Δωρεάν προγράμματα προβολής εγγράφων του Microsoft Office

Διαβάστε, αντιγράψτε ή εκτυπώστε έγγραφα online, ακόμη και αν δεν έχετε τη σουίτα

Ψάχνετε για έναν ελεύθερο τρόπο ανάγνωσης των εγγράφων Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Access, Visio ή Lync χωρίς να αγοράσετε οι ίδιοι τις πιο πρόσφατες εκδόσεις αυτών των εφαρμογών;

Ομοίως, αν είστε κύριος της σουίτας του Microsoft Office, μοιράζεστε έγγραφα με εκείνους που δεν το κάνουν;

Οι περισσότεροι χρήστες power-office λογισμικού θα απογοητευτούν χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως αυτό κάθε μέρα, λόγω των περιορισμένων εργαλείων, αλλά η κατάστασή σας μπορεί να αξίζει να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους δωρεάν, web-based θεατές ούτως ή άλλως. Παρόλο που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε έγγραφα σε αυτές τις ελεύθερες διεπαφές, μπορείτε να προβάλετε, να αντιγράψετε ή να εκτυπώσετε έγγραφα του Office που έχουν δημιουργηθεί από άλλους - χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείτε στον εαυτό σας.

Εναλλακτικές λύσεις για τους ελεύθερους θεατές: Δωρεάν εφαρμογές λογισμικού Office και εφαρμογές

Πριν από τη λήψη ενός θεατή, εξετάστε επίσης το δωρεάν Microsoft Office Online (Web Apps), το οποίο σας επιτρέπει να διαβάζετε και να εκτελείτε ένα περιορισμένο αλλά αποτελεσματικό εύρος επεξεργασίας. Θα βρείτε εφαρμογές Word , Excel , PowerPoint και OneNote διαθέσιμες για Windows, Mac OS X, iOS και Android.

Αν κάποιος σας στείλει δικαιώματα αρχείων σε ένα έγγραφο που βρίσκεται στο cloud OneDrive της Microsoft, μπορείτε να κάνετε τροποποιήσεις χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή ιστού.

Δεδομένου ότι τόσο οι θεατές όσο και οι εφαρμογές ιστού χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνεπώς χρειάζονται σύνδεση στο διαδίκτυο, οι τελευταίοι μπορεί να σας βοηθήσουν περισσότερο ως λύση.

Επίσης, ανατρέξτε σε αυτήν τη λίστα με άλλες δωρεάν εφαρμογές λογισμικού και εφαρμογές λογισμικού Open Source και Office .

Πρόγραμμα προβολής λέξεων

Η Microsoft παρήγαγε ελεύθερους θεατές για την εφαρμογή του Word έως το 2003. Έκτοτε, τα Microsoft Office 2007, 2010 και 2013 έχουν φτάσει στην καρδιά τους. Ωστόσο, ο θεατής δεν ενημερώθηκε για κάθε μία από αυτές τις εκδόσεις. Όσοι ενδιαφέρονται για έναν ελεύθερο, σε απευθείας σύνδεση θεατή για το Word έχουν μόλις χρησιμοποιήσει το Microsoft Word 2003 Viewer, το οποίο δούλεψε αρκετά καλά για τα έγγραφα που παράγονται σε όλες αυτές τις εκδόσεις.

Ευτυχώς, τώρα μπορείτε να βρείτε μια πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση που αντικαθιστά το πρόγραμμα προβολής του Microsoft Office 2003. Αυτή η λήψη αποτελεί αντικατάσταση του Word Viewer 2003 και όλων των προηγούμενων εκδόσεων του Word Viewer.

Κατεβάστε το Microsoft Word Viewer - δωρεάν!

Excel Viewer

Τα υπολογιστικά φύλλα του Excel είναι από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο, οπότε είναι λογικό να έχουμε μια λύση που να τις διαβάζει όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε το Microsoft Excel στη συσκευή σας.

Όπως και με τους Προγράμματα προβολής του Word, οι προβολείς του Excel έχουν μια νέα έκδοση που αντικαθιστά το Excel Viewer 97, καθώς και τα Excel Viewers που δημιουργήθηκαν νωρίτερα.

Κατεβάστε το Microsoft Excel Viewer - δωρεάν!

PowerPoint Viewer

Το PowerPoint Viewer είναι επίσης εδώ και αρκετό καιρό με μια μακρόχρονη έκδοση, το PowerPoint Viewer 97, που χρησιμοποιείται για τις επόμενες εκδόσεις.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του PowerPoint Viewer έχει μερικές βελτιώσεις και επιφυλάξεις. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε παρουσιάσεις Microsoft PowerPoint που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης (υποθέτοντας ότι γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης, φυσικά). Θα παρατηρήσετε επίσης μερικές δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες με αυτό το PowerPoint Viewer, συμπεριλαμβανομένων των μακροεντολών που εκτελούνται κατά την προβολή ενός αρχείου ή το άνοιγμα συνδεδεμένων, ενσωματωμένων αντικειμένων ή αρχείων .

Κατεβάστε το πρόγραμμα προβολής του Microsoft PowerPoint - δωρεάν!

Πρόγραμμα προβολής Microsoft Visio

Ακόμη και ορισμένοι χρήστες του Office Power δεν έχουν ακούσει ποτέ για το Microsoft Visio. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαγράμμισης για τη δημιουργία χαρτών ροής, διαγραμμάτων οργάνωσης ή άλλων οπτικών αναπαραστάσεων.

Ενώ δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε σε βάθος, μπορείτε να κάνετε τα εξής μέσα στον θεατή: προβάλετε αρχεία με επεκτάσεις όπως .vsd, .vsdx, .vsdm, .vst, .vstx, .vstm, .vdx, .vdw ή .vtx, χρησιμοποιήστε συντομεύσεις πληκτρολογίου και μενού συντομεύσεων, προβάλετε ιδιότητες σχήματος, ρυθμίστε τις ρυθμίσεις ορισμένων επιπέδων, εκτυπώστε μερικά στοιχεία που ταιριάζουν σε μια δεδομένη οθόνη και χρησιμοποιήστε ορισμένες λειτουργίες σχολίων.

Δεδομένου ότι το Visio δεν περιλαμβάνεται συνήθως σε ορισμένες εκ των προτέρων συσκευασμένων εκδόσεων της Microsoft, είναι λογικό οι επιχειρήσεις, για παράδειγμα, να αγοράσουν ένα αντίγραφο για τον κύριο χρήστη ή για μία μόνο συσκευή υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, το Visio 2013 Viewer μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν για άλλους χρήστες της ομάδας για να συνεργαστούν.

Κάντε λήψη του προγράμματος προβολής Visio 2013

Πρόγραμμα προβολής λευκού πίνακα του Microsoft Lync Server 2013

Αυτό το εργαλείο διαδικτυακής διάσκεψης προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο να μοιραστείτε μια καταγραφή online καταιγισμού ιδεών και άλλων παρουσιάσεων, ακόμα κι αν αυτοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε δεν έχουν αγοράσει πρόσβαση στον Lync Server 2013. Μετατρέπει τα περιεχόμενα της συνεδρίας του πίνακα σας σε HTML5, σε ένα συμβατό πρόγραμμα περιήγησης.

Κάντε λήψη του προγράμματος προβολής του Microsoft Lync Server 2013 Whiteboard

Μπορείτε επίσης να χρειάζεστε αυτό το πακέτο συμβατότητας

Λάβετε υπόψη ότι οι θεατές ενδέχεται να μην επιλύσουν μερικές από τις πιο περίπλοκες δυσλειτουργίες συμβατότητας που θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε. Για το λόγο αυτό, η Microsoft προσφέρει επίσης το πακέτο συμβατότητας του Microsoft Office για μορφές αρχείων Word, Excel και PowerPoint.

Δεδομένου ότι κάθε νέα έκδοση προγράμματος τείνει να επιτρέπει νέους τύπους αρχείων, μπορεί να χρειαστείτε αυτό το πακέτο συμβατότητας για να φορτώσετε σωστά το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Να διαβάζετε πάντα τους όρους της άδειας χρήσης

Όπως συμβαίνει με όλες τις λήψεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους άδειας χρήσης σχετικά με τις γραμματοσειρές και άλλες πτυχές των αρχείων που ίσως σας ενδιαφέρει να αντιγράψετε ή να εκτυπώσετε. Παρόλο που δεν έχετε αγοράσει μια πλήρη έκδοση του Microsoft Office, εξακολουθείτε να συμφωνείτε με τους όρους άδειας χρήσης αυτών των θεατών, χρησιμοποιώντας τα. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις γραμματοσειρές σε άλλες συσκευές καθόλου, επειδή δεν έχετε αγοράσει το δικαίωμα να το κάνετε.