Πώς να εισαγάγετε μια σύνδεση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook Express

Δώστε στον παραλήπτη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έναν εύκολο τρόπο να μεταβείτε σε μια ιστοσελίδα

Το Outlook Express είναι ένα διακεκομμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνοδεύει τη Microsoft με τον Internet Explorer 3 έως 6. Περιλήφθηκε για τελευταία φορά στα Windows XP το 2001. Στα επόμενα λειτουργικά συστήματα των Windows, το Windows Mail αντικαθιστά το Outlook Express.

Κάθε σελίδα στον ιστό έχει μια διεύθυνση. Συνδέοντας τη διεύθυνσή του, μπορείτε να στείλετε σε οποιονδήποτε εύκολα από οπουδήποτε, μεταξύ άλλων από μια άλλη ιστοσελίδα ή από ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Στα Windows Mail και στο Outlook Express , η δημιουργία ενός τέτοιου συνδέσμου είναι ιδιαίτερα εύκολη. Μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε λέξη στο μήνυμά σας με οποιαδήποτε σελίδα του ιστού και όταν ο παραλήπτης κάνει κλικ στον σύνδεσμο, ανοίγει αυτόματα η σελίδα.

Τοποθετήστε ένα σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows Mail ή του Outlook Express

Για να εισαγάγετε έναν σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Windows Mail ή το Outlook Express:

  1. Ανοίξτε την ιστοσελίδα στην οποία θέλετε να συνδεθείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Επισημάνετε τη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Η διεύθυνση URL συνήθως αρχίζει με http: //, https: //, ή μερικές φορές ftp: //.
  3. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Ctrl και C για να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL.
  4. Μεταβείτε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνθέτετε στα Windows Mail ή στο Outlook Express.
  5. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να επισημάνετε τη λέξη ή το πέρασμα στο μήνυμα που θέλετε να εμφανίζεται ως κείμενο συνδέσμου.
  6. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εισαγωγή συνδέσμου ή Δημιουργία υπερσύνδεσης στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης του μηνύματος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Εισαγωγή > Υπερσύνδεση ... από το μενού του μηνύματος.
  7. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Ctrl και V για να επικολλήσετε τον σύνδεσμο URL στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Όταν ο παραλήπτης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνει κλικ στο κείμενο του συνδέσμου στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, το συνδεδεμένο URL ανοίγει αμέσως σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.