Όταν το Red Xs εμφανίζεται στο Movie Maker αντί των εικόνων

Το Movie Maker είναι φανταστικό. Δεν σας αρέσει αν αλλάζετε τα πράγματα. Το Movie Maker δεν ενσωματώνει τις εικόνες (ή τη μουσική) στο έργο σας. Είναι ενσωματωμένα στην τελική ταινία. Όταν ανοίγετε εκ νέου το έργο του Movie Maker και βλέπετε τα κόκκινα Xs όπου οι εικόνες πρέπει να βρίσκονται στον storyboard, αυτό σημαίνει ότι έχετε μετακινήσει τις εικόνες ή ο υπολογιστής δεν μπορεί να τα βρει. Θα μπορούσαν να υπάρχουν τέσσερις λόγοι για αυτό το σενάριο:

  1. Εάν δημιουργείτε την ταινία σας στην εργασία σας, σε ένα δίκτυο όπου βρίσκονται οι εικόνες και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να συνεχίσετε να εργάζεστε στο σπίτι, το πρόγραμμα αναζητά τα αρχεία εικόνων στο δίκτυο.
  2. Εάν χρησιμοποιήσατε μια μονάδα flash USB (ή εξωτερικό σκληρό δίσκο) που περιέχει τις εικόνες και τώρα η μονάδα flash δεν είναι διαθέσιμη.
  3. Χρησιμοποιήσατε τη μονάδα flash στη δουλειά και ονομάστηκε Drive E: αλλά στο σπίτι ο υπολογιστής σας το καλεί Drive F: Το Movie Maker θα ψάχνει ακόμα τις εικόνες στο Drive E:
  4. Πιστεύετε ότι εργάζεστε με το αρχείο έργου που βρίσκεται στο δίκτυο ή το σύννεφο όπου αποθηκεύονται και τα αρχεία πολυμέσων, αλλά αντ 'αυτού έχετε δημιουργήσει κάπως ένα τοπικό αντίγραφο στο οποίο εργάζεστε.

Καθορισμός αυτού του κόκκινου προβλήματος X

Αν έχετε αντίγραφα των εικόνων αποθηκευμένα σε διαφορετική θέση, η γρήγορη λύση είναι να κάνετε κλικ σε ένα από τα κόκκινα Xs στο έργο σας και να πείτε στο πρόγραμμα όπου βρίσκονται οι εικόνες. Πιθανότατα όλες οι εικόνες ξαφνικά θα επανεμφανιστούν αν βρίσκονται όλοι στην ίδια θέση. Ελέγξτε τη θέση του αρχείου έργου στο οποίο εργάζεστε και βεβαιωθείτε ότι είναι η σωστή θέση και όχι αντίγραφο.

Αποφυγή αυτού του κόκκινου προβλήματος X στο μέλλον

Η καλύτερη μέθοδος δημιουργίας του έργου σας στο Window Movie Maker για να αποφύγετε το κόκκινο πρόβλημα X είναι η εξής:

  1. Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο απευθείας από το get-go.
  2. Αντιγράψτε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για την ταινία σας (εικόνες, βίντεο κλιπ, ήχοι) στον ίδιο φάκελο.
  3. Αποθηκεύστε το έργο σε αυτόν το φάκελο.

Ως αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής στο μέλλον, όλα τα "συστατικά" για την ταινία θα βρίσκονται στην ίδια θέση. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιγράψετε ολόκληρο το φάκελο σε άλλη τοποθεσία (δίκτυο, μονάδα flash) και να συνεχίσετε να το επεξεργάζεστε αργότερα, καθώς το Movie Maker θα βρει όλα τα στοιχεία για την ταινία στον ίδιο φάκελο με το αρχείο έργου εργασίας.