Τα καλύτερα παιχνίδια LEGO για το iPad

Τα μικρά παιδιά, οι έφηβοι και οι ενήλικες μπορούν όλοι να διασκεδάσουν σε αυτούς τους τίτλους

Εάν κάνετε μια αναζήτηση για παιχνίδια LEGO στο App Store, μπορεί να πάρετε λίγο συντριπτική-είναι το ίδιο συναίσθημα που παίρνετε όταν περπατάτε στο διάδρομο LEGO στο κατάστημα παιχνιδιών. Μόλις δείτε ένα πράγμα που νομίζετε ότι μπορεί να σας αρέσει, ένας νέος παγιδεύει το μάτι σας.

Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε καλύπτοντας τις καλύτερες λήψεις παιχνιδιών LEGO που είναι διαθέσιμες για συσκευές iOS.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια στο App Store μερικές φορές δεν είναι διαθέσιμα για λήψη. Συνήθως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το παιχνίδι είναι παλαιότερο και οι ενημερώσεις στο iOS απαιτούν την ενημέρωση αυτών των παλαιότερων παιχνιδιών ώστε να παραμένουν συμβατές με τη νέα έκδοση του iOS. Δυστυχώς, οι εκδότες παιχνιδιών συχνά αποφασίζουν να μην επιστρέψουν στους παλιούς τίτλους για να τους ενημερώσουν και έτσι εξαφανίζονται ήσυχα από το App Store.

01 από 05

LEGO Star Wars: Το πλήρες σενάριο

Το "LEGO Star Wars" δεν ήταν το πρώτο βιντεοπαιχνίδι του LEGO, ή ακόμα και το πρώτο που βασίστηκε σε μια ταινία, αλλά ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τη μετατροπή από ταινία σε βίντεο. Μπορείτε ουσιαστικά την εμπειρία της ταινίας, αλλά σε ένα εναλλακτικό σύμπαν LEGO. Τα Star Wars κατέστρεψαν την ιδέα ότι ένα παιχνίδι βασισμένο σε μια ταινία είναι συνήθως ένα ναυάγιο αμαξοστοιχίας και έθεσε το πρότυπο για εικονικές ταινίες προσαρμοσμένες στα μεγάλα παιχνίδια LEGO. Περισσότερο "

02 του 05

LEGO Batman: Σούπερ ήρωες DC

Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να αποφασίσετε αν ο Christian Bale ή ο Michael Keaton είναι ο καλύτερος Batman. Το "LEGO Batman: DC Super Heroes" είναι μια μοναδική περιπέτεια που δεν βασίζεται σε καμία από τις ταινίες. Οι κακοί άνδρες έχουν δραπετεύσει από το Arkham Asylum, και ο Batman και ο Robin είναι επιφορτισμένοι με τον καθαρισμό. Θα παίξετε το πρώτο μισό του παιχνιδιού που αλλάζει μεταξύ Batman και Robin. Παρόμοια με την αλλαγή χαρακτήρων σε άλλους τίτλους LEGO, μπορείτε να εξοπλίσετε τους ήρωες σε διαφορετικές στολές που έχουν μοναδικές ικανότητες και σε μια διασκεδαστική συστροφή μπορείτε επίσης να παίξετε ως κακοποιούς κατά το δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Περισσότερο "

03 του 05

LEGO Juniors

Ενώ ολόκληρη η σειρά LEGO απευθύνεται σε παιδιά, πολλές από τις θεραπείες από ταινίες σε παιχνίδια είναι κατάλληλες για μεγάλα παιδιά που μπορούν να κατανοήσουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών. Το "LEGO Juniors" απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 4-6 ετών που μπορεί να έχουν λίγο μεγαλύτερη δυσκολία να κατανοήσουν πώς να λύσουν παζλ στο "LEGO Star Wars". Αυτό το απλό παιχνίδι επιτρέπει σε μικρούς παίκτες να δημιουργήσουν αυτοκίνητα LEGO και να τους οδηγήσουν. Περισσότερο "

04 του 05

LEGO Ninjago: Σκιά του Ronin

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό από το πρότυπο ταινίας-βίντεο-παιχνιδιού και θέλετε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι σας, το "LEGO Ninjago: Shadow of Ronin" είναι το παιχνίδι για εσάς. Το παιχνίδι σας γαντζώνει σε μια μεγάλη δράση που συνεχώς ρίχνει νέα κόλπα και κινείται σε σας για να σας κρατήσει στα δάχτυλα των ποδιών σας καθώς βοηθάτε τους νικήτες μάχη Ronin και να ανακτήσει τις αναμνήσεις και τις δυνάμεις τους.

05 του 05

LEGO City

Το "LEGO City" είναι ιδανικό για νεαρά παιδιά έτοιμα να προχωρήσουν από το "LEGO Juniors" αλλά ίσως όχι αρκετά έτοιμο να βουτήξει σε παιχνίδια Star Wars ή Batman LEGO. Αλλά είναι επίσης ένα τακτοποιημένο παιχνίδι για τους ενήλικες που τους αρέσουν τα παιχνίδια τους σε τμήματα μεγέθους δαγκώματος. Το "LEGO City" είναι ένα παιχνίδι smorgasbord του παιχνιδιού LEGO, ένα παιχνίδι μίνι-παιχνιδιών, και κάνει καλή δουλειά να σας προσφέρει εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς να σας κακομάθει για αγορές εντός εφαρμογής συνεχώς. Περισσότερο "