Υποστήριξη υλικού Xitel

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό σας Xitel

Η Xitel είναι εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών που κατασκευάζει συσκευές ήχου, σταθμούς σύνδεσης και λογισμικό. Παράγουν επίσης υλικό για άλλες εταιρείες που συμπεριλαμβάνουν στις συσκευές τους.

Η κύρια ιστοσελίδα του Xitel βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.xitel.com.

Το Xitel INport , μια απλή συσκευή που σας επιτρέπει να μετατρέπετε τις κασέτες και τα αρχεία σας στην ψηφιακή μουσική, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταναλωτικά προϊόντα τους. Είναι διαθέσιμο από την Amazon και δεν απαιτεί οδηγούς.

Υποστήριξη Xitel

Η ιστοσελίδα του Xitel είναι σχεδόν εντελώς άκυρη από κάθε χρήσιμη πληροφορία. Αντί να έχετε συνδέσεις λήψης και ηλεκτρονικά άρθρα άμεσα διαθέσιμα για χρήση από εσάς, σας κάνουν να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@xitel.com .

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με την Xitel για βασικές πληροφορίες σχετικά με το υλικό σας, καθώς και εάν χρειάζεστε λήψη λογισμικού ή εγχειρίδιο προϊόντος. Ειλικρινά, αυτό είναι ένας φρικτός τρόπος παροχής υπηρεσιών σε αυτή την ημέρα και την ηλικία αλλά έχετε λίγη άλλη επιλογή.

Xitel Download Driver

Θα ήταν ιδανικό να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης για το υλικό Xitel μέσω του ίδιου του ιστότοπου του Xitel από τη στιγμή που θα κατεβάζετε απευθείας από την πηγή είναι πάντα ο ασφαλέστερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένοι από ιούς και να είστε βέβαιοι ότι είναι έγκυροι και θα λειτουργούν ως διαφημιζόμενοι .

Ωστόσο, όπως ανέφερα παραπάνω, η Xitel δεν παρέχει τέτοιες λήψεις χωρίς να τις έρχεται πρώτα σε επαφή μαζί τους. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά άλλα μέρη για να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης , μερικά από τα οποία μπορεί να έχουν το πρόγραμμα οδήγησης Xitel που ακολουθείτε.

Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών Xitel μπορεί να είναι μέσω ενός προγράμματος δωρεάν προγράμματος οδήγησης updater . Αυτά τα προγράμματα θα σαρώσουν τον υπολογιστή σας για τυχόν ελλείποντα ή παρωχημένα προγράμματα οδήγησης και στη συνέχεια θα σας ζητήσουν να τα κατεβάσετε και να τα εγκαταστήσετε.

Εάν έχετε ήδη ένα πρόγραμμα οδήγησης Xitel αλλά δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο ενημέρωσης του υλικού σας με το νέο λογισμικό, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολες οδηγίες.

Πρόσθετες επιλογές υποστήριξης Xitel

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό Xitel αλλά δεν έχετε επιτυχία επικοινωνώντας άμεσα με το Xitel, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ανάρτηση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Κάτι άλλο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να επικοινωνήσετε με το Xitel μέσω της γενικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας στο xitel@xitel.com . Η διεύθυνση υποστήριξής που σας έδωσα παραπάνω θα πρέπει να λειτουργεί καλά, αλλά ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το μήνυμα, αν δεν λάβετε απάντηση από την άλλη διεύθυνση.

Το Xitel εδρεύει στο Austin, TX και μπορεί να φτάσει στο 512-331-5799 . Αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι μόνο για λογαριασμούς συνεργατών, αλλά ίσως να θέλετε να τις δοκιμάσετε εδώ αν δεν πάτε πουθενά με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έχω συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης του Xitel και συχνά ενημερώνω αυτή τη σελίδα για να διατηρήσω τις πληροφορίες αυτές σε ισχύ. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι για το Xitel που χρειάζεται ενημέρωση, ενημερώστε μας.