστε το εάν δεν με πιστεύετε). Εδώ είναι αυτό που εννοώ:

Ενεργοποιήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε στοιχεία υποχρεώσεων ή προσθέστε τα στο ημερολόγιο; Στη διάθεσή σας! Προγραμματίστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποσταλεί αργότερα; Φυσικά (χρησιμοποιώντας το Exchange και το Gmail). Οργανώστε με φακέλους και ετικέτες όπως σας αρέσει; Σίγουρος. Αποκλεισμός αποστολέα; Δεξιά στην εφαρμογή. Αναίρεση στείλετε; Η αεροπορική αποστολή έχει καλύψει για λίγα δευτερόλεπτα. Αναβολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Για πόσο καιρό θα θέλατε να το αναβάλλετε; Επιλέξτε επιλογές διαθέσιμες από ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων; Βάζεις στοίχημα. Προσθήκη αρχείων από την αποθήκευση σύννεφου ως συνημμένα; Ορίστε. Δείτε τον πλήρη πηγαίο κώδικα ενός email; Στο Courier. Κλείδωμα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου με το αναγνωριστικό αφής Πέφτει από την αεροπορική αποστολή.

Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζεται και συνεχίζεται. Φυσικά, το ίδιο και μενού και επιλογές και κουμπιά στην αεροπορική αποστολή. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε, πολλά να χτυπήσουμε και πολλά να τα διαμορφώσουμε. Δεν είναι όλα τόσο προφανή, δυστυχώς, και υπάρχουν λίγες εξηγήσεις που πρέπει να βρεθούν. Επίσης, ενώ η αεροπορική αποστολή περιλαμβάνει ένα έξυπνο, φιλτραρισμένο φάκελο εισερχομένων, η εφαρμογή του δεν είναι το πιο κομψό, η αναζήτηση είναι αδόμητη και δεν είναι τόσο έξυπνη και η αεροπορική αποστολή θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο με έξυπνα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αποσπάσματα κειμένου.

Η αεροπορική αποστολή υποστηρίζει τα IMAP και POP. Περισσότερο "

10 από 10

Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! Ταχυδρομείο. Yahoo! Inc.

Τα ονόματα και οι τίτλοι μπορούν να ξεγελάσουν. Yahoo! Το ταχυδρομείο είναι για το Yahoo! Λογαριασμούς αλληλογραφίας - και για μερικούς άλλους ( Gmail , Outlook.com ). Τι δεν εξαπατά το Yahoo! Η εφαρμογή Mail για iPhone είναι το φιλικό, απλό πρόσωπο που παρουσιάζει στην αρχή.

Χωρίς σύγχυση μέσα από πολλές επιλογές και ενέργειες, το Yahoo! Το Mail σας επιτρέπει να ορίσετε αλληλογραφία με αστέρι για να τον επισημάνετε, να το αρχειοθετήσετε σε φακέλους, να αναζητήσετε γρήγορα και να εισάγετε τα εισερχόμενά σας φιλτραρισμένα από μια χούφτα χρήσιμες κατηγορίες (συμπεριλαμβανομένων των ατόμων, των κοινωνικών ενημερώσεων και των σημαντικών ταξιδιωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Για αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Yahoo! Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λάμπει με την εντυπωσιακή υποστήριξη αποστολής και προσκόλλησης εικόνων, καθώς και με το μοναδικό και πολύχρωμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του.

Yahoo! Το Mail υποστηρίζει το Yahoo! Mail, Gmail και Outlook Mail στον Ιστό. Περισσότερο "