Πώς να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που έχουν αφαιρεθεί από το App Store

Η Apple είναι διάσημη για τους αυστηρούς και μερικές φορές φαινομενικά ιδιότροπους κανόνες σχετικά με τις εφαρμογές που θα επιτρέψει στο App Store. Μερικές φορές μια εφαρμογή που δεν πρέπει να επιτρέπεται στο App Store να περνάει και να είναι διαθέσιμη για λίγες ώρες ή μέρες πριν την κατάργησή της. Τα καλά νέα είναι ότι, εάν καταφέρατε να αποκτήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές πριν να αφαιρεθεί από το κατάστημα, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε.

Η ενασχόληση με τις εφαρμογές που έχουν καταργηθεί δεν είναι ακριβώς η ίδια με τη διαχείριση άλλων εφαρμογών. Για παράδειγμα, δεν εμφανίζονται ως διαθέσιμα για επαναφόρτωση στον λογαριασμό σας στο iTunes μετά την κατάργησή τους. Πώς λοιπόν εγκαθιστάτε μια εφαρμογή που έχει αφαιρεθεί από το App Store;

Η διαδικασία στην πραγματικότητα δεν είναι τρομερά σκληρή (αν και υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο). Απλά πρέπει να ξέρετε πού να ψάξετε και να βάζετε αρχεία.

Εγκατάσταση μιας εφαρμογής που καταργήθηκε από το App Store

  1. Το πρώτο βήμα είναι το πιο δύσκολο: πρέπει να έχετε την εφαρμογή. Ενδέχεται να υπάρχει στην ενότητα "Εφαρμογές" του iTunes στον υπολογιστή σας αν το κατεβάσατε εκεί ή εάν το κατεβάσατε στο τηλέφωνό σας και στη συνέχεια το συγχρονίζετε . Αν ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που έχετε καταργήσει, δεν έχετε ήδη, θα πρέπει να την βρείτε αλλού (βλ. Βήμα 3).
  2. Εάν κατεβάσατε την εφαρμογή στη συσκευή iOS, θα πρέπει να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας συγχρονίζοντας. Επειδή η εφαρμογή έχει τραβηχτεί από το κατάστημα, δεν θα μπορείτε να την επαναφορτώσετε. Εάν το διαγράψετε, έχει φύγει για πάντα - εκτός αν το δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας . Όταν συγχρονίζετε τη συσκευή σας, θα σας ζητηθεί να μεταφέρετε αγορές από τη συσκευή στον υπολογιστή σας. Εάν όχι, κάντε κλικ στο:
    1. Αρχείο
    2. συσκευές
    3. Μεταφορά Αγορών. Αυτό θα πρέπει να μετακινήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.
  3. Αν κάποιος φίλος ή μέλος της οικογένειας έχει την εφαρμογή, μπορείτε να τον αποκτήσετε. Δεν θα λειτουργήσει μέσω της κοινής χρήσης οικογένειας από τότε που χρησιμοποιεί το App Store. Εάν το έχουν στον υπολογιστή τους, όμως, μπορούν να σας το πάρουν. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να περιηγηθείτε στον σκληρό δίσκο τους στο φάκελο όπου αποθηκεύονται οι εφαρμογές τους.
    1. Σε ένα Mac, αυτός ο φάκελος βρίσκεται στο Music -> iTunes -> iTunes Media -> εφαρμογές για κινητά
    2. Στα Windows, βρίσκεται στη Μουσική μου -> iTunes -> iTunes Media -> Εφαρμογές για κινητά .
  1. Βρείτε την εφαρμογή που θέλετε. Μπορεί να αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να αντιγράφεται σε μια μονάδα USB ή σε άλλα αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης. Αποκτήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μονάδας USB και, στη συνέχεια, μεταφέρετε και αποθέστε την στο iTunes ή στον φάκελο Mobile Applications στον σκληρό σας δίσκο.
  2. Αν η εφαρμογή δεν εμφανιστεί αμέσως, κλείστε και επανεκκινήστε το iTunes.
  3. Συνδέστε το iPhone, το iPod touch ή το iPad και αφήστε το να συγχρονιστεί.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο iPhone κάτω από τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής στο επάνω αριστερό μέρος του iTunes. Μεταβείτε στην καρτέλα Εφαρμογές και αναζητήστε την εφαρμογή. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση δίπλα σε αυτό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή στην κάτω δεξιά γωνία για να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας iOS.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μια εφαρμογή που μεταφορτώνεται χρησιμοποιώντας έναν iTunes λογαριασμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν το ίδιο αναγνωριστικό της Apple. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό iTunes και ο αδερφός σας χρησιμοποιεί ένα άλλο, δεν μπορείτε να μοιραστείτε εφαρμογές. Μπορείτε να μοιράζεστε εφαρμογές μόνο αν εσείς και ο / η σύζυγός σας, ή εσείς και τα παιδιά σας κ.λπ., χρησιμοποιείτε το ίδιο αναγνωριστικό της Apple στις συσκευές σας iOS . Η σπάσιμο των εφαρμογών για την κοινή χρήση τους σε αναγνωριστικά της Apple κλέβει από τους προγραμματιστές και δεν πρέπει να γίνει.

Λόγοι για τους οποίους καταργούνται οι εφαρμογές από το App Store

Η Apple δεν (γενικά) τραβάει εφαρμογές από το App Store χωρίς βάσιμους λόγους. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους που τραβούν οι εφαρμογές περιλαμβάνουν:

Η Apple επιστρέφει την τιμή των Αφαιρέσεων Εφαρμογών;

Εάν μια εφαρμογή που αγοράσατε έχει τραβηχτεί και δεν θέλετε να περάσετε από την ταλαιπωρία της εγκατάστασής της σε υπολογιστές που περιγράφονται παραπάνω, ίσως να θέλετε να αναζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η Apple γενικά δεν επιθυμεί να δώσει επιστροφές σε εφαρμογές, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την Πώς να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων από το iTunes .