Τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας στο iPad

Ένα καλό παιχνίδι περιπέτειας περιλαμβάνει συνήθως έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα, μια συναρπαστική ιστορία και έναν συνδυασμό δράσης, ρόλων, μάχης και παζλ που παρουσιάζουν αρκετή πρόκληση για να σας κρατήσουν μαζί σας. Μερικοί είναι πιο βαρύι στην πλευρά της ιστορίας, άλλοι πηγαίνουν ιστορικός και δυναμικοί, αλλά όλοι σας μεταφέρουν με κάποιο τρόπο. Αυτή η λίστα φέρνει μια ποικιλία από διαφορετικές περιπέτειες, μερικές που προσφέρουν πρόκληση παζλ, άλλα που είναι εκπληκτικά όμορφα, μερικά που είναι γεμάτα δράση, και μερικά που είναι πραγματικά πραγματικά μοναδικά.

Τα καλύτερα παιχνίδια δράσης για το iPad

LEGO Οτιδήποτε

Η σειρά παιχνιδιών LEGO είναι από τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας σε κάθε πλατφόρμα, οπότε αν και αυτή η λίστα δεν προορίζεται να είναι σε κάποια συγκεκριμένη σειρά, φαίνεται σκόπιμο να ξεκινήσετε μαζί τους. Το franchise του LEGO έχει κολλήσει στην δοκιμασμένη και αληθινή φόρμουλα της προσθήκης κάποιου τρόπου δράσης, κάποιου παιχνιδιού και μιας μεγάλης δόσης χιούμορ στα παιχνίδια τους. Και το μεγάλο μέρος είναι ότι μπορείτε να διαλέξετε το δηλητήριό σας με τίτλους που κυμαίνονται από τους Star Wars ως Lord of the Rings μέχρι τον Harry Potter. Περισσότερο "

Σπασμένο σπαθί: Κοπή του σκηνοθέτη

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια από τη δεκαετία του '90 έρχεται στο iPad με στυλ με το Broken Sword: Cut's Cut. Και το Broken Sword κάνει ρετρό παιχνίδι, επανασχεδιάζοντας τη διεπαφή για την οθόνη αφής με τρόπο που προσθέτει πραγματικά στο παιχνίδι. Εκτός από την κλασική ιστορία, το iPad παίρνει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο, οπότε ακόμα και αν απλά ελπίζετε να ανακουφίσετε τις παλιές καλές μέρες, θα βρείτε κάτι καινούργιο. Και για εκείνους που δεν έπαιξαν το πρωτότυπο, αυτό είναι ένα must-have download. Περισσότερο "

Superbrothers: Ξίφος και σμήνος

Το Sword and Sworcery συνδυάζει με επιτυχία τα στυλ γραφικών 8-bit με το παιχνίδι του 21ου αιώνα, δημιουργώντας μια περιπέτεια point-and-click που είναι σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στο iPad. Υπάρχει ένα μείγμα από όλα στο παιχνίδι, από παζλ για την καταπολέμηση, και μια πολύ ενδιαφέρουσα διεπαφή που θα σας κρατάτε το iPad σας και γυρίζετε για να πάρετε μια λύση στο περιβάλλον σας. Το παιχνίδι κάνει ακόμα πιο καθαρή χρήση του χρόνου και ενώ μπορεί να μην έχει γρίφους τόσο δύσκολο όσο το δωμάτιο ή τη δράση είναι συναρπαστικό όπως το Wild Blood, είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Περισσότερο "

Republique

Το Republique είναι εύκολα το καλύτερο παιχνίδι περιπέτειας που μπορείτε να παίξετε με το ένα χέρι. Το πρόγραμμα ελέγχου "ένα άγγιγμα" του παιχνιδιού σάς επιτρέπει να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε στο παιχνίδι - μάχης, γλιστρήματος, αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον κλπ. - με μία μόνο αφή. Αλλά μην νομίζετε ότι αυτό κάνει το παιχνίδι εύκολο. Θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή σε σχεδόν κάθε νότα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υπαινιγμό ή συμβουλή που συναντάτε σε αυτό που ισοδυναμεί με ένα από τα πιο γυαλισμένα και σκουρόχρωμα παιχνίδια του tablet. Αρχικά χρηματοδοτήθηκε από το Kickstarter, η Republique είναι σίγουρα μία από τις ιστορίες επιτυχίας αυτής της ιστοσελίδας. Περισσότερο "

Η Σιωπηλή Εποχή

1972. Ο Richard Nixon ήταν πρόεδρος, ο Dirty Harry ήταν στο κινηματογράφο και οι Dallas Cowboys κέρδισαν το πρώτο Super Bowl τους. Ήταν επίσης η χρονιά που ο Joe ο μέσος υδραυλικός ήρθε σε επαφή με έναν ξένο ταξιδιώτη, ξεκινώντας από την περιπέτεια της Σιωπηλής Ηλικίας. Μια πολύ μοναδική γραμμή ιστοριών σας μεταφέρει μεταξύ διαφορετικών χρόνων, με ορισμένες ενέργειες σε ένα χρόνο που απαιτούνται για να βοηθήσουν στην επίλυση παζλ την άλλη φορά. Περισσότερο "

Το νεκρό περπάτημα

Μπορούμε να ευχηθούμε ότι η σειρά AMC θα μπορούσε να επιστρέψει εγκαίρως και να ξανακάνει τη καθαρή αλήθεια της εποχής ένα και της δεύτερης σεζόν, αλλά ενώ η σειρά μπορεί να πηγαίνει προς τα κάτω, το παιχνίδι είναι ακόμα αρκετά διασκεδαστικό. Το Walking Dead σας φέρνει στο ρόλο του Lee Everett, ενός καταδικασμένου εγκληματία που έχει - μαντέψει τι; - έδωσε μια νέα ευκαιρία στη ζωή με την αποκάλυψη ζόμπι. (Δεν θέλουμε όλοι να έχουμε μια νέα ευκαιρία στη ζωή λόγω μιας αποκαλυπτικής ζόμπι;). Αλλά μην πιστεύετε ότι αυτή η δεύτερη ζωή θα είναι γεμάτη από απλές αποφάσεις. Ένα κομψό μέρος για το παιχνίδι είναι το πώς οι πράξεις σας πραγματικά ενδιαφέρουν. Το Walking Dead αποτελείται από πέντε ξεχωριστά επεισόδια για να παίξετε όμως, και όταν τελειώσετε με αυτά, μπορείτε να προχωρήσετε στην Εποχή Δύο. Περισσότερο "

Swordigo

Στην πιο ανοιχτή και χαραγμένη πλευρά των πραγμάτων, υπάρχει Swordigo. Αυτή η πλατφόρμα περιπέτεια έχει παζλ διασκέδασης, ωραία δράση και επικές μάχες αφεντικό. Θα ξεκινήσετε με ένα σπαθί, αλλά σύντομα θα προσθέσετε ξόρκια στην τσάντα σας, τα οποία χρησιμοποιούνται τόσο για την καταπολέμηση όσο και για την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σας. Το Swordigo είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που παίρνει τη διασύνδεση σωστά, έτσι περνάτε το χρόνο σας που καταπολεμά τους εχθρούς στο παιχνίδι και όχι τον έλεγχο που έχετε πάνω του. Εάν αγαπάτε παιχνίδια όπως το Zelda, θα το λατρέψετε αυτό. Ίσως λίγο ελαφρύ στην ιστορία πλευρά των πραγμάτων, αλλά είναι μια διασκέδαση romp. Περισσότερο "

Η άκρη του καθρέπτη

Το Mirror's Edge μπορεί να έχει το όνομα και την ιστορία της κονσόλας, αλλά έχει αλλάξει το πρωτότυπο από την πλευρά του. Αντί να απλώς ανοίξει μια αποδυναμωμένη έκδοση του παιχνιδιού στο iPad, η EA ξανασχεδίασε την εμπειρία του πρώτου προσώπου του παιχνιδιού της κονσόλας σε ένα side-scroller τρίτου προσώπου και κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να το κάνει χωρίς να χάσει τη δράση και τον ενθουσιασμό του πρωτότυπου . Όπως η Faith, θα τρέξετε και θα πηδήσετε από τις στέγες της πόλης, ενώ παράλληλα παρακάμπτεστε τις αρχές καθώς ολοκληρώνει την αποστολή της. Είναι μια διασκέδαση (αν κάπως σύντομη) βόλτα συγκίνηση.

Σαν λίγο παζλ στην περιπέτεια σας;

Αν προτιμάτε να επεξεργαστείτε το μυαλό σας καθώς και τα αντανακλαστικά σας, ελέγξτε τα κορυφαία παιχνίδια περιπέτειας για το iPad .