Πώς να αγοράσετε ήχους κλήσης στο iPhone

Η προσθήκη νέων ήχων κλήσης είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να προσαρμόσετε το iPhone σας . Είτε θέλετε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο τόνο που χρησιμοποιείται για όλες τις κλήσεις είτε να εκχωρήσετε διαφορετικό ήχο κλήσης σε όλους στο βιβλίο διευθύνσεών σας, το iPhone σας διευκολύνει.

Κάθε iPhone έρχεται φορτωμένο με ένα ζευγάρι δώδεκα τυποποιημένους ήχους κλήσης, αλλά είναι αρκετά βασικό. Αν θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο - ας πούμε, μια φράση από την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ή τη χορωδία του αγαπημένου σας τραγουδιού - πρέπει να το αποκτήσετε μόνοι σας. Υπάρχουν εφαρμογές που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ringtones από τα τραγούδια που διαθέτετε, αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης (ή δεν υπάρχει διαθέσιμο τραγούδι, όπως με τηλεοπτική εκπομπή); Μπορείτε να αγοράσετε ringtones στο iPhone σας, απευθείας από την εφαρμογή iTunes Store.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: 11 Μεγάλη Ελεύθερος iPhone Ringtones Apps

Το τμήμα για αυτό είναι κρυμμένο και έτσι δεν το γνωρίζουν όλοι, αλλά το iTunes Store πωλεί προεγκατεστημένους ήχους κλήσης ακριβώς όπως και πωλεί μουσική. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα ringtones από την εφαρμογή iTunes Store που έρχεται προ-φορτωμένο σε κάθε iPhone. Αγοράστε έναν ήχο κλήσης και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις το κατεβάσετε.

Αυτό το άρθρο παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για τον τρόπο αγοράς του ringtones από το iTunes απευθείας στο iPhone σας. Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να ξεκινήσετε.

01 από 02

Μεταβείτε στην ενότητα Ήχοι κλήσης της εφαρμογής iTunes Store

πιστωτική εικόνα: crossroadscreative / DigitalVision Vectors / Getty Images

Για να αγοράσετε ringtones απευθείας από το iPhone σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Εντοπίστε την εφαρμογή Store iTunes και αγγίξτε την εκκίνηση της εφαρμογής
  2. Πατήστε το κουμπί Περισσότερα στην κάτω δεξιά γωνία
  3. Πατήστε Ήχοι για να μεταβείτε στην ενότητα Ringtones
  4. Σας παρέχεται στην κύρια οθόνη της ενότητας Ringtones. Μοιάζει πολύ με την κύρια οθόνη της ενότητας Μουσική. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να βρείτε ήχους κλήσης με πολλούς τρόπους:

Μόλις βρείτε έναν ήχο κλήσης ή μια κατηγορία που σας ενδιαφέρει, πατήστε το.

Αναζήτηση για τα Ringtones

Εάν προτιμάτε να κάνετε αναζήτηση για ringtones αντί για περιήγηση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Store iTunes
  2. Αγγίξτε το κουμπί Αναζήτηση στο κάτω μενού
  3. Αναζήτηση για το πράγμα που ψάχνετε
  4. Στην οθόνη αποτελεσμάτων αναζήτησης, πατήστε το κουμπί Περισσότερα, ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης
  5. Πατήστε Ringtones

Η οθόνη αποτελεσμάτων αναζήτησης φορτώνει και πάλι, αυτή τη φορά προβάλλοντας μόνο τους ήχους κλήσης που αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας και τίποτα άλλο.

02 του 02

Αγορά, λήψη και χρήση νέου ήχου κλήσης

Μόλις βρείτε τον ήχο κλήσης που σας ενδιαφέρει, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Κατ 'αρχάς, μπορείτε να ακούσετε μια προεπισκόπηση του ήχου κλήσης. Κάντε αυτό κάνοντας κλικ στην εικόνα του άλμπουμ στην αριστερή άκρη της λίστας για τον ήχο κλήσης. Αν πατήσετε το όνομα του ήχου κλήσης, θα μεταβείτε στην οθόνη αφιερωμένη στον ήχο κλήσης. Εκεί, μπορείτε να πατήσετε το όνομα του ήχου κλήσης για να ακούσετε την προεπισκόπηση. Ωστόσο, παίζετε την προεπισκόπηση, μπορείτε να την σταματήσετε πατώντας το κουμπί αναπαραγωγής.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε τον ήχο κλήσης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε την τιμή δίπλα στον ήχο κλήσης
  2. Όταν αλλάξει το κουμπί για να διαβάσετε τον τόνο αγοράς , πατήστε ξανά το κουμπί
  3. Εμφανίζεται ένα παράθυρο που προσφέρει αυτό τον ήχο κλήσης στον προεπιλεγμένο ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας, για να τον κάνει τον προεπιλεγμένο τόνο κειμένου (η ειδοποίηση που παίζει όταν λαμβάνετε μηνύματα κειμένου) ή να τον αντιστοιχίσετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι από αυτά, απλώς πατήστε Τέλος για να συνεχίσετε να το αγοράζετε
  4. Μπορεί να σας ζητηθεί ο κωδικός σας Apple ID . Αν ναι, εισαγάγετε και πατήστε OK
  5. Σε λίγο, η αγορά θα ολοκληρωθεί και ο ήχος κλήσης θα μεταφορτωθεί στο iPhone σας. Μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα Ήχοι της εφαρμογής " Ρυθμίσεις ".

Αφού αγοράσετε και κατεβάσετε τον ήχο κλήσης, διαβάστε αυτά τα άρθρα για να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με αυτό: