Μάθετε πώς μπορείτε να εισαγάγετε ένα σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων σε μια παρουσίαση PowerPoint

01 από 02

Χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου AutoCorrect PowerPoint

Getty

Εάν η παρουσίασή σας περιέχει υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, ίσως θέλετε να το υποδείξετε εισάγοντας το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων © στις διαφάνειες σας. Το AutoCorrect PowerPoint περιλαμβάνει μια καταχώρηση ειδικά για την προσθήκη του συμβόλου πνευματικών δικαιωμάτων σε μια διαφάνεια. Αυτή η συντόμευση χρησιμοποιείται πιο γρήγορα από το μενού συμβόλων.

Προσθέστε ένα σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων

Τύπος (γ) . Αυτή η απλή συντόμευση πληκτρολογίου μετατρέπει το πληκτρολογημένο κείμενο (c) στο σύμβολο © σε μια διαφάνεια του PowerPoint.

02 του 02

Εισαγωγή συμβόλων και Emoji

Το PowerPoint έρχεται με μια μεγάλη βιβλιοθήκη συμβόλων και emoji για χρήση σε διαφάνειες. Εκτός από τα γνωστά πρόσωπα χαμόγελο, σήματα χεριών, φαγητό και emoji δραστηριότητας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε βέλη, κουτιά, αστέρια, καρδιές και σύμβολα μαθηματικών.

Προσθέτοντας το Emoji στο PowerPoint

  1. Κάντε κλικ σε μια διαφάνεια στη θέση όπου θέλετε να προσθέσετε ένα σύμβολο.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία στη γραμμή μενού και επιλέξτε Emoji και Σύμβολα από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Μετακινηθείτε στις συλλογές των εικονιδίων και των συμβόλων ή κάντε κλικ σε ένα εικονίδιο στο κάτω μέρος του παραθύρου για να μεταβείτε σε σύμβολα όπως Κουκκίδες / Αστέρια, Τεχνικά Σύμβολα, Λίστες με Σύμβολα, Εικόνες και Σημάδια.
  4. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σύμβολο για να το εφαρμόσετε στη διαφάνεια.